abi haberi sen yayınlamıştın
http://www.motosiklet.net/forum/yeni...-hayabusa.html
2009 Suzuki GSX1300R Hayabusa
Suzuki Hayabusa, 2009 yılında yeni renk seçeneklerine sahip olacak. 2008 yılında yapılan yeni makyaj ile ön plana çıkan aracın 2009 model yılında kiloya-güç oranı düşürülmüş. Alüminyum alaşımlı materyaller kullanılarak ağırlığı düşürülen aracın ABS sisteminede sahip olduğu Topspeed editörleri tarafından belirtmiş.
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Fotoğraflar ve emeğiniz için teşekkürler. Benim de favorilerim MV Agusta Brutale, Yamaha XJ6 ve Ducati Streetfighter. Ducati beyaz da çok güzel.
rigel abim valla ellerine yüreğine sağlık
süper bir gezi ve süper bir anlatımla sanki fuara gitmiş kadar oldum sayende
R1 ler süpermiş bu arada
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Abi elleirne sağlık çok güzel bir gezi ve paylaşım olmuş .
Çok güzel motorlar gördük. Ama sıkılmadım deil, biz yırtarız burda
kıçı kırık bişiler almak için. Bi de baksana fuarlarda neler var ..
EMEĞİNİZE SAĞLIK, SİZLERİN SAYESİNDE GÖREMEDİKLERİMİZİ GÖREBİLİYORUZ....
çok sağolun...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Emek verip uğraşmısıın çok güzel kareler yakalmışsın ellerine sağlık.
Çok güzel fotolar harika elinize sağlık
harika paylaşım ve harika bir topik..............
mükemmel fotolar ve içten samimi anlatımlar için çok ama çok teşekkürler ellerine yüreğine sağlık Dr.Rigel
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
vayyyyyyyy beeeeeeeeeeeee
[COLOR="Blue"][B]FAZER size asfalt da uzamak dan ve cadde de bakışları üzerinize çekmekden çok daha fazlasını verir:cherry:[/B][/COLOR]
Buna benziyor ama emin değilim;
http://www.gegbike.com
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Evet Marka G&G model GP . Markanın biraz uçuk modelleride mevcut
Honda CBR1000RR G&G GP videosu
Video Linki
Sevgili Elint'cim ve Vasco'cum, o yazının linkini vermişti Elint, ben de okumuştum. Hakikaten ABS'li K9 Hayabusa'dan bahsediliyor. Ama bu tür bir bilgiye başka hiçbir yerde rastlamadım. Ayrıca fuarda Suzuki Italya'ya sorduğumda öyle birşeyden haberlerinin olmadığını söylediler. Ama belli de olmaz. ABS'li GSR sadece Türkiye, Bazı İskandinav ülkeleri ve birkaç doğu Avrupa ülkesinde çıkarılmıştı, mesela İngiltere'de haberleri bile yoktu. Bu da öyle olabilir. Allahım işallah öyledir...
Üç boyoz bir kola
inşallah
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)