Ya bırak abi 600 rr la senin 100 lük çinli hemde 6 km de sen kaç yapçaksın 250 filan mı
ok akçay da sen tam yeri ve adresi yaz ben şimdi bi başlık açıp forumda arkadaşları yönlendirelim oldu mu dostum ?
O motora 6 tane turbolu mondial motoru taksan bile geçemezsin CBR 600 ü nedeni bu motor yarış için yapılmıştır 13bin devir rahat çevirire nbir makinadır ona göre yapılan bir şanzıman senin motora bakarsak 96cclik bir piston yarı otomatik şanzıman dakikada 7500 devir çevirir çevirmez sıkıştırma oranı 9.2 yi geçmez daha sayarım üşenmem demişin o motorla 150 bastım diye ama sen normalde 100 felan basıyorsundur hadi en fazla turbo felan en fazla 110km/h Mobiletin çalisma kanunu ile senin motorun çalışma kanunu bir değil o 2 zamanlı ve şanzumanın olmadığından kazanıyor.Belki geçersin ama cbr600 ün 300.000 km devirmesi lazım belki ole geçersinSen hayatında hiç Cbr 600 kullandınmı kullan sonra gel bana deki benim mondial geçecek.Sen benim motora bakma 125 cclik mondial diye büyük makinada kullanmışlığım var ne tesadüfse cbr600.
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
arkadaşlar...
delinin teki kuyuya taş atmış; 40 akıllı çıkaramamış....
derler...
boş verin yaaa...baksanıza 17 kayıtlı üye okuyor!!!
burası komedi dükkanı gibi oldu...ciddiyet '' 0 '' oldu,ama acaba neden?
ben bu sayfadan kaçarım başaka sayfalara akarım...
evet çok doğru ayber abiye katılıyorm bence artık cevap vermeyelim..
Benden bir tavsiye gidip rezil olacağana gidip cbr 600 lü adama şaka yaptım filan demekte fayda var sonra eldeki bulgurdanda olma
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
@maliakg
arkadaşlar buralarda 160 yapan mopedler gordum..Arkadaşım senin kafan iyi mi? Hayatında hiç 600RR görmedin herhalde. Bak 600RR aşağıdaki makina. Sen motora turbo taktığını söylüyorsun ama daha turbonun ne olduğunu bilmiyorsun anlaşılan. 100cc motora hele Çin malı bir motora ne turbo takabilirsin, ne de Nos, senin motor Nosu açtığın anda patlar, paramparça olur, o ısıya dayanamaz. Nos ancak güçlü motorlarda iş görür.Dostum ztn motorda turbo vr 155 gordum
Ben seni bırak 600RR'ı bu aşağıda resmini gördüğün Pocketbike ile bile geçerim.. O yüzden ne olur adam gibi kıyaslamalar yap da millet seni geyiğe sarmasın.
Bu da senin meşhur Mondial 100 UKH..
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
boy un yazdiklarinin ustune solenicek fazla bisi yok:D
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
turbo motorumda var nosuda kaldırırmı bilemem fkt 150lik mondiale nos takanlar vr
mondial 100 ukh yardımm
Bak bu senin açmış olduğun bir başlık. Sen elindeki motoru Ducati falan sanıyorsun herhalde. Bu kadar hevesli olman güzel ama Mondial Çin malı bir motor ve standart haliyle bile dağılmadan birkaç ay kullanabiliyor olman güzel. Sen herhalde turbo nedir bilmiyorsun. Takmış olduğun turbonun resmini koyar mısın?arkadaşlar ben 2 ay önce mondial 100 ukh aldım 1200 kmde ehliyetim vr 19 yşındayım o motora neler yapılabilir bnm aklımdan geçenler şöyle arka dişlileri küçültüp önleri büyültmek 125 cclik silindir taktırmak nos takmak veya turbo uygulaması yapmak veyahutta her ikisi birden arkaya kanat yaptırmak xenon far taktırmak ve basıncı 32 bar yapmayı düşünüyorum sizce motorda ne gibi değişiklikler olur? ve maliyetş bana kaça patlar?
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Daha 1 hafta önce bir arkadaş schootera 120 ile giderken hayatını kaybetti motor zevk işidir bırakın bu yarışı filan illki yarışmak istiyorum diyosan al sende bir 600 rr veya r6 filan o zaman boy ve tırt murat gibi çık piste yarış buna kimse bişey demez ama senin dediğini hayal kurmakta bile zorlanıyorum..
siz geçın dalganızı bn o motora daha neler yapıcam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)