selamlar,
Geçen gün motorla feriköyden fulyaya inmem gerekti ben de karıştım trafiğe yavaş yavaş gidiyorum... (daha 350-400 km geçmişim var. günlük güzergah dışına çıkınca tedirgin oluyorum zaten) Nişantaşındaki ışıklara geldim, trafik durdu ben de durdum. vitesteyim, bir el debriyajı sıkıyo, öteki freni sıkıyo ve önüm açılsın diye bekliyorum. derken motosiklet sol öne doğru gitmeye çalışmaya başladı. ben de acemiyim ya daha nooluyo yahu dedim "acaba debriyajı mı bırakmaya başladım farkında olmadan" diye düşündüm ama "niye sola gitsin ki" dedim. sağ arkama bi baktım albea lı bi abla sol tamponunu benim sağ çantaya dayamış mütemadiyen ittiriyo. sağ elimi bırakıp "nooluyo" anlamında salladım. abla bana baktı, motora baktı, direksiyonu sağa kırdı. 10 m ilerde yanyana geldik camı açmasını işaret ettim ve "hanfendi biraz dikkat etsenize düşecektim" dedim. koltuğa sinip en küçük harflerle "yaaa, özür dilerim" dedi ve kafasını önüne eğdi.
daha pek taze motorcu olduğumdan başıma gelen ilk ekşını (action) paylaşayım istedim. umarım sizlerle paylaşacağım en kötü anı böyle olur ve daha kötülerini sizler de yazmazsınız...
kalın sağlıcakla...