Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yamaha Bw's 100

REKLAM ALANI
    kamak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-CITY 250
    ben de geçen ağustosta 0 kilometre BW's 100 almıştım. neredeyse bakkala bile onunla gidiyodum . yıllarca Honda Kinetic kullandım. gözüm hep BW's'teydi. sonunda almıştım ve gerçekten süperdi. maddiyat yüzünden satmam gerekiyordu ama kıyamadığım için büyük bir zararla daha 1000 km.deyden babama sattım . kask + arka çanta + kilit 3550 ytl'ye almıştım, hepsiyle 2000 ytl'ye sattım. neden diyecek olursanız, hala arada gidip kullanıyorum da ondan ) .

ben max 110 gördüm. zaten rodajda olduğu için basmamıştım hiç ama zaten kiraladığım motorlar da en fazla o sürate çıkıyordu. şimdi GSR 600 sahibiyim ama ileride tekrar scooter almayı düşünüyorum.

belki yeri değil ama sinirlendiğim bir olayı sizinle paylaşmak istedim. ben de yıllarca scooter kullandım ama şu an trafikte en büyük tehlikeleri hep scooter kullanıcılarıyla yaşıyorum. sağımdan, solumdan hiç ikaz etmeden, ani manevralarla geçiyor bazı arkadaşlarımız. neyse, genelleme değil bu, 1-2 defa başıma geldi (en son dün) bu yüzden sinirlendim. sonuçta ben de 10 yılı aşkın süre scooter kullandım ama bunları görünce kötü hissediyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gokhanxp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    135ti sattım scooter alıcamm
    bwsilerin üretimi gerçekten durdumu ?

Motosikleti
    lifan 100 a(satılık)
    maalesef....................................

szr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr125
    arkadaşlar yamaha nın zeytinburnunda servis i varmış nsl bi yer bnm bws 80 i geçmiyor bi gösteriyim diyorum yeni tanıştım bws ile hakkaten hoş motor tek sorun gibi gözüken ayak koyma yerinin biraz dar olması ama çekiş kalkış yokuş performansı etkiledi beni(activa ya göre süper)

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Şehir içi çok zevkli bir motor tam trafik motoru

Motosikleti
    Ybr125
    arkadaşlar bende yeni bws aldım ama motor 80 i geçmiyo yokuş performansı ve kalkışı hoş ama bu 90 95 e vursa iyi olur diycem haftaya kısmetse servise götürcem.tavsiye edeceğiniz bi servis var mı????

Motosikleti
    Y-A-M-A-H-A (B)İG (W)HELEE (S)COOTER
    ya arkadaşım bendede 2005 model daha 12000 de yamaha bws war 1 kere şanzumanı arıza werdı tamır ettıttırdık dıslıeır deıstı dıslıler deısmeden bosuk halde 110 yokusa asagıya goruodu sımdı dıslıler yapıldı 100u zor wuruor neler yaptırmam gerek yardımcı olursanız sewınırım duz yolda 80 wuruor ama onceden 90 a kadar rahat gelıordu lutfen yardımcı olun:)

arkadaslar bws nın sele yukseklıgı kac cm ?? bılen var mı ??

Motosikleti
    Ybr125
    Bws ile istanbul antalya yapılır mı
    ne kadar sürede bi dinlenilmesi gerekir
    ortalama ne kadar hızla gidilmesi gerekir

Bws ile ist-antalya yapabilir miyim
    Ne kadar sıklıkla dinlenmeliyim
    ortalama kaç km hızla gitmeliyim
    Daha doğrusu gidebilir miyim

sedatss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA Pcx 125
    Alıntı szr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bws ile istanbul antalya yapılır mı
    ne kadar sürede bi dinlenilmesi gerekir
    ortalama ne kadar hızla gidilmesi gerekir

Bws ile ist-antalya yapabilir miyim
    Ne kadar sıklıkla dinlenmeliyim
    ortalama kaç km hızla gitmeliyim
    Daha doğrusu gidebilir miyim
    Ben scooterla o kadar uzun yol yapılmasının taraftarı değilim. Bu sadece bws için geçerli değil..Tavsiye etmiyorum dostum..

FAHRETTİN METİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BwS100
    bende buradayım ya bws100 yolumuz açık olsun beyler

yamaha bws

ya arkadaslar bendede yamaha bws var kalıtelı yag koyunca 90 yapıo 20 -50 koyunca85 i gecmıo sımdı bıde sanzuman cıktı basıma kıtlenıo yolda gıderken yaptırması kaca mal olur

Motosikleti
    new apache rtr black
    slm 156 km lik nazilli/didim yaptık abimle iki kişi 90 km hızla stabil olarak sadece sokede durduk yemek ıcın tık demedı donuste sokeden otobana gırdık ordada ıkı kısı maxsımum 100 - 105 km gıbı bastık aydına kadar aydın da dınlendırdık 15 dakıka aydın/nazilli 45 km donus gene bastık yolda bırakmayacak bı alet
    sağlığa en zararlı şeyse yaşamak
    ApAcHe istemdışı teker yapan tek motor:queen:
    bws aşkı bitmerz 16000 km mazii unutulmaz nazilli 09

arkadaşlar bws jantı ve bazı prçaları lazım elinde olan bi haber verirse çok makbule geçer

Motosikleti
    Yamoto 150T
    çamurdan olsun bws olsun antalya da çok şart bi motor eşşek gbi gıkını çıkarmaz sorun vermez keyif verir :'(

bws sahibi olanlar ayrıcalıklı ve şanslı insanlardır
    (yani ben değlim)
    Ruhunu Değil Lastikleri Yak

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı bobdylan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok yav
    Alıntı ya-ma-ha adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    walla
    puhahahaha......................

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Bende var 2007 model tam 10.000 km'de az yakıyor canavar gibi gidiyor..yokuş aşağı 120 yaptı ama daha fazlası yok gibi..olsun buda yeter de artar bile..5,7 lt ile 195 km yapıyor (80-90 km/h aralıgında)..sorunsuz çalışıyor kalkış çok seri 0-80 km/h 10-11 sn'de alıyor..

selam beyler benim bwsye 2008 nisan ayının ilk haftası motor yaptım 2. haftası yağ hortumunun kelepçesini takmayı unuttugum için yolda 115 le giderken dikkat eğimli yolda kitlendi bende anlayamadım devam ettim ewe gelene kadar 7 defa kitlendi ewde baktım yag hortumuna yerıne taktım ve motor o halde 85 yaptı inanamadım silindiri söktüm piston çizikten görünmüyodu silindirde leke bile yoktu aynı şekilde topladım motor 85 igeçmiyodu 3 hafta önce tahrik setleri ve kayışı değiştirdim dikkat bandodan başka kayış kullanmayın motor şu anda 95 yapıyo düz yolda bws de dikkat edilecek hususlardan biri kesinlike full sentetik yağ kullanın özellikle bakıma gittiğinde varyatöre baktırın o çok önemli motorun gıdısıyle bırebır alakalı burda bws yi yalamıs yutmus bı arkadasınız konusuyo motorcuyum aynı zamanda otomotıv bolumu mezunuyum o 120 130 yapan arkadasların yoluda açık olsun unutmayın o 150 lik çin malı scooterler her zaman yolda sizi geçer motorlarınız gıtmıyo kendinizi uste cıkarmak ıcın abartmayın kızlara selam aragaza devam

reddish7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF500
    Alıntı kamak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    belki yeri değil ama sinirlendiğim bir olayı sizinle paylaşmak istedim. ben de yıllarca scooter kullandım ama şu an trafikte en büyük tehlikeleri hep scooter kullanıcılarıyla yaşıyorum. sağımdan, solumdan hiç ikaz etmeden, ani manevralarla geçiyor bazı arkadaşlarımız. neyse, genelleme değil bu, 1-2 defa başıma geldi (en son dün) bu yüzden sinirlendim. sonuçta ben de 10 yılı aşkın süre scooter kullandım ama bunları görünce kötü hissediyorum.
    sevgili kamak arkadaşım. altında 600lük motor varken sağından solundan scooter tacizlerine uğruyosan. gazla frenin yerini karıştırıyosun demektir. gazı 3mm geri çevir scooterlardan kurtulursun.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler