Lucas adlı üyeden alıntı
Abime 96 SRAD 750 aldık, Ağustos ayında.. Alırken sahibi onu yeni değiştirdim bunu yeni değiştirdim, öyle yaptım, böyle yaptım demişti.. Hatta evleneceğim günün sabahı Bursa'ya gidip almıştık motoru, kaldı ki abimin Scooter'dan başka tecrübesi yoktu. Evleneceğim günün sabahından saat 5'e kadar abime eğitim verdim kendi çapımda, arada kuaföre git, hanımı kuaföre bırak, çiçekçiye git sonra yine eğitime devam et derken, motor elektrik kesti. Tahmin edebileceğin gibi Akü bitik. Akü değişti, bujiler değişti, benzin pompa filtresi değişti, evet bunlar basit şeyler. Ama bu tür şeylere hazır ol.. Tam sana örnek teşkil edebilecek şeyler bunlar diye yazıyorum. Abimin böyle büyük bir motor için tecrübesi yoktu, ve ALLAH'tan motor arıza yaptı. Yoksa aksam motoru alıp götürecekti. 2 hafta sonra balayı dönüşü motoru abime götürdüm (Tekirdağ Çorlu'ya) 2 gün daha eğitim verdim.. Verdiğim motosiklet eğitiminden çok telkinde bulundum, altındaki aletin 300 Km hıza ulaşabildiğini, 100 Km hıza 3 saniyede ulaştığını, hangi durumda neler yapması gerektiğini, gaza gelmemesi gerektiğini. Ve hala her telefonla konuştuğumuzda söylerim dikkatli olmasını..
Bahsettiğin motor içinde, senin içinde aynı şeyler geçerli.. Umarım hayalindeki herneyse ona kavuşursun..