kask ön camı buharlanma sorunu
Reklamlar
-
arkadaşlar kaskın ön cama benzeyen mika gibi koruması varya hani yüzümüzü koruyo güya.. güya diyorum çünki ben kaskımın ön panelini indiremiyorum buharlanıyor ve önümü göremiyorum sizin bu soruna bi çözümünüz varmı havalandırmalar yetersiz kalıyor napmalıyım ön korumayı kullanamıyorum
Reklamlar
-
buhu önleyici sprey kullan
-
Evet bendede var o spreylerden bi işe yaramıyor
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
kaskını değiştireceksin buğu önleyici şey kasklarda burunluk gibi olan parça ve vizörün içindeki 2. cam anti scrach cam dedikleri camdır aslında
diğer şeyler fasa fiso oluyor =)
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
biraz koca karı ilacı gibi olacak ama patates sürmek araba camında işe yarıyodu... istersen bi dene ama işe yaramazsa bana gelme
-
yapışkanlı film tabakaları var. onlar engelliyormuş. feyizoglu nda vardı
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
-
yeni kask alsam en az 100 ytl gider film ve patatesi deneyeyim
-
merak ettim şimdi denedim
buğuyu engelliyo gibi ama patatesin lekesi buğudan daha kötü
filimi dene bi de buğu engelleyici spreyler var... onlara da bakabilirsin
-
normalde giderken buharlanmaması lazım bende sadece ışıkta durduğum zaman buharlanıyo bende camı kaldırıyorum
[COLOR="Red"]Kontrolsüz Güç Güç Değildir[/COLOR]
::sapka::::gleam::
-
Penguen marka oto cam koruyucuları var. Bunun kullanuınca oto camının dışında su damlası ve kir tutmuyor ve iç yüzeye sürdüğünde buharlanmayı engelliyor. 30 gün kadar etkili oluyor. Islak mendil gibi poşette satılıyor. Ama bu madde bizim mikamsı vizörlerde kullanılır mı hiç bilmiyorum. Bir araştır istersen
-
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44753
ben bu linkteki parçadan taktırdım şimdlik bi buğu problemi yaşamadım..zaten belli bir fiyatın üstündeki tüm kasklarda var sanırım bu pinlock
-
Buna çözüm olarak buğu camı alıp kaskına takacaksın ki o da ucuz değil.. Yani Buğu sorunu hepimizde var...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
frustrated adlı üyeden alıntı
kaç ay gidiyor bu
-
Benim dediğim bu işte. Plastik zaten anladığım kadarıyla. Yıpranma gibi bir durum olacağını sanmıyorum.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
-
bende nolan var iç cam taktım bugu camı. bugu sıfır
-
nereden kaça aldın nası bişey biraz bilgi verirmisin
-
Patates işe yaramazsa bir elmayı ikiye kes sür camına işe yarayacaktır
-
arkadaşlar biraz iğrenç olacak ama dalgıçlar şinorkelleri buğulanmasın diye ilk önce tükürürler camı bir güzel sildikten sonra da yıkarlar. (doğru yada dalarken bizi kandırdılar. ama işe yarıyor) eger çok rahatsız olmazsan sabah çıkmadan evden bi dene
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
-
Elma sür
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler