bu konu sadece takan adamı ilgilendirir,nazi kaskı taktığı içinde bi zarar vericekse kendinden başkasına zara veremez,onun için dallalandırmaya gerek yok
bu konu sadece takan adamı ilgilendirir,nazi kaskı taktığı içinde bi zarar vericekse kendinden başkasına zara veremez,onun için dallalandırmaya gerek yok
bir zamanlar tanrıya karşı işlenen günah en büyük günahtı,ama tanrı öldü,onunla birlikte öldü o günahkarlar da.
kesinlikle katılıyorum.. nazi kaskı rahat ama koruması çok zayıf....
ama bardağın bir de dolu tarafına bakarsak;
kasksız racing kullanmak, nazi kasklı scooter kullanmaktan daha tehlikeli
(nazi kasklarını korumuyorum, yanlış anlaşılma olmasın)
sanırım şıklık için alıyorlar bu kaskları gerçi öyle bi yanıda yok ama
[COLOR="Red"]Kontrolsüz Güç Güç Değildir[/COLOR]
::sapka::::gleam::
hele nikelaj tipli olanları var düdüklü tencere gibi ben onları çok beğeniyorum ama güvenlik şart
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
kevlar miğfer manyak sağlamdır da yüz ve çene bölgesi neolacak onu bilmiyom işte
ben onlara kask demiyorum tencere .
FAZER 600 S 2
KARA PANTER.
abi o kaza resmi neydi öyle yyaaawwww ben tıpçıyım da bazen acile gelio öyle de böyle görmedim . motor kazası mı yapmış o. yani normal tam kask taksak böyle bişey olmaz fiyosun
korumayı geçtim ben nazi kaskı nedir? nazimisin sen? git şapka tak.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ive-b-y/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...n-cross/detay/
gel de alma şimdi nasıl bunlar korur mu kelleyi
Bende ikisinden de var. Motorum kanuni seyhan 125
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:52 ----------
Arkadaşlarımdan biri tıpatıp aynısını söylemişti
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------
Hoşlanmadığınız bir şey hakkında böyle konuşamazsınız. Bunu takanlar var. (Ben
Daha dandik motora binin ama adam gibi kask alın. Şekil şukul için alacaksanız da bir Allah'ın kulu hanım kızımızın o kaskları havalı bulduğu, ettiği yok. Yoğurt kabı kullanın daha iyi, etkisi aynı ve daha ekonomik.
Bırakın açık kaskı, boynu kapatan birşey olmadan dahi yola çıkmam kolay kolay. Sadece vizör açık diye bir hafta arayla tam aynı yerden iki kez alnımdan arı soktu. Yiyorsa vizör aç, boyunu kapatmadan gez
Daha geçen gün arabayla tatilden dönerken ön cama öyle bir taş çarptı ki, sanırsınız mermi çarptı. Çıkan sesle arabanın içindeki herkes yerinden bir sıçradı.
Allahtan cam kırılmadı. O taş seyit halindeyken bir motorcunun yüzüne veya gözüne gelse ya kör eder yada kesin kaza yaptırır.
Nazi kaskını geçtim, fullface kaskta vizör açık bile seyahat etmek çok tehlikeli, aman dikkat.
Herkese kazasız sürüşler dilerim
Kuşun teki geçen sene ön vizörüme pike yaparak intihar etti. Vizör kapalı olmasa muhtemelen o panikle kaza yapardım.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)