Motosikletinizin hızlanma verisi nedir?
Reklamlar
-
Bilmiyorum daha önce bi böyle bi başlık açıldı mı ama marka model hiç önemli değil ; motosikletinizin hızlanma verilerini merak ediyorum ; örneğin 0-60km/s 5 sn ya da 0-100km/s 15 sn gibi ; ilk önce kendimden başliyim ; Ybr 125 ile 0-60km/s hıza 8-9 sn gibi bi zamanda ulaşıyorum ; her marka ve model için bu verileri bir araya toplarsak yeni motosiklet alacaklar için bu bilgilerin faydalı olacağına inanıyorum... sonuçta çoğumuz bütçemiz dahilinde seri bi motora binmek isteriz
Reklamlar
-
Ben rodajda olduğu için denemedim ama 60 km'ye çok hızlı çıktığını biliyorum. İçimizden sayarak ne kadar doğru ölçeriz orası tartışılır ama. Sonuçta ybr olsun cbf olsun kalkış motoru değiller. Amaçlarına uygun kullanmak gerekir
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
-
muratcan7 adlı üyeden alıntı
Ben rodajda olduğu için denemedim ama 60 km'ye çok hızlı çıktığını biliyorum. İçimizden sayarak ne kadar doğru ölçeriz orası tartışılır ama. Sonuçta ybr olsun cbf olsun kalkış motoru değiller. Amaçlarına uygun kullanmak gerekir
Tebrikler Murat Motorunu iyi tanımşşsın...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
bu konu detaylı bir şekilde açılmıştı geçen gün bakmıştım ama şu an bulamadım istersen ara sen. .
-
Çok paylaşımcıymışsınız bravo
-
hımm saymadım ama 10 12 sn bulur 0-45 zaten oda max hız :D bizde böle napalım
-
hyosung gt250r 7,5 8 sn de yüze çıkıyor.600f i denemedim ama 3,5 sn civarı diyorlar.
-
yamaha xjr 1200
fabrika cikisi: 0 - 100 km. = 5.1 sn
drag tuned: 0 - 150 km. = 4.36 sn.
Wildgoose Rider - Transalp 650
-
tekerde kaldırdığım zaman oldukça düşükk, 4 sn nin altında..
-
345 adlı üyeden alıntı
hyosung gt250r 7,5 8 sn de yüze çıkıyor.600f i denemedim ama 3,5 sn civarı diyorlar.
GT-R'ın 100 km/a s hıza 6.5-7 sn civarı ulaşıyor olması lazım.
Ben net bir ölçüm yapamadım bu zamana kadar.
Malesef bilinen motorlar dışında her motorun 0-50,0-100 hızlanma verisi üreticisi tarafından sunulmuyor.
Bu hususu merak edenler açısından hızlanma verileri iyi olabilir.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
VFR800
0-100 km/s hızlanması: 3.4 sn
0-160 km/s hızlanması: 7.8 sn
-
Honda dylan 0-80 km/h 8.0 saniye. 0-100km/h 12 saniye, 0-140kh/h 30 saniye
http://www.youtube.com/watch?v=ImuMt_s_n4c
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
0 - 100 km/s 4-5 saniye falan heralde 600f'in..
125 zn de 0-60 oldukça iyi :D
-
Vay be 4 sn de 100 km/s hıza çıkmak nasıl bi duygu olsa gerek...
Özellikle enduro ve 250 cc lerin performansı nasıl acaba bu konuda?
-
4, 5 Sn de 80 e Ulaşıyorum Zorlarsam 100
[B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P
-
Yamaha R6 1. viteste 115 yapıyor ama o arada saniyeyi hesaplayamadım, heyecandan olsa gerek
-
Aprilia Futura
0-100 km : 3.8 sn
0-60 mph (96,5 km) : 3.6 sn
http://motoprofi.com/motospecspictur...tura-2002.html
Sym Gts 250
0-100 : ?
[FONT="Times New Roman"][B][COLOR="DarkOrchid"]KULLANMADIĞINI KAYBEDERSİN[SIZE="4"][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT]
-
-
Suzuki DRZ400-SM için 5,5 saniye falan yazıyor çeşitli yerlerde. Kendim ölçmüş değilim ama güzel hızlanıyor Son hızı 150 falan ama.
Youtube'da 3,7 saniyede çıktığını gösteren bir video vardı ama kesin epey modifiye edilmiş bir alettir, DRZ modifikasyona çok müsait. Peki neler yapıyorlar? En klasik modifikasyonlar Mikuni karbüratörü Keihin FCR-MX'le değiştirmek, Yoshimura egsoz taktırmak ve giren hava miktarını arttırmak için hava filtresi yuvasına (böyle denmiyordur ama idare edin) 3X3 inç ebatında delik açmak.
İyice gözü dönenler 470'lik silindir falan da taktırıyor.
-
alperiz adlı üyeden alıntı
0 - 100 km/s 4-5 saniye falan heralde 600f'in..
125 zn de 0-60 oldukça iyi :D
5 saniyede 100 e çıkıyorsa bu motor şehir meydanında yakarım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler