ya bn buraya link atsam bişey olmaz heralde
http://www.sahibinden.com/ihtiyactan...XQQdisplayitem
aha makane bu :D
ya bn buraya link atsam bişey olmaz heralde
http://www.sahibinden.com/ihtiyactan...XQQdisplayitem
aha makane bu :D
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
bak adam motoru açılmamış yazmış..
zx6 nın 38.000 de yatka değişimini öneriyo servis manuelinde
bu motor orjinalse yataklar değişmek ister demektir.. dielimki deişmedin, ne olur yatak diker önce bi süresoorada kol boşalıtr.. bunu zamana yayarsa sorun yok zamanla iice vurur ve yaptırmak zorunda kalırısn ama bi nada da olabilir bu sefe ne olur, kol çıkar.. yüksek süratte kol çıkması motorun ve arka lastiğin kitlenmesi anlamına gelir.. şanzımdandna çıakrsa debriyayda ayırmaz.. bu sefer organ naklide kurtarmaz
heyecanının farkındayım.. 4 silindir race.. çeker adamı..
ama uzun vadede heyecanı yaşamak önemli..
GKN MOTORS
ustaaam büyüksün şu mesajın felç etti beni muhtesem bi mantık kurdun zihnimde.... fikrimin % 50 sini aldın götürdün teşekkür ederim valla gökhan ALLAH razı olsun yarın gösterecegim ustaya bunaların hepsini soracam sonra karar verecem, şimdi ustayla sözleştik sabah motora beraber bakacaz yoksa motora bakmadan konusurdum hatta öncesinde buraya yazardım ama dedigim gibi cok acele gelişti olaylar
İki gün önce ben bakmıştım bu makinaya...
Görüntü itibari ile tertemiz. GKN'nin dedikleri'de doğru ama, nasıl kullanıldığı ne gibi sorunlar çıkara bileceği, sorunların çözümünün ne kadar'a patlayacağı vs.
Fotoğraflarda temiz görünüyor. Dedim zaten kafanda bazı fikirler değişmiş. Fotoğraflarıda zaten motoru yıkadıktan sonra çekmiş Kazasız denilmiş ön sinyalleri yok... Hayırlısı ne ise o olsun diyim.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
evet bni tav edende bu dıs temizligi oldu bide sahibinin arkasında iki dolastık bastı falan baya bi hoş geldi gözüme ama yarın ustaya gökhandan aldıgım dersi aynen iletecem bide o baksın sonra gelişmeleri burdan haber verecem size
evet arkadaslar simdi eve geldim ve sonuc : motoru ALMADIM hayırlısıyla ilerleyen vakitlerde baska bi motora bakacaz artıkın... hepinize ama hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim...
ben alalı 1 ay oldu 500 liraya yakın masraf yaptım halada dünya eksiği var. Peki bi daha sorsalar alırmıydın hyo ya biniceğime alırdım hepsi kişisel tercihtir. her zaman her malın mutlaka alıcısı çıkar 5500 lira race bulup alıyosan çıkarcagı arızalara ya kafanı takmıcaksın yada benim gibi elinde anahtar sürekli bi taraflarını düzeltmekle uğraşıcaksın.
nahzuvay ben de senin gibi sl150 kullanıyorum. kısmet olursa bahara bende ss almak istiyorum. ama ikinci el piyasasından ve 600 lük makinanın fazla gelceğinden korkuyorum. sonucunda bizim aletler 80-90 yaparken bu makineler uçuyor onun için 0 bir gt 250r ile başlamak bana daha mantıklı geldi. arada bana da yardımcı olursanız sevinirim
ALLAH var makina gercekten temizdi ama:
-gökhanın yaptıgı telkinlerin aynısını motor ustasından da duydum,
-bn öğrenciyim ve tuttugum gece nöbetleriyle kendi yagıma kavruluyorum acıkcası biraz borca girerek alıyodum,
- motorun 10 yaşında olması ve sorun cıkarma olasılıgının azımsanmayacak olması
-kawasakinin z motorun tekelinde olması, parcalarının gec gelebiliyo olması, ve tabii ki fahiş fiyatlara sahip olması!!
bnm nedenlerim bunla kardesim, yani bu riski göze alamadım...
inşallah zebby belasız kazasız alırız motorları yaza, ancak acıkcası bnm fazla hızdan korkum yok 15 yasındayken serseriliğim yüzünden motosikletle (peugeot103) kamyonun altından ambulansa bindirdiler beni, arkasından 19 yasında dagda ava giderken cross motorla dagdan eteklerine kadar yuvarlandım... ama istanbulda paramı tamamlayıp ekipmanlarımı aldıktan sonra hemen motor aldım. ekipmanlarını eksik etmezsek, sürerken dikkatini sadece trafige ve motora verirsek, hız yapmayı abartmazsak, 600 lük ss leride kullanabileegimiz kanaatindeyim. yanlıs anlasılmasın teker yapan, yıllardır ss üstünde olan arkadaslarımız gibi deil tabii ki ama yavas yavas alısa alısa üstesinden geliriz bnce...
yavuzhan abi iyi yapmışın alırız beraber gt 250r takılırız ya hayırlısı neyse o olsun abi
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)