Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Uzun boylu olanlar scooter kullanamaz mı..!

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar,

ben bir Kymco Agility 50 yada 125 alacaktım ancak bana birçok kişi "Sen uzun boylusun, o nedenle Kymco Agility 50 yada 125 'de rahat sürüş yapamazsın" dedi Bu arada boyum 1,80 mt.
    Arkadaşlar nolur bana bir fikir verin.. Uzun boylular için en ideal scooter (en fazla 125 cc. olacak) hangisi ??? Kafam iyice karıştı valla...!
    Araştırmadığım scooter kalmadı.. Honda Beat'ler küçücük tekere sahip, Yamaha bws'ler 2 zamanlı, Suzuki AN125 de küçük tekerlere sahip.. Çin malı aslaaa düşünmüyorum... Hangisini alcam ben yaaa....!! Tam KymcoAgility'nin tekerleği büyük, tam bana göre demiştim ki,, bütün yorumlarda "Selesinin alçak olduğu ve kısa boylular için ideal bir scooter olduğu" yazıyor.. Ooofff yaaaa ooooffffff

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Benim boyum 1,88 metre ..

Yeri geliyor Agility'den küçük olan Yamaha BW's'ye biniyorum ..

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Benim boy 1.83cm

Agility 125 kullanıyorum.

Sele boyu yüksek olduğu için motoru ayak ucum ile tutuyorum ayakta. Sele boyu kesinlikle alçak değil. O yönden sıkıntınız olmasın(hatta gereğinden fazla yüksek ve bu fazlaca rüzgara maruz kalmaya neden oluyor)

Lakin gidon ile sele arasının darlığı bazen sıkıntı meydana getiriyor.

Bütün bunlara rağmen ben motorumdan memnunum.

Küçük sınıf diğer scooterlardan kesinlikle eksik yanı yok. (Honda'sı,Suzuki'si ,Yamaha'sı küçük sınıfta hep dar)

Ama imkanım var da büyük bir scooter alabilirim deseydiniz hiç Agility ile uğraşmayın derdim.
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    2 Metre değilsen tabi ki kuLLanabilirsin ki Agility yeterince büyük motor..
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    180 boyla bildiğin bütün scooterlar kullanılır.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    Alıntı mottohoze adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar,

ben bir Kymco Agility 50 yada 125 alacaktım ancak bana birçok kişi "Sen uzun boylusun, o nedenle Kymco Agility 50 yada 125 'de rahat sürüş yapamazsın" dedi Bu arada boyum 1,80 mt.
    Arkadaşlar nolur bana bir fikir verin.. Uzun boylular için en ideal scooter (en fazla 125 cc. olacak) hangisi ??? Kafam iyice karıştı valla...!
    Araştırmadığım scooter kalmadı.. Honda Beat'ler küçücük tekere sahip, Yamaha bws'ler 2 zamanlı, Suzuki AN125 de küçük tekerlere sahip.. Çin malı aslaaa düşünmüyorum... Hangisini alcam ben yaaa....!! Tam KymcoAgility'nin tekerleği büyük, tam bana göre demiştim ki,, bütün yorumlarda "Selesinin alçak olduğu ve kısa boylular için ideal bir scooter olduğu" yazıyor.. Ooofff yaaaa ooooffffff
    benim boyum 1,82 bende scuterla başladım söledigin dogru bütün hepsi bana ufak geliyodu bi mondial zat büyük geldi onu aldım ama oda cin malı dökülüyodu ama zor uzun boylu adama scuter zor

muratcan7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KMT Duke 250
    Agility bayağı büyük seleye sahip. Hatta yanından geçerken diğer scooterlardakilere kafa atabilirsin

Edit : Yüksek
    Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...

Tecrübelerinizi ve düşüncelerinizi benimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
    yukarıdaki cevaplardan da görüldüğü gibi soruma hem "OLUMLU", hem "OLUMSUZ" görüş bildirenler var. Bu durumda heralde doğru cevabı ; "Bir test sürüşü yaparak, KENDİM" bulabileceğim...

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Arkadaşım; 50-125 lik bir scooter ile dünyayı dolaşak halin yok...

1.78 m boyum var ve Agility 125 sahibiyim.
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

1.91 boyundayım. Uzun süre Agility 125 kullandım.
    Agility sınıfındaki en yüksek scooter.
    Bu açıdan bir derdin olmasın. 2 kişide çokça bindiğimiz oldu.
    Ne kadar [B]basit[/B]; o kadar [B]iyi[/B]... ::139::

Motosikleti
    Honda SES 150 Dylan
    dostum benim dylanı 2.01 boyundaki arkadaşım dahi kullandı hiç bi sorun yok diz mesafesi açısından filan..istersen 2.el düşünebilirsin dylanı saydığın bütün scooterlerden daha büyük ve oturaklı bir scooter..
    ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:

Motosikleti
    YAMAHA CYGNUS RS
    valla benim boyum kısa, scooterda hiç kullanmadım o nedenle bilemicem ama geçen bi scooter gördüm kullanan arkadaş biraz uzun boyluydu pek hoş görünmüyordu açıkçası. (görüntü açısından)

rEnE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayır?

Hocam 1.80 boyla scooter kullanamazsın desem ben sana, burada ki bir çok insan da aynı şeyi yazsa bu sana mantıklı gelecek ve scooter kullanmayacakmısın ? E trafiğe de mi bakmıyorsun hiç sen ?

Onu da geçtim 180 cm diyorsun, desen 195-200-210 tamam anlarım bi yerde de , 180 boy ortalama bir uzunluk scooter, moped, bisiklet hepsine gider. Anlayamıyorum ben.

Ama yine de fikrimi belirteyim nacizane, boy 180'se scooter işi zor, çok fena sırıtırsın üstünde, görenler tebessüm ederler, dev gibi adam scootera binmiş diye akıllarından geçer ve ayaklarını koyacak yer bulamazsın ağrırlar çünkü, o nedenle scooter'a bakma derim, bi virago olur, dragstar olur, KTM olur, bosshoss olur, onları bi incele.
    Comfirmation Bias

180 ile her scooteri kullanabilirsin.. Hatta today bile..

Motosikleti
    mondial 125zn gitti tiger250 geldi.
    ben henüz aldım motorumu.mondial 125 zn.boyum 186 ve çok rahat kullanıyorum.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)