sahtekar sürücü kursu . . .
-
"Bildiğini Söylemeyende Suçu işleyen Kadar Suçludur.."
sabah sabah çileden çıkardılar beni ; önümüzdeki sınav dönemi ehliyetimi almak için kurs bakıyodum gelişim uygun ama avrupa yakasında oturduğum için burdan bakayım dedim aradım mecidiyeköy sürücü kursunu aramadan önce tabi sitesini bi gezdim fiyatlara baktım "B sınıfı ehliyetten A2 ye" 150 ytl
yazıyor aradım toplam harcamalarım ne olucak diye diyolog aynen şöyle ;
ben b sınıfı sürücü belgesi sahibiyim a2 ehliyet almak istiyorum masraflarını öğrenebilirmiyi?
: kurs ücreti 200 ytl
: pardon !
: 200
: nasıl olur şimdi internet sayfanız önümde 150 ytl yazıyor
: o bi önceki dönem ücreti beyfendi
: ama bu bir beyan değilmi?
: tamam peki sizede o fiyattan yapalım
:ok diğer masraflarım ne olacak
:70 sınav ücretleri (35ytl yazılı 35 ytl direksiyon)
: sağlık raporu biz alıyoruz 40ytl
: 105 ytl emniyete verilecek ,
: peki tamam görüşmek üzere.. .
dedim kapadım sonra arkadaşım eczacı olduğu için acaba sağlık raporu ayarlarmıyım diye onu aradım.
dedi 20-25 ytl seyrantepe oldu ozmn ordan alayım dedim ..
aradım tekrar kursu
: ben kendi sağlık raporumu getirsem olurmu?
: neden beyfendi biz daha uygun yapıyoruz zaten. .
: yoo ben dışardan fiyat aldım 25 ytl
: ama ben size indirim yaptım ücrette benim doktorum kazansın.
( ne doktoru kendileri parayı cepellezii edicek ya onun derdinde)
: peki o zaman ben şikayetimi başka mercilere bildirim dedim kapadım. .
arkadaşlar şimdi ben ilçe milli eğitim müdürlüğü şişliye konuyla ilgili dilekçe vermekte haklımıyım haksızmı siz söyleyin. . .
Reklamlar
-
ARKADAŞIM MERAKLANMA bu topiğini 10 kişiden fazla kişi yorum yapmaz... ben ne topikler açtım kimse ilgilenmedi... bak kafanı kaldır ne yazıyor MOTOSİKLET EHLİYETİ 150 YTL,,, site bile bu fiyata reklam almış... 150 ytl kurs, 40 rapor, 70 sınav, 105 karakol, 20 sertifika, böyle gider bu... sen bildiğini yap ama bütün kurslar böyle...
İki şeyin değirini elden gitmeden takdir etmek zordur; sağlık ve gençlik.
-
yorum yazılması için değil arkadaşım burda yapılan bi oyun var ben paylaşimde bakarsın binlerce kişiden birinin işine yarar mutluluklar paylaştıkça çoğalır dertler paylaştıkça azalır dimi. . .
-
benden yazılı sınav için ücret almamışlardı
sadece direksiyon sınavı için 20 ytl ödemiştim
saglık raporumu da kendim çıkarttım bi poliklinikten
neleri varya madem 150 diye bildiriyorsun kurs ücretini sabit kal ne demek eski fiyat
-
arkadaşlar ben size daha güzel birşey anlatıyım.şırnakta kursa yazılıyorsunuz toplamda herşey dahil fiyat 400ytl siz sadece yazılı sınava ve direksiyon sınavına giriyorsunuz.geçerseniz ehliyetiniz size geliyor.ama ne motor ne ilkyardım nede direksiyon dersi veriliyor.uyduruktan 3 tane dersane var kursta.direksiyon eğitimi için motor bile yok.sadece sınav için biyerden alıp geliyorlar.o motorunda ne ruhsatı ne plakası var.
-
skakfilozofu adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben size daha güzel birşey anlatıyım.şırnakta kursa yazılıyorsunuz toplamda herşey dahil fiyat 400ytl siz sadece yazılı sınava ve direksiyon sınavına giriyorsunuz.geçerseniz ehliyetiniz size geliyor.ama ne motor ne ilkyardım nede direksiyon dersi veriliyor.uyduruktan 3 tane dersane var kursta.direksiyon eğitimi için motor bile yok.sadece sınav için biyerden alıp geliyorlar.o motorunda ne ruhsatı ne plakası var.
seninki de tam dert be kardeşim orda yapabileceğin pek bişey yok kimi kime şikayet edeceksin ki . .
-
benden de sadece yazılı sınay için 35 ytl almışlardı. direksiyon için bişey almamışlardı. zaten direksiyon için araç da getirmediler. A2 almaya gelen bi kaç aday kendi motorlarıyla gelmişti onlara bindik sırayla...
ondan önce de sadece kayıt için bi kere, yazılı sınav için gerekli belgeyi almaya 1 kere gittik kursa.
-
sitemizde sponsor bir gelişim sürücü kursu varken katakulli işlerle uğraşan kurslara prim vermeyin.
biraz uzak olabilir fakat kafanız rahat olur
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
gelişim en uygunu bencede ama avrupa yakasında varsa ben karşıya geçiş için iki katı masraf yapmam gerekiyo yani hem kursa hem sınava hemde köprü geçiş ücreti her defasında maliyet iyice artıyo avrupa yakasında bildiğiniz dürüst kurslar varsa yazarsanız arim fiyarlarını bi karşılaştırım lütfen. . .
-
Arkadaslar bu saglık raporunu Toplum Saglık Merkezlerı ucretsız verıyor..Biz ehliyet verdigimiz kursiyerlere onu tavsıye edıyoruz yada merkezde ozel saglık kurulusu var orasıda 10 ytl ye verıyor..Sınav ucretı bankaya 35ytl kursa 25 ytl olması lazım yanlıs hatırlamıyorsam...
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
showdownKing adlı üyeden alıntı
gelişim en uygunu bencede ama avrupa yakasında varsa ben karşıya geçiş için iki katı masraf yapmam gerekiyo yani hem kursa hem sınava hemde köprü geçiş ücreti her defasında maliyet iyice artıyo avrupa yakasında bildiğiniz dürüst kurslar varsa yazarsanız arim fiyarlarını bi karşılaştırım lütfen. . .
Arkadaşım,git İbrahim'e (gelişim),"motosiklet.net'ten geldim!" de.Elinden ne geliyosa yapıyor kardeşimiz.Bende kendisinden almıştım ehliyeti.Hem gerekirse güzel eğitimleride var.Öyle tarlaya salar gibi salmıyo trafiğe.Şimdiden hayırlı olsun.
Al arkadaşım,buda linki: http://www.gelisimsurucu.com/
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
Elbette sağlık raporunu istediğin yerden alabilirsin. Eğer ben sana indirim yaptım benim doktoruma git diyorsa karışık işler akal gelmelidir.
-
kurslar fark ehliyeti için sizden sadece kurs bedelini isterler..150 ytl doğrudur. Kalan harç, sınav harcı, sağlık raporu, ehliyet harcı, diploma noter onayı masrafı,kan grubu kartı vs vs. gibi ücretler zaten sizin ödemek zorunda olduğunuz maliyetlerdir. Bu parayı devlet sizden tahsil ediyor kurslar değil!
Burada bir kelime oyunu oynanıyor genelde. Harçlar tabiki de size aittir. Aynı şekilde sağlık raporu da istediğiniz yerden alabilirsiniz. Gerek poliklinik olsun gerek özel yerler olsun.
Rapor veren yerleri iyice gezeceksiniz zaten sadece raporda tasarruf yapabilirsiniz, diğer harçları seve seve vereceksiniz
150ytl kurs ücreti (b den a2 ye ) normal bir değerdir. 300 ytl yi geçen bir maliyeti olacak size ehliyetin. Sürüc adayları bu konuda yeterince bilgi sahibi değil, dolayısı ile haklı olarak tepki verebiliyorlar..
-
Moderatör
showdownKing adlı üyeden alıntı
Arkadaşım ben ve bir düzine arkadaşdım beylikdüzü ve çevre ilçelerden kaltık gittik gelişim sürücü kursuna paşalar gibide ilgi alaka gördük kursa gidişten ehliyeti alana kadar sürekli ilgilendiler sonuçta aldık ehliyetimizi kafamız rahat.Bence yolu dert edeceğine güvenilir olan kursu tercih et
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
-
sürücü kursları saglık raporu aldırdıkları poliklinikten pay alırlar.(% 50) bahsi geçen kurs bu yüzden laf etmiş size. evet avrupa yakasında egitimi düzgün hile hurda gütmeyen kurs sayısı çok az. ama istedikleri ücret zaten sadece hizmet bedelini karşılayacak bir para.tabi gelişim gibi bu işi sürüme dökmemişlerse.
-
ehliyet için ben yakınımdaki bi kursa devam etmek zorunda kaldım. b den a2 ye geçicektim orda kalsın kaydın dedi ibrahim hoca (fazladan dosya masrafım olmasın diye)kursumla çok sorun yaşadım.sagolsun gelişimin (ibrahim hocanın) destegini hep gördüm. bencede gelişimi arayıp ibrahim hocayla konuşman senin faydana olucaktır.
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
çok sağolun arkadaşlar bu diretmenizden dolayı bi gelişimle görüşim şartlar nasıl olcaksa artık ehliyeti alım her polis gördüğümde çevirecekmi acaba endişesinden kurtulim en azından. .
-
Güzel Ülkemin Güzel İnsanı;
benim doktorum para kazansın diyo
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
-
Valla
İzmir bornovadayım.
Reklam olmasın,Buırdaki sürücü kursuna herşey dahil(sınav+rapor+sertifika vs.)200ytl anlaştım.
95 lirada emniyete verdim
toplam 295 liraya mal oldu ekstra masrafım olmadı.
emniyetın surucu kurslarıyla alakası yoktur.ondan dolayı en cok cakallık bu sınav parası,yok rapor parası zart zuert bundan olmakta
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
Mersin İl Temsilcisi
MERSİN VE ADANADA 400 YTL alıyorlar b ehliyetine a2 ehliyet eklemek için...
ama oralarda 150
bu fark nereden çıkıyor ki :?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)