kötü bi durum başıma gelmişti yağmurlu bi havada dik bi yokuşun ortasında motor patinaja düşüp kalmıştı sonra kalkamadım ve aynen geri güp.....
geçmiş olsun ucuz atlatmışsın..
kötü bi durum başıma gelmişti yağmurlu bi havada dik bi yokuşun ortasında motor patinaja düşüp kalmıştı sonra kalkamadım ve aynen geri güp.....
geçmiş olsun ucuz atlatmışsın..
bu durum benim de başıma geldi rampada ön frene basınca motor kayıyor ayaklar yerde tabi hemen attım 1. vitese durdu arka frene basamadım
geçmiş olsun:D:D
Boşver yan yattısan iyi yine geri geri takla atıp karizmanı resetleyebilirdin de Geçmiş olsun
öyle durumlarda elini gazdan çekip debriyajı bırakacaksın motor biraz öne doğru fırlamaya çalışıp hemen istop edecektir
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
geçmiş olsun kardeş... tekrarını yaşamazsın inşallah
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
geçmiş olsun aynı durum benimde başıma geldi artcım yokuşta binerken şahlalıp düşmüştük) komik bi durumdu mahellenin veledlerine makara olduk)
motosiklet gezmek içindir,racing EZZZZMEK içindir.
geçmiş olsun
geçmiş olsun, en büyük kazan bu olur inş.
bu arada gerçekten komik bi manzara oluşmuş. kameraya falan çeken olsaydı kesin meşur olurdun
Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
aynısı başıma geldi taksim meydana çıkarken kasımpaşadan arkamda artçımla rampada kaldık.ön frene bastım kaymaya başladı motor bir on metre kaydıktan sonra motoru kaldırıma geri geri yanaştırdım ALLAH yardım etti. düşmeden atlattım her rampada arka frenlere dururum iyi ders oldu bana.
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
bu düşmeleri pistlerde görmek isteriz ))) şaka bir yana geçmiş olsun
en ufak kazayı dahil yüce rabbim kimsenin başına vermesin
geçenlerde gözümün önünde kaza oldu süper51 i olan bir amcaya bir transit arkadan bir çarptı adam gözlerimin önünde 3 metre yukarı fırladı yere düştü üstü başı parçalandı ama transitliye bir kızdım şerefsiz okul yolunun olduğu yerde son sürat basmış gidiyor amcada köşeden çıkıyordu onun son sürat gelmesiyle amcaya bindirmesi bir oldu ama soğuk kanlı biriymiş vede allah korudu...
[COLOR="Red"]ваиа daЯвє атаиı вєи наЯвє ѕокаЯıм:cat:::shhh::[/COLOR][COLOR="Red"]Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkes Beni Kaybetti[/COLOR]
cok gecmıs olsun allah beterınden saklasın
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
geçmiş olsun.bende dün sabah kaldırıma çıkarken arka teker yanıma geldi.motoru düşürmemek için insan üstü bi mücadele verdim ve kazandım
Drift Religion
geçmiş olsun allah korumuş allah bir daha yaşatmasın bundan sonra kaza bela saygılar
geçmiş olsun
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
ne vitesi ben deponun üstüne kdr cıktım:D ders oldu işte
saol saol:D
felaket olurdu :D devriyajdan cekmedim iyiki elimi, saol
tabi istop ederdi ama ben taklaya geldikten sonra
hımm ii yırtmıssın benimki epey hıslandı dedim senin gibi motorun yatırdım yere yoksa durmuo velet
tşk
geçmiş olsun hakketten arka firen ayakta oduğu için zor olsa gerek scooterla öle sorun yok tek sorun aphaci gördüğümde yol veriyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)