Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

zorla motosiklet şeridi!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    yamaha fjr1300 '01
    demekki ülke işgal altında olsa gelin birlik olalım desek herkes yok abi düşman çok güçlü, bizim elimizden bişey gelmez diyecek..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CBR 125R
    izmirliler bilir burda bunu farkında olmadan yapıyoruzda zaten..

sahil bulv işe giderken ;)
    siyah cbr 125

Motosikleti
    Honda Cbr 600rr
    algılaması fransızlar kadar güçlü olmayan bir toplumda bunu yapabilmek 1 yıl değil eğer medya desteği de olursa en az 10 yıl sürer. İstanbulun kıtalar arası geçiş noktası olduğunu da düşünürsek istanbullu hariç yollarımızı kullanan bir sürü insan var bu da düzenin kolay bozulabileceği anlamına geliyor. hadi diyelim düzen kuruldu o açılan boşluğa akıllı taksicinin biri girer.

bence metrobüs yapmak için yolları daraltan karayolları motosikletler için sarı ile markalanmış 1,5-2 m genişliğinde bir şerit daha ekleyebilir. Bunu yapmak daha kolay gibi duruyor.
    it's just living and leaving::145::

atlantic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Adx 125
    Arabalar yan yana giderken aralarında 20-30cm. bile mesafe kalmıyor ki. Metrobüs sağolsun, şeritler daracık. Ne güvenlik şeridi var, ne doğru dürüst şerit, ne de çizgi. Bişeyi yaparken başka bişeyi bozuyolar ya ben de bunu anlamıyorum. Neyse, demem o ki araçlar çoğu yerde kendilerine zor yol buluyolar artık. Sola yanaşıp Fransa'daki gibi bize yol açmalarına imkan kalmadı. Ancak ve ancak ayrı bir motosiklet şeridi açılırsa mümkün olabilir bu. Onu da yapacaklarını hiç sanmıyorum.
    Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!

sametrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki ER-6N
    anadolu yakasında e-5 te çok güvenli olmasada çoğunlukukla kuryelerin kullandıgı en sol şeritle bariyer arasında kalan bir boşluk var orası yol olmamasına rağmen bir sürü araba burnunu rasgele oraya uzatıyor düşünce güzel zmanla herşey bir standarta gelebilir ama yol olmayan yerde bile bi gezinme alışkanlığı varken 2.şeridin bir ksımını sürekli bize ayırın demek hayal olur olsa bile ben orda arabalara güvenipte gazlamam çok rsikli olur.
    İki kişinin bindiği motor değildir.

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Alıntı sametrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anadolu yakasında e-5 te çok güvenli olmasada çoğunlukukla kuryelerin kullandıgı en sol şeritle bariyer arasında kalan bir boşluk var orası yol olmamasına rağmen bir sürü araba burnunu rasgele oraya uzatıyor düşünce güzel zmanla herşey bir standarta gelebilir ama yol olmayan yerde bile bi gezinme alışkanlığı varken 2.şeridin bir ksımını sürekli bize ayırın demek hayal olur olsa bile ben orda arabalara güvenipte gazlamam çok rsikli olur.
    O burnunu uzatma yüzünden doblo kullanmaya çalışan bir bayan yüzünden betona sürtmüştüm , o zamandan beri o dar şerite girmiyorum...

Motosikleti
    F5SS&CBR125
    tamm makasa giriyorum bazen ama o dediğn her zaman yemez be hacı

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    Alıntı sametrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben bilerek bi kaç kez ayna kırdım öyle o dar yerde bilerek bizi sıkıştırmak isteyenlere ders olsun
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)