evet beyler sınav nasıl geçti..
var mı kafamıza takılan sorular.. benim olacak bir iki tane..
mesela
elektrolit seviyesiyle ilgili soru. ben plakaların 1 cm üstü yaptım doğru cevap nerdir?
evet beyler sınav nasıl geçti..
var mı kafamıza takılan sorular.. benim olacak bir iki tane..
mesela
elektrolit seviyesiyle ilgili soru. ben plakaların 1 cm üstü yaptım doğru cevap nerdir?
evet cvbın dogru..
sınava girenler için hayırlısı olsun ıns.
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
damlıyorum , fena yağmur yağdı sırılsıklam bende 1cm üstünde yaptım çelişkideydim neyseki doğruymuş umarım iyi geçmiştir herkesin
geçmiş olsun arkadaşlar umarım sorun çıkmaz devamında alırsınız ehliyeti hadi hayırlısı...
hangisi ateşleme elemanıdır?
a)aks b)difransiyel c)rot d)buji
hangisi acabaa bi acaypti yaw sınav
ama bi soru vardı soğutmayla ilgili su-hava ve su-yağ şıkları vardı yağ soğutmada var aslında su-hava yaptım.
MoToCroSS RuLeZZ
arkadaşlar bende bugün sınava girdim ustalarımızın sözünü dinleyip motor kullanmama rağmen trafiğe çıkmadım inşallah herkesin sınavı iyi geçmiştir temennim allah kimseye kaza vermesin hayırlı olsun
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
sorular herzamanki gibi çok kolaydı :D tabii bana göre motorda resmen dalga geçmişler yaa ehliyet alacak arkadaşlara şimdiden hayırlısı olsun sonunda bende kavuşacağım ehliyetime :D
[COLOR="Red"]ваиа daЯвє атаиı вєи наЯвє ѕокаЯıм:cat:::shhh::[/COLOR][COLOR="Red"]Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkes Beni Kaybetti[/COLOR]
herkese geçmiş olsun inşallah kazanırsınız. ben de 27 aralık'takine kaydımı yaptırdım.
Zalim olsa ne rütbe bi perva yine bünyad-ı zulmü biz yıkarız
Merkez-i hâke atsalar da bizi küre-i arzı patlatır çıkarız
Geçmiş olsun arkadaşlar,27 aralalıktakine bende yaptıracağım kaydımı.Sanki yeni ehliyet alacakmış gibi heyecan sıkıntı bastı yaa
bende girdim 1 yanlış var galiba
DELİKANLI OLUNMAZ DOĞULUR .......KARADENİZ FIRTINASI OFLU ALİ
bende girdim arkadaşlar motor çok kolaydı trafik de öyle ama ilk yardımda şaşırtıcı sorular vardı..
bişey sorucam tahmini nezaman geçer ehliyet elimize
garipti ya gursus ' un dediği gbi şaşırtıcı sorular vardı
hepinize geçmiş olsun inş. tezden kavuşursnz ehliyetlerinize
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
şu soru kitapçığını vermemeleri acaip bişey ya
ben sınava girdim. sınav giriş kartımda ismimib bi harf ile eksik yazmışlar ismimi. sonra sınava girdim görevli cevap kağıdını dağıtıyo ve o da ne cevap kağıdında fotoğraf basmamışlar.
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
bende önümüzde ki sınava giricem inşallah ehliyetim B sınıfı var a2 için kaç soru geliyo arkadaşlar. .?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)