motorla geri geri yere yattım:)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
geçmiş olsun hocam. cana geleceğine mala gelsin boşver sıkma canını.
Zalim olsa ne rütbe bi perva yine bünyad-ı zulmü biz yıkarız
Merkez-i hâke atsalar da bizi küre-i arzı patlatır çıkarız
-
Geçmiş olsun önceliklede komedi olmuştur göz göre göre düşeceğiniz hissetmek ve ağır çekimde düşmek xD
-
sysroot adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun önceliklede komedi olmuştur göz göre göre düşeceğiniz hissetmek ve ağır çekimde düşmek xD
evet dışardan komikti:D ya gece1 de yat sabah 8de kalk fln ya boylu boyunca uzanim yatim dedim yere caktırmadan ama olmadı
perishte adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun hocam. cana geleceğine mala gelsin boşver sıkma canını.
çok haklısın dünden beri bi ugursuzluk üstümde ama cözemedim
-
Super Moderator
geçmiş olsun allahtan düşük hızda düşmüşün
bu şekilde düş sorun olmaz aman başka şekilde düşme
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
Hahahahaha Gitmiş Karizma Be Hocam
[B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P
-
böyle komik düşüşleri çok yaşadım ben ama onlar bisiklet üzerindeyken olmuştu hep, hepsi de yawaş çekim gibiydi :D
Neyse geçmiş olsun, belli ki sende birşey yok, motor ne alemde peki?
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
-
-
Geçmiş olsun benimde başıma gelmişti böle bir olay ama arkadaşım sağolsun bizim oralarda çok yokuş bi kaç tüyo vermişti bana ne zaman bi dik rampada durursan en sağa yaklaş mutlaka bi kaldırım vs. vardır yokuş oldugu için ağırlık arka tekerde ön teker hafif yük yok frene ne kadar bassanda kitlesende durmuyor arka frene basman şart hele bide artçı varsa arkanda dahada zor o yüzden motoru en saga yaklaş öle dur ve arka tekeri kaydırırarak kaldırama yasla kalkarkende rahat olur ben öle yaptım ve gayette başarılı geçmiş olsun tekrar...
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
-
geçmiş olsun diyelim beterinden saklasın
bende senin gibi göre göre düşmüştüm fena oluyo
-
Geçmiş olsun Debriyajı bıraksaydın faydası olurmuydu acaba ??? Muhtemelen fren etkisi yapıp durduracaktı motoru. Ama bunu kaymaya başladığı ilk anda yapmak gerekirdi sanırım.
-
geçmiş olsun...ben de benim scooter la 10-15 km hızla giderken çok komik bi düşüş yaşamıştım sabahın 8 inde..
-
alper_tim adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun allahtan düşük hızda düşmüşün
bu şekilde düş sorun olmaz aman başka şekilde düşme
ewt tşk
ByBaTeR!ST adlı üyeden alıntı
Hahahahaha Gitmiş Karizma Be Hocam
sorma:D adamın biri durmuş karşı kaldırımdan bana bakıyo dedim inşallah gelip yardım edim fln demez:D bişi olmamış gibi davrandım:p
marwel114 adlı üyeden alıntı
böyle komik düşüşleri çok yaşadım ben ama onlar bisiklet üzerindeyken olmuştu hep, hepsi de yawaş çekim gibiydi :D
Neyse geçmiş olsun, belli ki sende birşey yok, motor ne alemde peki?
ya ben zaten bıraktım motoru fln sol ayagım zaten yeni iyileşiyo yüklenemedim ayagıma biraz cizilmiş koruma demizleri aynen ya yavaş cekim oldu:D
inyez1981 adlı üyeden alıntı
ya sorma yokuşta yokuş yani görsen ya bunlar motorun eglenceli yüzleri keşke kazalarımız böle minik olsa ön teker yerde resim cizmiş sag sol:D hiç faydası yok yokusta arka fren şart
Sanlı adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun benimde başıma gelmişti böle bir olay ama arkadaşım sağolsun bizim oralarda çok yokuş bi kaç tüyo vermişti bana ne zaman bi dik rampada durursan en sağa yaklaş mutlaka bi kaldırım vs. vardır yokuş oldugu için ağırlık arka tekerde ön teker hafif yük yok frene ne kadar bassanda kitlesende durmuyor arka frene basman şart hele bide artçı varsa arkanda dahada zor o yüzden motoru en saga yaklaş öle dur ve arka tekeri kaydırırarak kaldırama yasla kalkarkende rahat olur ben öle yaptım ve gayette başarılı geçmiş olsun tekrar...
ben arkayı duvara dayadım:D malum duvara kadar kaydım sonra yana yattım:D bilgilerin için saol uyku sersemi olmasam ben motoru sırtımda bile taşırdımda işte:D
lijoluna adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun diyelim beterinden saklasın
bende senin gibi göre göre düşmüştüm fena oluyo
ya böle mön mön bakıyolarya o sinir ediyo insanı kim bilir amca icinden ne dedi:D
Levsy adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun
Debriyajı bıraksaydın faydası olurmuydu acaba ??? Muhtemelen fren etkisi yapıp durduracaktı motoru. Ama bunu kaymaya başladığı ilk anda yapmak gerekirdi sanırım.
o an calısıyodu motor devriyajı bırakma durumunda nolurdu bilmiyrm istop ettirmeyi ezelden beri sevmemişimdir:D bırakmadım yani
-
Levsy adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun
Debriyajı bıraksaydın faydası olurmuydu acaba ??? Muhtemelen fren etkisi yapıp durduracaktı motoru. Ama bunu kaymaya başladığı ilk anda yapmak gerekirdi sanırım.
olurdu!
Farzedelim yokuşta kaldınız, ön fren kitlendi kaymaya devam ediyorsunuz ve arka frene ulaşamıyorsunuz. Bu durumda yapmanız gereken kill-engine düğmesinden motoru stop ettirmek, debriyaja dokunmayın. Motor olduğu yerde duracaktır. 1-2 kere pratik ederseniz çok işinize yarayacak bir teknik.
-
Blacklove16 adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun...ben de benim scooter la 10-15 km hızla giderken çok komik bi düşüş yaşamıştım sabahın 8 inde..
:D karda düşmek çok zevkli ya böle yan yatım kayıyosunuz motora eşlik ediyosun :D ya senelerce kahrımı cektin bende seninkini cekim diyosun
pyro adlı üyeden alıntı
olurdu!
Farzedelim yokuşta kaldınız, ön fren kitlendi kaymaya devam ediyorsunuz ve arka frene ulaşamıyorsunuz. Bu durumda yapmanız gereken kill-engine düğmesinden motoru stop ettirmek, debriyaja dokunmayın. Motor olduğu yerde duracaktır. 1-2 kere pratik ederseniz çok işinize yarayacak bir taktik.
elim devriyajdayken dügme ne işe yarar:S ya ön kalkıcak diye cekemedim elimi devriyajdan benim motor cok kafa dikiyo cünkü
-
sakinseytan adlı üyeden alıntı
elim devriyajdayken dügme ne işe yarar:S ya ön kalkıcak diye cekemedim elimi devriyajdan benim motor cok kafa dikiyo cünkü
kill-engine düğmesi sağ elinin altında, sol elinin debriyajda olması birsey değiştirmez. O düğme her durumda motoru durdurur.
-
pyro adlı üyeden alıntı
kill-engine düğmesi sağ elinin altında, sol elinin debriyajda olması birsey değiştirmez. O düğme her durumda motoru durdurur.
elim devriyajda o bahsettigin dügme sadece motoru kapatır devriyajda elim dikkatini cekerim motor durmaz oky
-
geçmiş olsun, umarım buda bi tecrbe olmuştur
-
GKN adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun, umarım buda bi tecrbe olmuştur
herşey tecrübe saolasın
-
sakinseytan adlı üyeden alıntı
elim devriyajda o bahsettigin dügme sadece motoru kapatır devriyajda elim dikkatini cekerim motor durmaz oky
Motor stop edince, elini debriyajdan çekmezsen kaymaya devam edersin tabii ki.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)