Motosiklet Tutkunluğunuz Kaç Yaşınıszda Başladı ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
11 yaşında başladım yunus polisi olacam dedim vede oluyorum inş honda cbr 600rr alacam seneye. 20yaşına girecem
-
Benimde bu sene başladı
-
patron_58 adlı üyeden alıntı
11 yaşında başladım yunus polisi olacam dedim vede oluyorum inş honda cbr 600rr alacam seneye
İnşallah ALLAH Kısmet Eder.
Orko_ye adlı üyeden alıntı
Benimde bu sene başladı
Biraz Geç Başlamışsın aMa Yinede O Kadar Geç Sayılmaz Kazasız Belasız Sürüşler Dilerim.
[B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P
-
Cocukluğumdan beri var ama alacağım gözüyLe 2004 ten sonra basladı.. Yani 18 yasında ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
benim 3 yaşında üstüme 180 kiloluk Jawa devrildiğinde başlamıştı. motor kafamın iki tarafında iki çatlak oluşmasına sebep olunca beynime işlemiş
-
14 yaşımda başladı.
şuan 17 yaşındayım
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
bu konu wardı die hatırlıyorum
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
-
14 yasindaydim ama kendi motorumu 17 de aldim miras degil alın teri
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
11 yaşında babam kendine motor almıstı. o zaman bu zaman oldu 5 sene.
-
ben hatırlıyorumda ilkokul 3te (11 yaşımda) başlamıştı bu sevda bende 4te ise kaza görüp çok korkmuştum kütahyadaydım bu 2 sene içindede
2 sene önce yeniden alevlendi arkadaş sayesinde ve şimdi capcanlı kalbimde bir aşk oldu artık ..
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
-
SS'ler her zaman seslerinden ötürü ilgimi çekmiştir ama motosiklet kavramı başlı başına bir mesele ve motosiklet ile tanışmam bundan 2 sene öncesine dayanıyor. Çabuk ısındığım söylenebilir bu kavrama.
Önceleri böyle bir merakım olsa idi şu an tecrübemde, bindiğim motorda farklı olurdu muhtemelen.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
küçük yaştan beri kullanmayı istediğim iki hayalim vardı Allah motor kullanmayı 38 yaşında nasip etti şükürler olsun, sazı da ümitle bekliyorum.
-
bıraz gec başladı malesef..hep hayalimdeydı ama hep hani cevre ne der korkusu beklettı beni.ve 3 yıl önce yerım ben çevreyi dedim,bidahamı gelcez dünyaya..yaş 39
Düş kurmaya cesaret edenler,onları gerçekleştirmeye de cesaret eder
-
RoLa adlı üyeden alıntı
bu konu wardı die hatırlıyorum
dogru hatırlıyorsun...
diger konuyu bulana kadar kalsın.
Buldum.
Fakat diger baslıkda (http://www.motosiklet.net/forum/anke...asladiniz.html)
motosiklet sürmeye baslama yası soruldugu
bu konuda ise motosiklet tutkusuna baslama yası soruldugu icin konuyu kilitlemiyorum.
iyi muhabbetler...
-
15 16 yaşındayken bi otomobille çarpışmıştık.. motorumuz dagılmıstı.. o gün tam olarak motor tutkum başlamış oldu...
önceden zevkine biniyoduk.. motoruda arkadaşımla ortak almıştık.. motor parçalandı sevda başladı..
bide 250 cc hyo veya o tarz motorum olsun istıyorum.. olacak inş..
OO biliyor biliyor biliyorrrrrrrrrrrrrr:P:P:queen:
-
7 yasinda baslamisti yarislari izlerken :D
-
GorkeM adlı üyeden alıntı
dogru hatırlıyorsun...
diger konuyu bulana kadar kalsın.
Buldum.
Fakat diger baslıkda (
http://www.motosiklet.net/forum/anke...asladiniz.html)
motosiklet sürmeye baslama yası soruldugu
bu konuda ise motosiklet tutkusuna baslama yası soruldugu icin konuyu kilitlemiyorum.
iyi muhabbetler...
Ya Hocam Tşklerde. Sende Söyle Kaç Yaşında Başladı ?
[B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P
-
10 yasımda babam motor kullanmayı ogrettı pejo ıle daha sonra motoru kacırmaya basladım her kacırdıgımda bıraz daha bıseyler ogrendım COK ZEVKLI OLUYO du daha sonra babam karbüratör u temızlerken sureklı ızlıyordum babam 5 dk bıyere gıtse hmn dagıtırdım boylece heves ettm ve daha sonra motor alıp satımına basladık ve kullandıgım ılk vıteslı motor HONDA TITAN 125 oldu teklıye teklıye ama ogrendım sonra babam 600f aldı 16 yasımda gel bı kullanda suruculugunu gorelım dedı 210 km hız yapdım ılk bınısımde babam da JOSEF JOSEF attı arkamda :D bı daha vermedı 18 yasımda rr aldık sımdı de YZF-R1 var tadı hıcbırseyde yoQ D: bıraz uzun oldu ama ole ısde :d
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)