Allah kazanın ne türlüsünü ne zaman verir kimse bilemez ama bu da çok kötü bi mesele olmuş Allah şifa versin :(
Allah kazanın ne türlüsünü ne zaman verir kimse bilemez ama bu da çok kötü bi mesele olmuş Allah şifa versin :(
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
viyadük bizim eve bikaç metre uzaklıkta ve konuyu görünce ilk aklıma bu viyadük geldi. viyadükten uçtu deyince kesin ölmüştür dedim ama şükür viyadüğün orta kısmı değilde baş tarafından toprak alana uçmuş. geçenler bilirler bu viyadüğün ne kadar yüksek olduğunu.
kazaya göre gercekten ucuz atlatmıs, bu kadr sanslı olamayablrdi...
geçmiş olsun
geçmiş olsun,allah korumuş
Bende duyunca ölmüştür dedim ama dediğin gibi köpri girişinin yanında yol çalışmasından
dolayı harfiyat döküyorlar tam da oraya denk gelmiş şanslıymış valla ortada veya
biraz daha ilerde olsa hiç şansı olmayacaktı ucuz kurtarmış.Sen nerde oturuyorsun
ben köprünün sol tarafında üst geçite yakın oturuyom komşu sayılırız.
beterinden saklasın ne diyim kimsenin başına vermesin
Ben Rıdvan Dedeoğlu Viyadüğü'nden sık geçerim. Viyadüklerden geçerken hep biraz tedirgin olurum çünkü yıllar içinde viyadüklerde oluşan kaza haberlerini duyarak büyüdüm. Viyadüklerin en sakat yeri orda refüj kısmıdır çünkü gidiş ve geliş yönlerinin arasında kalan bu refüj bölümü boşluktur ve basit bir tel ağ ile kapatılır. Kaza esnasında o bölümden aşağıya düşüp hayatını kaybeden insanlar var.
Kazazede arkadaşımıza acil şifalar dilerim.
= = = Be Aprilia racer! = = =
geçmiş olsun, umarım kalıcı bir durumu olmaz
[I]" aşamadığım tek engel; [COLOR="Red"][B]ZAMAN[/B][/COLOR]... "[/I] :P
geçmiş olsun, buna da şükür demeli..
Çok büyük geçmiş olsun... Ucuz atlatmış......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
allah yardımcısı olsun ,
allah korumuş,
inş en kötü kazası bu olmuş olur,
allah beterınden korusun..
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
geçmiş olsun allah kurumuş .
çok büyük geçmiş olsun ucuz atlatmış sevindim walla
gerçek ucuz atlatmış allah korumuş acil şifalar
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)