motorla geri geri yere yattım:)
Reklamlar
-
ApAcHe_31 adlı üyeden alıntı
bu düşmeleri pistlerde görmek isteriz
))) şaka bir yana geçmiş olsun
en ufak kazayı dahil yüce rabbim kimsenin başına vermesin
geçenlerde gözümün önünde kaza oldu süper51 i olan bir amcaya bir transit arkadan bir çarptı adam gözlerimin önünde 3 metre yukarı fırladı yere düştü üstü başı parçalandı ama transitliye bir kızdım şerefsiz okul yolunun olduğu yerde son sürat basmış gidiyor amcada köşeden çıkıyordu onun son sürat gelmesiyle amcaya bindirmesi bir oldu ama soğuk kanlı biriymiş vede allah korudu...
aynı tarz olaya bende şayit oldum kırmızı ışıkta duran bir motorcuya arkadan minibüs duramayıp carptı o günden sonra kırmızıda dururken aynaya bakıyorum arkadan gelen varmı die
showdownKing adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun hakketten arka firen ayakta oduğu için zor olsa gerek scooterla öle sorun yok tek sorun aphaci gördüğümde yol veriyorum
ehuehu çok güldürüdn beni ey gidi benim scuterda el freni bile vardı ama senin gibi dertleniyodum herkezin gönlüne göre versin Allah
cbr125faik adlı üyeden alıntı
cok gecmıs olsun allah beterınden saklasın
amin cümlemizi
kizilderili adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun aynı durum benimde başıma geldi artcım yokuşta binerken şahlalıp düşmüştük
) komik bi durumdu mahellenin veledlerine makara olduk
)
yaww komikki ne komik ama öle amca bön bön suratıma bakınca sinir oluyo ya iyiki motor öle agır degil yoksa yandık
mrt500 adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun allah korumuş allah bir daha yaşatmasın bundan sonra kaza bela saygılar
amin inşallah
Reklamlar
-
geçmiş olsun bende de oldumuştu ama ben allaha şükür bişey olmadı çünki arkamda arkadaş vardı in çabuk tut motoru dedim indi doğrusu atladı hemen motoru tuttu :D
-
Aman dikkat et sık sık kaza atlatıyorsun kurşun döktür nazar olmasın
-
Geçmiş olsunn... Komik olmuş tabi ama daha büyük şeyler olmasında komik olsun ))) Giden sadece karizma olsun
i.V.i.B.i
-
sakinseytan adlı üyeden alıntı
elim devriyajda o bahsettigin dügme sadece motoru kapatır devriyajda elim dikkatini cekerim motor durmaz oky
Elinde Devriyajdasa :D Suc sENDE Motora Laf yok :D Hem Firen Sıkıyorsun Hemde Devriyaj sıkılı bende sabah ekmek almaya gidecekkken 7.30 gibi uykuluydum hemde cok kötü :D Fren Yerine Devriyaja bastım Gegeri Geri 10 Metre gittikden Sonra Motorla Ağır Cekimde Düştüm :D
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
-
-
Öncelikle Geçmiş olsun. Bende bazan benzer durumda rampada dur kalk yapmak zorunda kalıyorum. Tedbir olarak da genelde 1. vitesde motoru stop ediyorum,(Debriyej'e basmadan) motoru durduruyorum, durduktan sonra kalkış esnasında dengemi bularak arka fireni kullanıyorum ve kalışımı yapıyorum. İkinci bir yol. durmadan önce dengemi ayarlayarak sol ayagımla motoru tutup sag ayagımla arka fireni kullanıyorum. DİKKAT Bu durumda artcı dengeyi bozarsa toparlamak cok zor olur...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
Tekirdağ gezisinde yemek yedikten sonra lünapark'a giderken (soğuk motor ısınmasını beklemedim yol çok kısaydı motorun ısınacak zamanı yoktu.) yokuşta motor stop etti . arka freni kitledim ama arkada artçı var motor sağa doğru yatmaya başladı zor tuttum.
Artık motor ısınmadan yola çıkmıyorum.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
-
-
-
aynısı arkadaşa oldu motorun sesini duydum balkona çıktım kapının önünde durdu motoru taşıyamadı olduğu yerde çuval gibi yere düştü ben hiç bozuntuya vermedim tabi
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gecmiş olsun allah daha beter kazalrdan korusun tüm kazaların böyle olsun
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
-
Sağolun arkadaşlar ben de kendimi salak hissetmiştim ama demek ki geri geri de bayağı kişi düşmüş burada
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)