vlad1462 kızlardan bıktık be abi motor olsun gerisini boşver.Motor olsun da öbürü olmasa da olur.serhat_fb çok güzel yazmışsın.
vlad1462 kızlardan bıktık be abi motor olsun gerisini boşver.Motor olsun da öbürü olmasa da olur.serhat_fb çok güzel yazmışsın.
bence yazgelsin onu tıklım tıklım bir otobüse bindir mesafe uzun olsun otobüste iken sürekli teşke motorla gitseydik falan de iyice bi terlet bak biniyormu binmiyormu motora şimdiden kolay gelsin
vaay! super fikir vallaARMAGEDON adlı üyeden alıntı
inatla baskıya devam hafta sonu destek için nevizadeye bekliyorum ben şimdiden rakı takviyesine başladım ancak satüre olurum
acil bi iş olduğunda bigün arabayla götür yetişemesin daha sonrada motorla götür farkı görsün....
bunun en ii yolu bir tatilde gittiğiniz bir sayfiyede motor kiralayıp her yeri gezip görmek inanın bana o sizi zorlayacaktır al diye
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Barış abi dikkat ette kış mevsiminde olmasın ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
aksaza gelicez bi ara bi moto safari yaparız artık
holy_diver, kanka sen bir topic daha aç istersen, şöyle : maç seyretmeye gidip te küsen eşleri kandırma veya yumuşatma yolları....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Selam bekarlar ve evliler ve de nişanlılar sözlüler sevgililer.... Hatun kişilerin rızasını almak, onları anlamaktan daha zordur. Ortada motor yok ehliyete az kaldı ama kıyamet kopmakta... Gelin kaynana ittifakı tam gaz, neymiş; "44 yaşında millet aklıbaşında çoluk çocuk büyütüyor, sen zıpırlık peşindesin" tavsiyeleri... Yaaaa kardeşim ben daha kendimi büyütemedimki çocuk büyüteyim... Allah... Allah... Gittim hanıma bir araba aldım, tam bayan arabası... Hatta 10 dakika önce "hadi sen al arabanı gez dolaş..." olaylarına girdim, neyse yolladık selametle... Araba olayını halledince kendisi; kesinlikle bahara sana motor alıyoruz demeye başladı.
"Amaç sonuca ulaşmaksa her yol mübahtır." Makyavelli'den...
Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur
holy_diver, Kardeşim e_erdun abi ewlenmedenönce demişki motor almicam bir daha fakat hemen sonra almış motoru... bence ondan bu konuda biraz tavsiye almak yararlı olacaktır...
\"Turkish Choopers\"
Demokrasi yolunu dene oylama yap.( bilirsin kocanın oyu 2 oy yerine geçiyor )
sen bizde o oylamaya kaç kişi katılacak ve ne kadar çok muhalefet var biliyomusun
İkinci yol; Ben eşime ehliyet alıp arabayı ona teslim ettim.Tam arabayla bir yerlere giderken bana lazım deyip,onu arabadan mahrum ediyordum.Sonunda artık sen kendine motor al dedi
bu konuda en şanslı ben miyim nedir ?!?! benim sevgülüm al al al diyip duruyo
(hemen aklınıza bilekten itibaren yapılmış el hareketi gelmesin, motor al diyooooo )))
dejavuVXR, arada bende korkuyorum ama sevgilime güveniyorum herşeyden önce Bence hanımına şunu anlat İstanbulun zevki motorla cıkar. Gitmek istediği heryere daha hızlı ve keyifle gider. Bence onun gitmek istediği yerlere onu motorla götürmeyi dene. Mesela alışveriş
arkadaşlar inanmıcaksınız ama hepsini yaptım azimle yapmayada devam ediyorum
sorunun çözüldü mü bilmiyorum ama hemen sazan gibi atlıyorum konuya...
hız yapmayacağım de ve gerçekten hız yapma.yavaş gidersen o da keyif alır.(kendimden biliyorum )boğaz turu attır yavaş yavaş,fenerbahçe parkı,çamlıca,belgrad ormanı triplerine gir...yoğun akan bir trafikten veya çevre yolundan çok daha az tehlikeli ve ürkütücü olacağı için korkmayacaktır.kolay gelsin!
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)