yaa suzukı hayabusa 300 basıyo vidyolardan izledim nasıl 300 basıyo inanamadım bu motordan birinin varsa söyleyebilirmi bu motor kullanışlımı 300 basınca adam korkmuyomu
yaa suzukı hayabusa 300 basıyo vidyolardan izledim nasıl 300 basıyo inanamadım bu motordan birinin varsa söyleyebilirmi bu motor kullanışlımı 300 basınca adam korkmuyomu
Ne anlatmaya veya ne sormaya calistin ?
First Day Of My Life
Aerodinamiği ve yüksek gücü sayesinde 330km/h hızlara ulaşabiliyor.
Kullanış algına göre değişir kullanışlı olup olmadığı.. Şehir içinde simit - poğaça almaya giderken kullanırım dersen pekte kullanışlı bir makine değildir. Ama zevk için keyifli uzun yollarda binerim dersen oldukça kullanışlıdır.
Korku konusuna gelince.. Bir kara aracında henüz 300'lü kilometrelere ulaşamadım ama korkmayanlar varki bu videolar çekiliyor..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
2-3 kere kullan altındaki güc seni cezbedecek sende sonuna kadar basmak istiyeceksin bu kadar basit.Ben bi kere arabayla 280 bastım İstanbul-İzmit arası yolda yamalı yer varmış oraya geldik hafif yerden kesildik bunu motorla düşünemiyorum
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
türkiyede pistler dışında bu hıza herhangi bi yolda ulaşırsan senin için ztn yolun sonu olur gerenk yok derim türkiye'nin kaldıracağı 600cc bence 1000cc bile fazla kendi görüşüm . .
o flan bişeymi?
1-2006 Kawasaki zx6r
2-2008 Motoran 100
.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????? ?????????????????
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
300 km hız yaptığı doğrudur hatta yokuş aşşağı 5oo bile görenler varmışşşş
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
Ben 400 yapmıştım,devam edecektim önüme araba çıktı ve 10 metre de 80km/h'ya indim.
ben en son scooter la denedim 450 den 1 km yukarı çıkmıyo ya deli oldum geri vericem herhalde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)