Plakasız motosiklet, minibüsle çarpıştı. 2 liseli öldü
Reklamlar
-
Plakasız motosiklet, minibüsle çarpıştı. 2 liseli öldü
13 Kasım 2008 Perşembe 19:00
CEYHAN -AA- Adana'nın Ceyhan ilçesinde, minibüsle çarpışan motosikletteki 2 lise öğrencisi öldü.
Alınan bilgiye göre, Mustafabeyli Lisesi son sınıf öğrencisi Mustafa Bozkurt'un (17) kullandığı plakasız motosiklet, Azizli köyünde bir minibüsle çarpıştı. Kazada, Bozkurt ile aynı lisede eğitim gören arkadaşı Ça ğatay Öncel hayatını kaybetti.
Minibüs sürücüsü gözaltına alındı.
dikkatsizlik 2 genç insanın daha canına maloldu ...YAZIK...
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
Reklamlar
-
Daha ne diye bilirim ki ah... gençler ah... adam gibi ehliyet alsanız bu konuda kendinizi geliştirseniz. abilerinizden öğütleri dinleseniz. Motorsiklet kullanmanın Tehlikeli olduğunu bilseniz..aynı zamanda yaşam tarzı olarak bilseniz eminim hayatta kalacak , geride bıraktığınız ailelerinize elem ve keder içince bırakmayacaktınız.. Unutmayın Motorsikletin KAPORTASI SİZSİNİZ!!!..
-
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
allah rahmet eylesin yakınlarına sabır diliyorum
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
-
Allah rahmet eglesin dikkat etmek gerek.
-
Allah rahmet eylesin çok yazık olmuş, gencecik iki insan
-
maltintash adlı üyeden alıntı
Daha ne diye bilirim ki ah... gençler ah... adam gibi ehliyet alsanız bu konuda kendinizi geliştirseniz. abilerinizden öğütleri dinleseniz. Motorsiklet kullanmanın Tehlikeli olduğunu bilseniz..aynı zamanda yaşam tarzı olarak bilseniz eminim hayatta kalacak , geride bıraktığınız ailelerinize elem ve keder içince bırakmayacaktınız.. Unutmayın Motorsikletin KAPORTASI SİZSİNİZ!!!..
veriyorlarda ben mi almıyorum ?
17 dolacak deyip çıkıyor, resmen büyüde gel diyo
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
-
teknoali adlı üyeden alıntı
valla yapacak bişey yok, kanun bu, istesende istemesende uyacaksın, ki doğru olanda zaten bu..
-
böyle olaylar anca bizim ülkemizde olur demekten bıktık.......
-
Allah rahmet eylesin
Bu merete bana birşey olmaz diyerek binmeyeceksin işte
-
maltintash adlı üyeden alıntı
önce öllen kardeşlerimize rahmet diliyorum .evet dediyin bir çok şeye katılıyorum insanı öldüren ehliyet deyil ama dikatsızlıktır tabiki ehliyet şart ama çok ehliyetsiz insanlar var bence arba sürücüleri hiç takmıyor motorları ve sıkıştırılıyoruz insan dan bile saymıyorlar ehliyet son pilanda kalıyor orda çünkü hayatımız söz konusu .
bir arabanın önünden geçtiyin an düşman mışız gibi davranıyorlar nasıl zihniyetse önce şu araba şüfürlerine ehliyet verirken bizimde tırafikte hakımızın olduğunu anlatmaları lazım sürücü kurslarıehliyet vermekle bitmiyor ne yazıkki
-
allah rahmet eylesın allah aılelerıne sabır versın
-
Allah rahmet eylesin.................................
-
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
valla yapacak bişey yok, kanun bu, istesende istemesende uyacaksın, ki doğru olanda zaten bu..
doğru olan o değil bence , ben şuna inanıyorum ki ehliyetim yok ama o yollarda gezen 10'larca ehliyetli (genellikle bayan) şoforden az da olsa daha iyi kullanıyorum.Doğru olan bu mu?
ama dediğin gibi yapacak bi sey yok :(
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
-
bende şimdiye kadar çokk kaza atlattım ama bana yolvermeyen artistik taslayan şöförü kim olursa olsun indirip hallediyorum bunlara bu lazım onları dövmekten yolum bitmiyor...gençlerimize allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.ama taktiri ilahi ecelbu onlar bu ölüm anıyla ve ölecekleri vakit ile birlikte doğdular.
sözlerim 1000cc çıkma sakın karşıma::ohmy::
-
teknoali adlı üyeden alıntı
valla 20 yapsalar bile az hala kanım murat çayı gibi akıyor
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
allh rahmet eylesin biride benim adaşımış yazık ya:(
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
-
Fidanlaaaarrrrrr,fidanlar! Ah Eyyyy!!! Fidanlar....
Ana kuzuları! Olmadıki Fidanlar....
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
kawasaki er5
yamaha xjr 1300
-
Allah rahmet eylsin neyliyelim ehliyet yok plaka yok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler