Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Şerit ihlali - EDS Sistemi

REKLAM ALANI
    Aceofspades - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD Softail
    Bu sistem yeni uygulanmaya basladigi zaman biraz dikkatsizligim biraz da umursamazligim yuzunden arka arkaya adresime 4 adet ceza makbuzu geldi. her biri yaklasik 55 ytl civarinda idi ancak 15 gun icinde odeme yapildiginda 40 kusurlere iniyordu. Daha sonralari kamerayi gordugum yerde seride girdim, arada dikkat etmeyip kamera acisina girmis olabilirim ama bu gune kadar baska da ceza gelmedi. Dikkatli olmak lazim, bir anda arka arkaya gelen ceza makbuzlari ocagina incir agaci dikiyor insanin.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

ben bunlardan çok ceza yedim hatta alıskanlık yaptı bana ceza ödemek

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    Alıntı OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yakında metrobüs geçicek köprüden dehil kamera emniyet şeridi bile kalmıcak heralde
    trafik eskisindende daha linç edilmiş hale gelicek başka birşey olmayacak saolsunlar metrobüs kullanan vatandaşlar ne güzel diyorlar ama otobüslerden daha beter durumda tıkış tıkışta gidiyorlar 15 dakka geç gidiyorsun yoldaki otobüslede ölmüyor kimse

umarım emniyet şeridini kaldırmazlar bizler için değil ama geçen kamyona arkadan çarpan motorlu trafik kazasında olduğu gibi başka haberlerde okumak istemem....
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

player77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki 2006 DL650 K6 (Satıldı) ,Honda 2011 CBF150
    Tahmin ediyorum.Sadece bir kameraya yakalanma sırasında çekilen resim ile ceza gelmiyordur.O sırada emniyet şeridinde durmak için bile yavaşlıyor olabilirsin.Mesela 400 metre ileride bir tane daha vardır onada yakanırsan öyle geliyor olabilir.Tamamen benim yorumum. Ama ben yakalanmadım şu ana kadar.
    Nedeni sürekli aynı şeridi takip etmediğimden olabilir,Sağ şeride geçip tekrar çıkıyorum.Kimi zaman emniyet şeridi daha tehlikeli olabiliyor.Girip çıkanlar araçlar yüzünden.Dikkat edin arkadaşlar.
    İşlerin yolunda gidiyorsa ,sakın endişenme hemen geçer :!:Morphy :-)
    http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/106287-2012-dogu-karadeniz-gezimiz-3850-km.html

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Banada emniyet şeridi ihlali diye ceza geldi.. mahmut bey den hadımköy tarafına giderken emniyet şeridi ihlal etmişim.. e oranın kitlendiği sabah saatlerini biliyorsunuz.. birde motosikletler nezaman emniyet şeridini tıkıyorki. çok saçma bir ceza geldi bana.. itiraz edicektim ama 1 ay içinde edilmesi gerekiyormuş ama bana ceza saten 1,5 ay sonra geldi.. resmen itiraz etmesinler diye geciktiriyorlar.. ama babama söyler söylemez. öyle saçma cezamı olur dedi :D cezaya bakıp durdukça aldı benden yırttı attı :D hehe neyse bende böyle saçma bir cezayı ödemem .. çevrede okadar abuk subuk araba kullananlar varken ve öyle hatalar ihlal ler yapanlar varken.. bu çok saçma diyorum.. neyse sadece artık emniyet şeridini daha az kullanmaya çalışıcam ama zorunlu olursamda kullanırım. arabalardan bi farkımız kalsın..

herkeze cezasız günler.. kazasız belasız günler.. kendinize iyi bakın..
    Allah Hepinizi, Kazadan, Beladan Korusun!:salut: Çok hız yapmayın arkdaşlar, hareket felan hiç yapmayın.. dikkat edin... Ayhan Sözen: Motosiklet Hayranlarından birisiyim işte...:queen:
    İlgi alanım sportif motorlar üzerine

istanbulccc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800
    ":D hehe neyse bende böyle saçma bir cezayı ödemem"

satmaya kalkınca ödüyormusun, ödemiyormusun belli olur.
    Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ayhansozen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Banada emniyet şeridi ihlali diye ceza geldi.. mahmut bey den hadımköy tarafına giderken emniyet şeridi ihlal etmişim.. e oranın kitlendiği sabah saatlerini biliyorsunuz.. birde motosikletler nezaman emniyet şeridini tıkıyorki. çok saçma bir ceza geldi bana.. itiraz edicektim ama 1 ay içinde edilmesi gerekiyormuş ama bana ceza saten 1,5 ay sonra geldi.. resmen itiraz etmesinler diye geciktiriyorlar.. ama babama söyler söylemez. öyle saçma cezamı olur dedi :D cezaya bakıp durdukça aldı benden yırttı attı :D hehe neyse bende böyle saçma bir cezayı ödemem .. çevrede okadar abuk subuk araba kullananlar varken ve öyle hatalar ihlal ler yapanlar varken.. bu çok saçma diyorum.. neyse sadece artık emniyet şeridini daha az kullanmaya çalışıcam ama zorunlu olursamda kullanırım. arabalardan bi farkımız kalsın..

herkeze cezasız günler.. kazasız belasız günler.. kendinize iyi bakın..
    Cezanın ne zaman kesildiği değil, eline ulaştığı tarihten itibaren itirazını yapabilirsin. Önemli olan sana tebliğ edildiği tarihtir. Erken peşin ödeme indirimi için de aynısı geçerli.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)