Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Trafikte en çok hangi araçlar tarafından sıkıştırılıyorsunuz

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Regal Raptor 250E-9B
    Bostancı sahil yolu sarı dolmuşlar. Arada bir taksiciler. Bayan sürücüler yol veriyor :D
    find yourself

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    allah makyaj yaparken araç kullanan bayandan korusun
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 600f,hyosung gt250r
    Çok Tartıştım çok kavga ettim hatta biraz önce şehir içinde daracık yolda beni göre göre sollamaya çıkan bi iki ayaklıyla tartıştım döndüm yakaladım durdum bağırdım çağırdım cevap çıkmış bulundum oldu dövsem ne olacak boğazına sarılsam ne olacak döv döv bitmiyor arkadaşlar inanın bana bitmiyor çünkü memleketimde halkın çoğu cahil motosiklet kullanan ama otomobile binince motorluyu sıkıştırıp el kol hareketi yapan insan dolu memleketimde.Motosiklet büyükse saygı görüyor oda sesinden ötürü galiba...Scootera gelince hemen her araba kullanıcısı scooterı sıkştırıyor bunun kendimce uyguladığım ve başarılı olduğum çözümü yolun ortasından gitmek...kendi şeridimin ortasından çok geniş yollarda çizgiye yakın gidiyorum arkamdan gelene iki seçenek kalıyor ya beni ezip geçecek ya da adam gibi sinyalini verip sollamasını yapacak çok dırdır eden olursa sol şeridi gösterin dahada dırdır ederlerse siz bilirsiniz artık o anki psikolojik durumunuza göre davranın Ama arkanızdan araba geldi diye sağa sağa kaçarsanız arabayı kullananda siz kaçtıkca burnunu sokuyor buda tehlike yaratıyor.Ne olursa olsun ülkemizde eğitim şart bu kadar kolay ehliyet verilmemeli belli bi yıldan sonra tekrardan bazı testlerden geçmeli diye düşünüyorum.Bide Motosiklet kültürünü yerleştirmek lazım halka ,motosikleti kullananın çelik barları olmadığını bi kazanın ölümle sonuçlanabileceğini öğretmek iyi irdeletmek lazım.Ha altındaki doğan görünümlü şahinle 600 lük 1000 lik makinelere kafa tutmaya çalışan zihniyete eğitim ne kadar işe yarar o ayrı bi tartışma konusu

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler