arkadaşlar şu anda cbf 150 kullanıyorum... daha önce sl 150 im ondan önce de kanuni hussarım vardı..
evlendikten sonra cbf 150 almıştım. yalnız hanım bu motoru sevmedi
onun için motorla gezemiyoruz.. scooterlar iyi felan diyo bazen.. bunun neticesinde 400 lük scooterlara bakmaya başladım. 500 lüklerin yakıtı fazla olduğu için.
hafta sonları balığa gittiğimden dolayı arasıra uzun yol yapması açısından 250 likler küçük gelir gibi geliyo.
hanım yüzünden V-storm 650 hayalleri bile gitti
yalnız alacağım motor benim hem eşşeğim hem mercedesim olucak. şehiriçi de şehir dışıda kullanacağım.. aslında en büyük etkenlerden biri kışında motor bindiğim için rüzgarın fazla gelmeyecek olması...
majesty 400 le burgman 400 leri araştırdım biraz (başka alternatiflerde olabilir aslında araştırıyorum)... sıfır alacak param olmadığı için 2. ellere bakıyorum.. burgmanın eskilerinde karbüratör var sanırım... ama majesty enjeksiyonlu diye biliyorum. karbüratörlü almak istemiyorum doğrusu....
yakıt tüketiminin düşük olması önemli...
forumda araştırdığıma göre majestyler 100 km de 4.5 -5 lt yakıyomuş..maxi scooter için iyi bence..
sizce hangisiyle ilgilenmeliyim.. bu arada 7000- 7500 lirayı geçemeyecek makinelerle ilgileniyorum..Lütfen alternatif olarak burgman 650 yi filan sunmazsanız sevinirim..
sizin alternatiflerinize ihtiyacım var ....
(yardımlarınız ve fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim )