ben de geçen ağustosta 0 kilometre BW's 100 almıştım. neredeyse bakkala bile onunla gidiyodum . yıllarca Honda Kinetic kullandım. gözüm hep BW's'teydi. sonunda almıştım ve gerçekten süperdi. maddiyat yüzünden satmam gerekiyordu ama kıyamadığım için büyük bir zararla daha 1000 km.deyden babama sattım . kask + arka çanta + kilit 3550 ytl'ye almıştım, hepsiyle 2000 ytl'ye sattım. neden diyecek olursanız, hala arada gidip kullanıyorum da ondan ) .
ben max 110 gördüm. zaten rodajda olduğu için basmamıştım hiç ama zaten kiraladığım motorlar da en fazla o sürate çıkıyordu. şimdi GSR 600 sahibiyim ama ileride tekrar scooter almayı düşünüyorum.
belki yeri değil ama sinirlendiğim bir olayı sizinle paylaşmak istedim. ben de yıllarca scooter kullandım ama şu an trafikte en büyük tehlikeleri hep scooter kullanıcılarıyla yaşıyorum. sağımdan, solumdan hiç ikaz etmeden, ani manevralarla geçiyor bazı arkadaşlarımız. neyse, genelleme değil bu, 1-2 defa başıma geldi (en son dün) bu yüzden sinirlendim. sonuçta ben de 10 yılı aşkın süre scooter kullandım ama bunları görünce kötü hissediyorum.