Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

c.c. ye tapanlar

REKLAM ALANI
    ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    Alıntı nankör adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hız güzel dir ...ilk iki motosiklet im 150 cc likti ...
    Şimdi 500 cc lik kullanıyorum ,yakında 900 cc lik bir makineye geçme durumum var ..
    Şunu belirteyim ....
    500 cc nin altındaki motosikletler yalan ........................
    Kimse kusura bakmasın .............................................
    yalan olan sizin anlayışınızdır. Ümmet Abi 125cc ile dünyaları gezdi, yalan mı şimdi bu? Başka bir abimiz 60+ model vespa ile Türkiye turu yaptı o da mı yalan? Yalandan kastınız nedir? hız mı? motosiklet hız için mi kullanılır sadece? 500cc motor alıp da "kusura bakmayın ama 500cc'nin altı yalan" demek ne kadar çirkin. Dilerim o geçmeyi planladığınız 900cc de sizi kesmez, 1400cc bir makineye geçersiniz ve saatte 330 kilometre hıza çıkıp egonuzu tatmin edip huzura erersiniz. Bu ego tatmini sırasında salyalara dikkat. 330km hızla giderken bir yandan da 500cc'nin altındaki makineleri küçümseyip "sizin makineler yalan" diyerek egonuzu 2'ye katlayabilirsiniz.
    GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    caracalstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    normalde izmirim tam 35 şimdilik istanbul...
    Motosikleti
    honda cbf 1000fa
    her insan altındakı motorun daha iyisini ister ilerde bu bir ego bence haa tabi sapıtmanın manası yok..

Alıntı ketchup adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yalan olan sizin anlayışınızdır. Ümmet Abi 125cc ile dünyaları gezdi, yalan mı şimdi bu? Başka bir abimiz 60+ model vespa ile Türkiye turu yaptı o da mı yalan? Yalandan kastınız nedir? hız mı? motosiklet hız için mi kullanılır sadece? 500cc motor alıp da "kusura bakmayın ama 500cc'nin altı yalan" demek ne kadar çirkin. Dilerim o geçmeyi planladığınız 900cc de sizi kesmez, 1400cc bir makineye geçersiniz ve saatte 330 kilometre hıza çıkıp egonuzu tatmin edip huzura erersiniz. Bu ego tatmini sırasında salyalara dikkat. 330km hızla giderken bir yandan da 500cc'nin altındaki makineleri küçümseyip "sizin makineler yalan" diyerek egonuzu 2'ye katlayabilirsiniz.
    aynen +1 ketchup haklı katılıyorum 500 cc nin altındakı motorlar türkiyedeki motorların yarısı kadar nerdeyse belkıde daha fazla onları aşşalamanız yani beni de dahil çok saçma ve çirkin bişi sözlerinize dikkat ediniz

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Şimdi 500 cc lik kullanıyorum ,yakında 900 cc lik bir makineye geçme durumum var ..
    Şunu belirteyim ....
    Niye kusura bakacağız,bizim ne kusurumuz var?
    gocunacak hiç bir şeyimiz yok.

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Malesef ülkemizde herşeyde olduğu gibi motosiklet cc'sinde de sayılara takılıp kalıyorlar.Bunun bir örneğini gözlemlediğimi kadarıyla fotoğraf makinelerinde de görebilirsiniz.Megapikseli yüksek olan makine en iyi fotoğraf makinesidir, motor hacmi(cc)'si en büyük olan motor en iyi motordur .... diye gider bu malesef. CC'den önemli olan o motordan alacağınız zevk olmalıdır diye düşünüyorum.Motora binerkenki felsefem budur benim.Yoksa altımda gt250r varken biraz daha biner 600f, 1000rr diye giderdim belki (nerde bende o para)
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    Alıntı mhyen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Malesef ülkemizde herşeyde olduğu gibi motosiklet cc'sinde de sayılara takılıp kalıyorlar.Bunun bir örneğini gözlemlediğimi kadarıyla fotoğraf makinelerinde de görebilirsiniz.Megapikseli yüksek olan makine en iyi fotoğraf makinesidir, motor hacmi(cc)'si en büyük olan motor en iyi motordur .... diye gider bu malesef. CC'den önemli olan o motordan alacağınız zevk olmalıdır diye düşünüyorum.Motora binerkenki felsefem budur benim.Yoksa altımda gt250r varken biraz daha biner 600f, 1000rr diye giderdim belki (nerde bende o para)
    "ne istediğini bilmek" konusunda en iyi örnek mhyen'dir =) gt250R aldı adam. sonra artılarını eksilerini gözden geçirdi ve şehir içinde gereksiz olduğunu düşünüp runner'a geçti.

Zaten bu iş böyledir, insanlar bazı şeyleri öğreninceye kadar açgözlü oluyorlar. Ne zaman ki doyuma ulaşıyorlar, o zaman kullanmayacakları aletlerden vazgeçiyorlar. Bugün yarışçıların çoğu scooter kullanıyor. İsmail Abi bile (Taşkafa İsmail) bütün o 1000lik makinelerini sattı ve Vespa'sıyla mutlu mesut yaşıyor. CC'ye tapan ve küçük CC'leri küçümseyen ego delisi insanlar da eminim tüm motorlara sahip olup heveslerini alabilseler, sonunda şehir içinde kullanacakları motorlar 500cc'yi geçmeyecektir.
    GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!

ByPRoMiL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MondiaL 150 Zat + honda 150 cbf
    Bazı DurumLarda Parası oLan KonuSur Bide Motorun Yanında cc ni beLirten raKam Bence En iyi Ve en kayda Deger Motor insanın aLın teri iLe Kazanıp aLdıgı Motordur.. ister mobiLet oLsun 65 cc oLSun isterSe 1400 cc bunu biLirim bunu söyLerim.. ALINTERİ iLe kazanıLmıs Motor En iyi motordur..

HİKAYE............................................ ................

ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    Alıntı teror adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eyong un yazdıklarının altına imzamı atar,üstüne parmak basar yetmez noterden tastik ettirip çerçeveletip duvarıma asarım
    aynı takımda olduğunuz içinmi
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Niye kusura bakacağız,bizim ne kusurumuz var?
    gocunacak hiç bir şeyimiz yok.
    valla benimde yok ....

teknoali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tudey Gsr pcx
    Alıntı Djhaylaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yokmudur bu şekil insanlar vardır Allaha akıl versin dersin geçersin yapacak bir şey yok sayılarınında az oluduguna inanıyorum
    aslında ben öyle düşünüodum. o motor bende olsa neler yaparım die. azda olsa fikrim deişti...
    08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    -------------------------------------
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

UnSpokeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    eyong tek kelime ile MÜKEMMEL bi mesaj yazmış bence daha fazla bu konu hakkında konuşmanın bi anlamı kalmıyo teşekkürler eyong
    İlla devr-ül alemin, bi kerametun red - line

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    "ne istediğini bilmek" konusunda en iyi örnek mhyen'dir =) gt250R aldı adam. sonra artılarını eksilerini gözden geçirdi ve şehir içinde gereksiz olduğunu düşünüp runner'a geçti.
    Teşekkür ederim Erdem abi.Runner'ın da artılarını eksilerini gözden geçiriyorum şu aralar.Hayatımda bindiğim en rahat ve en güzel motosiklet ama parça pahalılığı, işçilik pahalılığı, bakımlarda çektiğim(çekeceğim) ızdıraplar bayağı bir eksiler arasındaTabi İstanbul trafiğinden bahsetmiyorum bile
    Ama dediğim gibi bunun üzerine bindiğim zaman fazlasını aramıyorum.Yok 600rr vs bana cidden abartı geliyor.Fakat trafikten ciddi manada korkuyorum işte offf
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

batuhan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER-5 Motosikleti: Kymco Activ 110
    Alıntı Eyong adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir çoğumuz kendi kendimize "hayır ben bu tip bir insan değilim" desede hepimiz aynıyız. İnsanız çünkü, fıtratımızda bu var. Daha fazlasını daha iyisini isteriz.

İyide yaparız böyle davranmakla, çünkü yaratılışımızda böyle bir özellik/istek olmasa idi;

Motosikleti, arabayı, uçağı, gemiyi icat edemezdik.
    Uzaya gidemezdik, bırak uzayı uzak kıtaları keşfedemezdik.
    Burada bunları tartışamazdık çünkü pc yi icat edemezdik. Etsek bile bir oda büyüklüğünde kalırdı ve sadece hesap yapmada kulanırdık

CC ye tapmak belki aormal bir tabir ama cc'ye önem veren insanalrı kınayan arkadaşa sormak isterim.

Şu an nete nasıl bir pc ile bağlanıyor ve bu mesajı yazıyor?

2,3,4 bin mhz bir işlemci ilemi?
    512 mi 1024 mü yoksa 2048 ram ilemi?
    Çift çekirdekli mi yoksa ay çekirdeği mi?

"Niye bunu soruyorsun" derseniz eğer şunu derim.

Bu foruma 233 mmx ve 256 mb ram ilede bağlanıp yazabilirsiniz. Niye yapmıyoruz ama bir düşünün?

Elbetteki her boyutta araçların farklı amaçları vardır. Kamyonla insan taşıyamaz, otobüsle kum çekemezsiniz. Scooter ile süperbike yarışına katılamaz, 600 RR ile pizza dağıtımı yapamazsınız.

İmkansız değil, yapmış olmak istedikten sonra yaparsınız tabi fakat saçma ve anlamsız olur.

Kişisel olarak bende yarışmak için üretilmiş bir motor ile sıkışık İstanbul trafiğinde eziyet çekmeye karşıyım, fakat 10 hp bir motor ile otobana çıkıp arkadan gelen hızlı araçlar tarafından ezilmeye de karşıyım
    ''fakat 10 hp bir motor ile otobana çıkıp arkadan gelen hızlı araçlar tarafından ezilmeye de karşıyım ''
    ____it's my life_1982____

North_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cf Moto CLX-700 sport
    insanoğlu herzaman daha fazlasını istemiştir! bu araba da cep telefonunda giyimde iş hayatında açıkçası yaşamımızda böledir!

kim istemez hep daha iyisini yapmayı ama bunu cc ye tapmak die adlandırmak tamamen yanlış ve anlamsız!

Motosikleti
    lifan 100 a(satılık)
    evet eyonga katılıyorum çok güzel söylemiş
    lifan 100

atlantic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Adx 125
    Şunu belirteyim ....
    Dikkat ette bu hızla sen yalan olmayasın...
    Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Motosiklet nedir,,insana neden müthiş bir haz verir ,,motor sadece hız demek değildirki..Ben çok benzin yakıyor lastiği yeyip bitiriyor diye büyüğe çok az biniyorum..seyretmek 2 tur atmak bana yetiyor.küçük motordan daha çok lezzet alıyorum..asla küçükleri küçümsemiyorum..hele hele özellikle Cygnus..Rs 125.uzun yol içind ise cıbıristan..

hollanda /tilburg okulum bitince (2 Sene Sonra) izmir
    Motosikleti
    smdilik yok 2009 yazinda gt250r ins
    afedersin ama soylediklarine katilmiyorum konuyu daha yeni gordum.

motor bi tutkudur ve her motorcu eger motoru zevk icin kullaniyosa elinde sonunda guclu bir motora binmeyi ister cunku motorun gucunu hissetmek farkli biseydir tamam bende kullandim 125 cc ve cokta memnundum. fakat hic bi zaman ruyalarimi susleyen motor r1 degismedi ccye zevk icin motor kullanan herkes tapar ama ccye tapan herkes senin soyledigin gibi degildir.sen trafikteyken yanindan bi v-max yada r1 gibi bir makine gectiginde hic mi icinden off ne alet ama diye gecirmiyosun bence motoru hayat bicimi olarak goren herkes boyle bi olayda icinden "ne makine ama" diye gecirir....

CaBRioLeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1150 RT
    her motorun her cc nin tadı başka yaw,...güneye gittiğimde bws kiraladığımda bile müthiş zevkli geliyor....500 cc altı motorlar yalan denmiş olabilir her insanın zevkleri ve ihtiyaçları bir değilki o yüzden bu kadar çok seçenek var, kaç cc ne cins motor sana uyuyorsa onu kullanırsın......
    O KASKI Hemen Kafana Geçir.......

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)