Borusan Otomotiv Kullanılmış Motosiklet Fuarı.
1-2 Kasım 2008.
_
2005 yılından beri düzenli olarak gerçekleşen Kullanılmış Motosiklet Fuarı, 1-2 Kasım 2008 tarihleri arasında Borusan Oto İstinye'de düzenleniyor.
Silindir hacmi 500 cc’nin üzerindeki motosikletinizi sergilemek ve satmak istiyorsanız ya da farklı tarz ve markalarda kullanılmış motosiklet satın almak istiyorsanız 1-2 Kasım 2008 tarihlerinde sizi bekliyoruz.
Çeşitli kulüpler ve sponsorların da hazır bulunacağı aktivitemizi motosiklet ile ilgilenen herkes ücretsiz olarak ziyaret edebilecektir. Motosiklet satmak veya almak isteyen kullanıcıların katılım formunu doldurmaları gerekmektedir.
http://www.bmw-motosiklet.com/3147.aspx
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Arkadaşlar daha önce katılan arkadaşlar varmı bende katılmak istiyorum satmak için motorumu ama ödeme falan yapmak lazımmı katılmak için yada diyelim oraya getirdik motoru temizlenmesi falan gerekirse malum havalar yağmurlu nasıl olacak temizleyebileceğimiz yer varmı kısacası daha önce katılan arkadaşlar biraz daha konuyu açarsa sevinirim.
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
marka ayrımı var mı?
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
sonradan farkettim. satıl ulen cıbır
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
sadece istanbulda yapılması kötü
acaba diğer illerde böyle bir organizasyon oluyor mu ya da olabilir mi??
ben de katılmayı düşünüyorum
katlım formunu doldurdum
hava da güzel olacak sanırım
[COLOR="Blue"][B]FAZER size asfalt da uzamak dan ve cadde de bakışları üzerinize çekmekden çok daha fazlasını verir:cherry:[/B][/COLOR]
nasıl gıdılır pekı tam yerını bılen varmı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)