Anket: hangisi
- Katılımcı sayısı
- 125. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
motosiklet(iniz)
-
karşı cins
motor mu, karşı cins mi??
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Haklısın Cuseppe,
Mesele biz turbo yaya geziyoruz
-
JaNTi, YE KATILIORUM MOTOR SATIN ALINABİLİR AMA KARŞI CİNS ???
[url=http://pano.mynet.com/attachments/100/627B6A8D-FFFF9E8B-4706-8C22-F263E2F5E260.JPG] HAYALİMDEKİ MOTOR[/url]
[url=http://img459.imageshack.us/img459/7914/nunu5si.jpg] BABAM VE BEN[/url]
-
bekarlar mangalda kül bırakmıyor bakıyorumda bu soruya 18 sene evli olduktan sonra cevep versenize bakalım ikisininde yeri ayrı insanın hayatında ama bence ikisini aynı anda idare edebilenler daha mutlu olurlar sanırım benim gibi meselane onu ihmal edeceksin nede motorunu......ikisi beraber çok hoş oluyorlar.
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
-
............................................
-
walla benim sorudan anladıım şu anda hangisini tercih edersiniz. şu andaki tercihim motordur. zaten uzun zamandır yanlızım ama biraz daha yanlız kalabilirim.
peki nerde benim motorum
-
cenkmenderes, Erkekler sanki yapmıyorlar aynı şeyi.Sevgilimi dünyada hiçbirşeye değişmem.Onun yanında mutlu oldugum kadar motor uzerındede oluyorum.Ama onun yeri hep ayrı bir tane. Motorda öyle ama ılk sırada sevgilim herseyım gelır!Önüme Africa Twinde Koysalar Transalp te koysalar değişmem!
-
Erkeklerin çogunun motoru tercih etmesi normal çünkü bizler genelde yönettigimiz şeyleri severiz!! Bizi seven şeyler bizi sıkar,bunalırız;biz sevmeliyiz yoksa olmaz kıymet bilmeyiz...
-
Motorsiklet kız getirir, ama kız motorsikleti getirmiyor
[COLOR="DarkSlateBlue"][B]34 NVT 21[/B] - DADYW DD250E-9 - Görürseniz selam verin :)[/COLOR]
-
-
Sevgilimin yanında olayım otobüsle gitmeye razıyım heryere
-
Zaten soru yanlış, kız mı motor mu ayrı bir soru sevgilin mi motor mu ayrı bir soru oluyor. Sanırım bu soru sevgilisi olmayanlara yönelik.
[COLOR="DarkSlateBlue"][B]34 NVT 21[/B] - DADYW DD250E-9 - Görürseniz selam verin :)[/COLOR]
-
saçma bir karşılaştırma,
param oldugu surece motorum olur zaten istememe bağlı ama bir bayan her zaman için duygu yumagıdır, para ile herseyi satın alabilirsin ama bir kadının seni gercekten sevmesini saglayamazsın bu yuzden ben bayan diyorum...
-
-
eşyalar bu bi motor olabilir we senin emrine amade ama karşı cins ne yapacağını kestiremeyebilirsin .fakat şu bi gerçek asla sıcacık bi kalbin kocaman bi gülüşün yerini hiç bi makina alamaz .hatunca !!!!
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
-
Güzel bi konu aslında çoğumuz motorun üzerinde salınırken nasıl göründüğümüzü düşünmüyormuyuz? İşte olay bu! buna gelmezseler neye gelecekler demiyormuyuz ? Ama hatta çok büyük bir ''AMA'' herşey motor için mi yoksa karşı cinsi etkilemek için mi? bütün açmazlarımız bu yüzden değil mi? Evet ikisinide istiyoruz üstelik aynı anda!!! Tercih yap deseler tabi ki biraz duraksarız ama... ama ..... 750 lik bir shadow un ince belini hiç bir ince bele değişmem... Bilmem anlatabildim mi?
-
mercuryhepat adlı üyeden alıntı
bu kadar eglenceli olucagını tahmin etmemiştim topic i açarken, yorumlar süper.
Yanlız karıştırılan bi nokta var, örneğin eşler konusu.Benimde hayatımı paylaştığım ve canımdan çok sevdiğim bi eşim var.motorumdan önce de "O" vardı, motorumu sattım "O" hala duruyo...
Aslında bekar yada çok eşli olanların daha kolay yanıtlayabileceği cinsten bir soru...
Bir de aşk la karıştıranlar olmuş, motor aşkı nerdee, karşı cinse olan aşk nerde, hoş ikisininde azamisi karatoprak ama, neyse...
bu, soruyu yanlış anlayanlara gelsin....
zaten gerçek anlamda sevdiğin birine tercih ediyosan motoru...e sen bi zahmet iniver o motordan, çünki onuda değişebileceğin bir şey çıktığında hemen garaja terkediverirsin.... dediğim gibi ; aşık oldugun, sevdigin eşinle yada sevgilinle karşılaştırma yapmıyorum. o kadar kalpsiz olsam motorumu sevemezdim ...
-
karşı cinsi motor alarak tavla
-
ehehe oof of dışında bi cevap daha )
yazları motor kışları hatun...
yazın püfür püfür kışın sıcacık yaa en güzeli
kadınlar ve motosikletler...tanrı erkekler için daha ne yapabilir??
-
Hatun olmayınca , ben motoru ne yapayım demek isterim.
Motor var , Ah bir de hatun olsa.......
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler