bu aralar bazı arkadaşların motor yerine hatunsuzluktan yakındıklarını görünce "acaba" ları, "yoksa" ları düşünmeye başladım. nedir olayınız, motor b'yanda karşı cins b'yanda......???? buyursunlar
bu aralar bazı arkadaşların motor yerine hatunsuzluktan yakındıklarını görünce "acaba" ları, "yoksa" ları düşünmeye başladım. nedir olayınız, motor b'yanda karşı cins b'yanda......???? buyursunlar
I\\´m / I can !!
ben motosiklete oy verdım ama karsı cınsede hayır demem.cunku ne motorsuz nede onlarsız hayatın tadı olmuyo bence.
Motor derim.
Motorunuz siz nasıl isterseniz öyle olur. Kadınlar çok zordur anlaşılmazlar. Motor her zaman her yaşta tercihimdir. Ayrıca kadınlar motorlu erkekleri bir başka çkicilikte görürler. .
Motor iyidir. Her eve lazımdır.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
hatırlatmakta fayda var diyerek ;
motor sürücüsü hanımefendileri düşünerek "karşı cins" yazdığımın altını çizmek isterim.Sebep şu ki; açılan başlıklarda bahsi geçen arkadaşları pek nadir görüyoruz.haremlik-selamlık topiclere SON!!!
ayrıca konuyla ilgili fikrimi sorucak olursanız;
motorun üstündeki hatunu tercih ederdim, ne yar'dan ne serden.....
I\\´m / I can !!
walla ben şu anda motosiklet dedim. ama ikise de lazım yaa
0 Rh +
Makine yine ilklerdensin...
ankete de bi el atın bari..siftah sizden bereketi motosiklet.net den
I\\´m / I can !!
Gerçekçi olunuz beyler-hanımlar, eşsiz olmaz. Hele benim gibi yıllanmışsanız.
Çoğunuz evlisiniz, yani evde, elinizin altında, mevcut şu an. MOTOSİKLET seçiminizi yaptıran duygular içinde işaretleme yapıyorsunuz. Gerçekçi olunuz.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
bende daha gencim bulurum kendime eş ama bana şu dönemde motosiklet lazım
0 Rh +
kimmiş o karşı cinsi seçen cins herif benmi yoksa
yapmayın arkadaşlar,makineyle insanı nası kıyaslarsınız,aynı şeymi.tamam motor insanın hayatında önemli bi yer tutabilir,yaşam tarzını belirleyebilir ama bukadar değil.insana verilecek değerden fazlasını bi makineye asla vermem.
Olay değer değil, bir bayan seni her zaman yarı yolda bırakabilir, hayatını zehir de edebilir. Bir bayandan vazgeçebilirsin, ama motorundan vazgeçmen cok daha farklı, ben motosiklet diyorum.. Hayatımda her zaman var olacak o, paramız oldukca daha guzellerini de alacagız belki ama bir motor hep olacak hayatımda..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
SevgiLimi Dünyanın bütün motosikLetLerine degişmem... Motoru para iLe aLabiLirim ama ya aşkı..?
Hata yaptığınızda coğu bayan kafanızı, gözünüzü yarmaz, kolunuzu bacağiınızı kırmaz . Fakat motorda durum farklı anlık bir hata canınızı bile alabilir ki Allah tüm motorcuları korusun. Yani mekanik acıdan sizler icin zararlı değiliz . Duygusal acıdan sizler icin zararli olabiliriz ama bir motor sizin derdinizi dinlemez, siz hastayken size corba yapmaz, siz ona sarılırsınız ama o size sarılmaz. Mutlu bir ilişkinin verdiği huzuru mekanik bir şey veremez. Ben sevgilimden vazgecmem ve benim icin motor onunla paylaştığım bir hobi ve aynı zamanda birlikte güzel vakit harcamamızı sağlayan bir araçtır. İyikide var hayatımızı cok kolaylaştırdı ve bizim bir parcamız
bazı arkadaşlar motorun karşı cinsi tavlama özelliğindende bahsettiler.motor için benle birlikte olacaksa hiç olmasın,otip insanların yerine motoru tercih edebilirim tabiki,hiçdeğilse motor bana o insanlardan daha sadıktır.
Konuya bu açıdan bakınca ; motorun sağladığı kadın günü gelir size motorunuzu sattırır ..Makine adlı üyeden alıntı
JaNTi tarihe geçicek bir laf ettin. Tebrikler ben de aynı fikirdeyim
Cuseppe, çok iyi toparlamışsınız konuyu.
Hatta kadınlar ve motorlar şeklinde değil, EŞLER ve MOTORLAR açısından ele alınmalı.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
çok başarılı bi tespitKonuya bu açıdan bakınca ; motorun sağladığı kadın günü gelir size motorunuzu sattırır ..
ya da motorun sağladığı kadın günü gelir başka motora sizi satar
0 Rh +
bu kadar eglenceli olucagını tahmin etmemiştim topic i açarken, yorumlar süper.
Yanlız karıştırılan bi nokta var, örneğin eşler konusu.Benimde hayatımı paylaştığım ve canımdan çok sevdiğim bi eşim var.motorumdan önce de "O" vardı, motorumu sattım "O" hala duruyo... Aslında bekar yada çok eşli olanların daha kolay yanıtlayabileceği cinsten bir soru...
Bir de aşk la karıştıranlar olmuş, motor aşkı nerdee, karşı cinse olan aşk nerde, hoş ikisininde azamisi karatoprak ama, neyse...
I\\´m / I can !!
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)