Bence güzel. Aynısının laciverti vardı çalındı.
Kartezyenx arkadaş çukurlardan yavaş geç dağatırsın motoru demiş. Ben benimkiyle yapmadığım kalmadı. Enduro gibi kullandım. Dağ,bayır,asfalt... Akrobasi bile yaptım imkanlar el verdiğince... Sağlamdı.
Bence güzel. Aynısının laciverti vardı çalındı.
Kartezyenx arkadaş çukurlardan yavaş geç dağatırsın motoru demiş. Ben benimkiyle yapmadığım kalmadı. Enduro gibi kullandım. Dağ,bayır,asfalt... Akrobasi bile yaptım imkanlar el verdiğince... Sağlamdı.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Ben hep ittiğimi hatırlıyorum hic üstündeyken hatırlamıyorum kendimi
waLLa bn hiç itmedim daha 4.175 km yol yürüdüm daha yolda kalmadım ama km halatım koptu cok süratli gittigm icn destrcm bide cok saglam bence çin mallarına göre burda 2007 model cin mnalları hurda olmuş hep ama bu 2005 model gördüğünüz gibni daha sapa sağlam ve tertemiz
Motorun çok güzel Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin. Ama şu Türkçeni düzelt güzel dilimizi böyle kargaşaya getirmeyelim.
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
benim ilk kullandıgım motor ey gidi ben onla bahceye dalmıştım dönerken elim gazda kalınca:D güzel olmazmı ya 2 teker olsun yeter;) onla güzel gezilir aradada foto cekicen:ÇD
güzel güzel bide büyük karbüratör at roketlesin....
game over mükemmel olmuş ama bu tip motorlarla yarış yapıp 140 km hızlara ulaşanlar var.. inş. sen onlardan birisi değilsindir.
debriajı aç 3 tane bilye göreceksin orda onlardan birini cıkar ozaman daha hızlı kaçar
ama debriajı ii monte et yoksa senden önde gider çiiuuuv ok
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)