Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

motorla geri geri yere yattım:)

REKLAM ALANI
    sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    Alıntı ApAcHe_31 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu düşmeleri pistlerde görmek isteriz ))) şaka bir yana geçmiş olsun
    en ufak kazayı dahil yüce rabbim kimsenin başına vermesin
    geçenlerde gözümün önünde kaza oldu süper51 i olan bir amcaya bir transit arkadan bir çarptı adam gözlerimin önünde 3 metre yukarı fırladı yere düştü üstü başı parçalandı ama transitliye bir kızdım şerefsiz okul yolunun olduğu yerde son sürat basmış gidiyor amcada köşeden çıkıyordu onun son sürat gelmesiyle amcaya bindirmesi bir oldu ama soğuk kanlı biriymiş vede allah korudu...
    aynı tarz olaya bende şayit oldum kırmızı ışıkta duran bir motorcuya arkadan minibüs duramayıp carptı o günden sonra kırmızıda dururken aynaya bakıyorum arkadan gelen varmı die

Alıntı showdownKing adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun hakketten arka firen ayakta oduğu için zor olsa gerek scooterla öle sorun yok tek sorun aphaci gördüğümde yol veriyorum
    ehuehu çok güldürüdn beni ey gidi benim scuterda el freni bile vardı ama senin gibi dertleniyodum herkezin gönlüne göre versin Allah

Alıntı cbr125faik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cok gecmıs olsun allah beterınden saklasın
    amin cümlemizi

Alıntı kizilderili adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun aynı durum benimde başıma geldi artcım yokuşta binerken şahlalıp düşmüştük) komik bi durumdu mahellenin veledlerine makara olduk)
    yaww komikki ne komik ama öle amca bön bön suratıma bakınca sinir oluyo ya iyiki motor öle agır degil yoksa yandık

Alıntı mrt500 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun allah korumuş allah bir daha yaşatmasın bundan sonra kaza bela saygılar
    amin inşallah

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gökhan32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    geçmiş olsun bende de oldumuştu ama ben allaha şükür bişey olmadı çünki arkamda arkadaş vardı in çabuk tut motoru dedim indi doğrusu atladı hemen motoru tuttu :D

TOP SPEED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM JOYMAX 250 VESPA 125 3 V İE
    Aman dikkat et sık sık kaza atlatıyorsun kurşun döktür nazar olmasın
    İMPOSSİBLE İS NOTHİNG

ninjet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Geçmiş olsunn... Komik olmuş tabi ama daha büyük şeyler olmasında komik olsun ))) Giden sadece karizma olsun
    i.V.i.B.i

Murat2100 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA 600 RR
    Alıntı sakinseytan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    elim devriyajda o bahsettigin dügme sadece motoru kapatır devriyajda elim dikkatini cekerim motor durmaz oky
    Elinde Devriyajdasa :D Suc sENDE Motora Laf yok :D Hem Firen Sıkıyorsun Hemde Devriyaj sıkılı bende sabah ekmek almaya gidecekkken 7.30 gibi uykuluydum hemde cok kötü :D Fren Yerine Devriyaja bastım Gegeri Geri 10 Metre gittikden Sonra Motorla Ağır Cekimde Düştüm :D
    Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu

vioLence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL Z ONE 150 BEYAZ
    geçmiş olsun abim.

gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150
    Öncelikle Geçmiş olsun. Bende bazan benzer durumda rampada dur kalk yapmak zorunda kalıyorum. Tedbir olarak da genelde 1. vitesde motoru stop ediyorum,(Debriyej'e basmadan) motoru durduruyorum, durduktan sonra kalkış esnasında dengemi bularak arka fireni kullanıyorum ve kalışımı yapıyorum. İkinci bir yol. durmadan önce dengemi ayarlayarak sol ayagımla motoru tutup sag ayagımla arka fireni kullanıyorum. DİKKAT Bu durumda artcı dengeyi bozarsa toparlamak cok zor olur...
    Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
    baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..

muratcan7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KMT Duke 250
    Tekirdağ gezisinde yemek yedikten sonra lünapark'a giderken (soğuk motor ısınmasını beklemedim yol çok kısaydı motorun ısınacak zamanı yoktu.) yokuşta motor stop etti . arka freni kitledim ama arkada artçı var motor sağa doğru yatmaya başladı zor tuttum.

Artık motor ısınmadan yola çıkmıyorum.
    Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Ben de hyosung motosikletimi ilk aldığım sıralar E-5'ten çok dik bir sapağa doğru girmek zorunda kaldım.Viteslerin de kaçta olduğunu tam bilmediğimden 3. vitesle lak diye girdim yokuşa.Bense kendimi 2. viteste zannediyorum Herneyse motor ııhhlamaya başlayınca hemen düşürdüm vitesi ben 1 sanıyorum ama tabiki 2 Yarıya gelmeden motor istop etti.170 kilo motorla o dik yokuşun ortasında o halde kaldım ama ben ona değil bu motor 1. vitesle niye bu yokuşu çıkmadı diye söylendim durdum
    Sonrasında tekrar çalıştırıp 2. viteste o yokuştan motoru zorlaya zorlaya bağırta bağırta kaldırdım ve tepeye ulaştım.Daha sonra vitesi sözde artırmak için bir baktım tak diye geçti.Kenara çekip bakarım ki yukarıda anlattığım olay olmuş
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

Ben de bu yaz düştüm rampada arkada bayan kuzen de var, korkup duruyodu çıkamazsın bayırı dur derken gece 2'de kumlu parke 30 derece eğimde 15 metre geri geri ön fren sıkılı sürüklendik(derdim de gaza yavaş basacağım aklım sıra çevre rahatsız olmasın), neyse kuzen attı kendini ben de atar atmaz devirdim motoru,hasar yok.

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aynısı arkadaşa oldu motorun sesini duydum balkona çıktım kapının önünde durdu motoru taşıyamadı olduğu yerde çuval gibi yere düştü ben hiç bozuntuya vermedim tabi

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    gecmiş olsun allah daha beter kazalrdan korusun tüm kazaların böyle olsun
    Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

Motosikleti
    Asya Motor 150T
    geçmis olsunj abicim komedi olmus ama bende toprak bayırda böyle oldum ön frene zıbancan arkaya hafif bascan cok basarsan ön kalkar taklaya gelirsin

Sağolun arkadaşlar ben de kendimi salak hissetmiştim ama demek ki geri geri de bayağı kişi düşmüş burada

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)