kardeş inatla bu makineyi alacagım dıyorsun . ve ilk makınem agır olsun agır makıne ıle alısayım ki ilerde zorluk çekmem diyorsun .
sıkılmadan oku
sana bir anı mayıs ayında yan komsum honda 929 almıstı . bende 9 aylık motosiklet surucusuydum. carsıda kı eskiden motora binenler alıp bir tur atıp geliyor . dedim ki sahibine çok iyi muhabbetimde var . eskieşhirde meshur sözdür bu hacım kelimesi . hacım bir tur atabılırmıyım dedim . tabi eray buyur dedi anahtarı verdi . basta babam olmak üzere herkes bana bakıyor. motorun koltuguna oturdum . dedım kı ulan oglum eray bunu motoru aldın . bir yatırsan yere en az 2 000 ytl masraf açar ve bende kesın bacagı kırarım . ama anahtarı aldık artık ama kendime çok güveniyordum . ve ilk racing denemem olacaktı . şu da varki bnm 160 kg lık caracal a binmişliğim 8000 km yol yapmıslıgım vardı . ybr 125 cbf 150 mct 250 fln bunlara bındıgımı saymıyorum . o gün bnm 10 000 bın km lık tecrubem vardı
anahtarı taktım mastım marsa calıstııı. biraz gaz vooon dedi oglum bu senini caracal gibi değil çok güçlü dikkat et dedim ve gaz vermeden rölantide kaldırdım motoru . 1. vites gidiyorum ( bunu sende yapacaksın onun ıcın yazıyorum ) liseliler çıkmış bakıp duruyor liseli kızlar 1. viteste bir gaz açtım ne oldu biliyormusun hıza binmedi motor geldiğim yöne döndü :d ... hiç çaktırmıyorum pot kırmak yook liseliler şov yaptıgımı sanıyor . bak şimdi yola cıktım dedıkm bu kaç yapar ki 1. viteste kolu bir çevirdim benim kendi motorum da 5. viteste gordugum hızı 1. viteste gordum . 120 km -h 2.vites yola bakıyorum sureklı o ruzgar benı nasıl dovuyor . dedım dur olum cek saga yavas yavas dukkana fön motoru ver . dönerken kırmızı ışık yandı durdum . trafik polisi yanastı kaskın nerde evlat dedi . abi deneme sürüşü heyecanı ile unutusum özür dilerim dedim . polisin iyi gününe geldi heralde bir daha göremeyeyım dedı a2 sahıbı oldugumu bılıyor . neyseeeee yeşil ışık yandı . yavas kalkacagız ya arkadan daaaat korna sesleri . ben de tabı kendı motorumdakı gıbı bır gaz actım . ön teker bir kalktı rahat on mt gıttım . soguk kanlılık 10 .000 km tecrube . ve bilek gücü ile zapt edip indirdim . ben korkudan ağlayacam nerdeyse . gençler alkışlıyor bravooooo ıslıııkkkk fln ama ya düşseydım . o senin hava atacagın kızlar , bravo dıyenler hahaahahah gerizekalıya bak motora binmesini bilmiyor bırde ön kaldırıyor diyeceklerdı .
AKLINI BAŞINA DEVŞİR KÜÇÜK MOTORLA BAŞLA ,KENDİNİ DÜŞÜNMÜYORSAN ANNE VE BABANI DÜŞÜN ONLARI AĞLATMA EVLAT ACISI ZORDUR BUNU YAŞATMA ONLARA