arkadaşlar resimde gördüğünüz süper kaliteli bir depo üstü kamera aparatı. birinci sınıf kalite ile yapılmıştır. ilk olarak kendime br adet yaptım ve çevremde herkes çok beğenerek bunu nerden aldığımı sordular. kendimin yaptığını söyledim. Kendim yapıyorum dediysem elimde yapmıyorum sakın yanlış anlamayın.. özel lazer kesimle kusursuz bir şekilde yapılmaktadır.Resimde gördüğünüzden hiç bir farkı yok hatta fazlası bile var. Ben 3 adet kamera deliği koydum. kamerası büyük olanlar için ayarlabilsin diye... isteyen arkadaşlar olursa ve yeterli sayıya ulaşabilrsem gittigidiyora , sahibinden.com'a yada hemalhemsat.com'a koyabilirim.
Fiyatı yurtdısında 220 ytl (100 euro)
ben size 70 ytl den verebilirm.... sayın forum arkadaslarıma duyrulur...
arkadasim ozel mesajlarina hic bakmiyorsun galiba?
kamera çok yüksekte duruyor ss kullanıcılarının çok zorlar gibime geldi
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
bu konuya son noktayı koyduk bence. alın bakın arkadaşlar.
http://www.sa*****den.com/depo_ustu_...XQQdisplayitem
yukarıyı tamamlayın. bilmiyorum link yazmak yasak mı değil mi, o yüzden üstü kapalı yazdım
bunun tek olanıda var 25 tlydi fiyatıda şahsi kanaatim bundansa tekli olan daha iyi çok daha aşağıda duruyor ss motorcular için daha ideal ben ölçüler felan alıp bakındım ama daha ucuza yaptırabilecek bi yer bulamadığım için yani gelen fiyatlar cazip olmadığı için sonrasında bir bilgilendirme yapmadım
tekrardan bir araştırma yaparım ama
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
kadranı göstermek birşey değilki zaten onu hepsinde zoom olayıyla ayarlıyorsun geniş kadrajlı çekim var 0 zoom'da gayet çevresel çekiyor alçak olan yüksek olana göre zaten rahat bir şekilde kadranıda görebileceğindan sorun yok bu aletide hyosungun kendi fun sitesinde birisi test etmiş izlemiştim videosunu
depo üstüne sünger koyun.üzerine kamerayı koyup iz bırakmayan bant ile sağlamca bantlayın.maliyet 0 tl..
http://www.sahibinden.com/depo_ustu_...XQQdisplayitem
bu var 59 TL.
bu aparat işleri ile baya bi uğraştım . ben size kısaca edindiğim tecrübeyi aktarayım.
amerikada satılanlardan sipariş etmek en mantıklısı,neden derseniz malzemesi biraz özel bu yüzden titreşim yapmıyor. veya bi aparat bulursanız bir tornacıya aynısından yaptırabilirsiniz fakat malzemeyi cok iyi secmeniz lazım yoksa vibrasyondan dolayı çok titriyor ve videolar rezalet oluyor.
ikinci bir husus ise aparat ile depoya yatış mesafeniz azalıyor bu yüzden sakın aparatı uzatmaya kalkmayın buda titreşime sebep oluyor .
eğer 600cc veya 1000cc motor da yapacaksanız kesinlikle amerikadan almanızı tavsiye ederim . ufak cc motor ise tornacıda yaptırın derim.
ebaydan sipariş ederseniz uyumlu olduğu motor markalarına dikkat edin delik yerleri ve depo kapağına oturan kısmın acıları uyumlu olsun ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)