Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Aeroxda max hız sorunu

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yenisi Yamaha AEROX,Eskisi suzukı an125
    Arkadaşlar aeroxum su anda tek kısı 90 görüyor.Hava ayarı,karbiratör ,yağ filtresi,hava filtresi,benzın fıltresi,gaz ayarı yapılcak.İlk aldığım gün motora eve gelınce benzın deposuna 100 ml 10w-40 yağ koydum performansı artsın diye.Motor calısmayınca benzını serumla cektım.Yenı benzın aldım omu koydum.Max hızı kesın düştü.Çünkü annemle ilk aldığım gün 100 ü gördük.Şimdi 90 ı geçmıyor.Bu olaylar yapılınca max hız kaç km olur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    auffenn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Zorlamaya devam et tamam mı kesin uçacak o motor bir gün...Dayı naptın sen yeni almışsın daha bekle bi açılsın bilmemne olsun.Sen bugün sünnet yarın deniz yapmışsın.Aman dikkat enfeksiyon kapmasın

Motosikleti
    Abi ben tezcanlıyım motorun soldan sürmesi var sadece oda ciddi değil.Ama sticklerları kötü.motor daha kullanılmamıs motor aksamı cok temız daha 13050 km de su anda.Jikkle acılınca fırlıo motor.Kendı kendıne teke kalkıo fakat max hızda değişme yok.İstediklerim yapılsın motor kral olcak.1 sene sonra orjinal yurt dısı kasası yapıcam,koso gp konsol,levoinhi eksoz,malossi acık hava filtresi,polini kevlar kayış,mtech xenon vs gibi projelerım var.İnş. gerçekleşir.Kendı kafamda tasarladığım motora bınmek bana zevk verıcek.Alın motorum alın proje cızımlerım :D:D

http://img207.imageshack.us/my.php?i...3102008of7.jpg
    http://img207.imageshack.us/my.php?i...2008001nh7.jpg
    http://img119.imageshack.us/my.php?i...2008004el0.jpg

http://img119.imageshack.us/my.php?i...9121683ub1.png

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Butun benzını yenıden boşalt.
    Sonra karbüratörü temizle kompresör ile ama benzınını boşaltıp takma
    Sonra benzını koy yağ deposuna 2 zamanlı yağ koy sakın ola ki 10W40 yada benzerı olmasın..
    Daha sonrada benzın deposuna %2 gibi bir oranda 2T yağ karıştır
    Yani 1 litreye 20 gram yağ
    Birde bunu pet şişede karıştır öyle koy
    Benzın koyup sonra depodan içeriye yağ dökme
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Motosikleti
    Teşekkür ederim.Bu karbiratör temızleme vs gibi şeyleri bılmıyorum.Onu usta yapıcak bize yağ olayını yaparım ben.

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kendi yağ deposu vardır ayrı bir depo yani
    Oraya 2 zamanlı motor yağı koyacaksın
    Sana kim 10w40 koy dediyse sallamış.
    10W40 yağ eksozu tıkar yanmaz performans düşer..
    Benzıne karıstırcaksanda 2 zamanlı yağ karıştır
    1 litreye 20 gram hesabı yaparsın
    Tabi depoya benzınle karısık yağ koy
    Önce benzın alıp sonra deponun ıcıne yağ dökme
    Ama yağ deposuna hep bak orada yağ sakın bitmesin
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Motosikleti
    Tamam dediğiniz gibi yaptım.Az önce eve gelırken ön tekerleğe raptiye girdi o yamamı yapılcak ne yapılcak?Raptiyeyi cıkarınca hava kacırıyor bende geri soktum.Pederi beklıyorumkı para gelsın.Ön lastik halledilincede ustaya gidicem inş. cok kral olucak.

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Bende BW's var 2007 model Castrol yağdan başkasını kullanmadım ..

Çok bakımlı .. düzde 105 görüyor ..

Motosikleti
    Abi motor su an ustada bende castrol 2t kullanıyorum.Ama motoru alalı 1 hafta oluyor.Mükkemmel seri 80 e kadar cok hızlı cıkıo ondan sonra 90 kadar cok yavaş cıkıyor.Haftada iridyum buji taktırıcam.3-5 ay içinde salyangoz eksoz ve açık hava filtresi alıcam.

Motosikleti
    Arkadaşlar motor ustadan cıktı max 95 görüyor ngk nın normal bujisini takmış usta.Ustanın dediğine göre motorum ilk alındığıı gün gibi değişeni bir tek buji ve arka lastik.Usta dediki dip gazla git motor acılsın dedi daha acılmamıs dedi bayır aşşağı biyer bulursan bas dedi.Bunları yapınca max hız değişir mi?

yakamoz_072002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 büyüdü 600 f oldu gerisi yalan OLDU
    Alıntı Ahmet07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar motor ustadan cıktı max 95 görüyor ngk nın normal bujisini takmış usta.Ustanın dediğine göre motorum ilk alındığıı gün gibi değişeni bir tek buji ve arka lastik.Usta dediki dip gazla git motor acılsın dedi daha acılmamıs dedi bayır aşşağı biyer bulursan bas dedi.Bunları yapınca max hız değişir mi?

canım karddeşim senin ustada iş yok herhalde 10305 km gelen motor daha ne kadar açılacak ben anlmadım benim anlamadığım gibi senin ustada bi arıza var galiba

desene senin ustada aynı benimki gibi benimkindede zaman kavramaı yok sabaha alırsın dedi bir parçayı 3 hafta sabahaı geçti üstünden tık yok valla sen bi ustaya takılıp kalma bence başka ustalara da göster

bu arada 100 cc ye yapacağın masrafı koy cebine git kendine majesty 400 yada burgman 400 al ne dersin daha eyi değilmi
    [B][I][COLOR="Blue"]4 mayıs sabahı yağmurlarla geldin hayata gözlerini açtın bizim dünyamıza ; ve diyorumki be hoşgeldin yanımıza ferah bebek[/COLOR][/I][/B]

Motosikleti
    Abi valla 1 usta daha gördü oda öle dedi.Ama motoru aldığım adam yaşlıydı daha hiç ibreyi zorlamadı belkıde.Ustanın dediğine göre motorları bws ile aynı fakat diğer parçalarının çoğu farklı ve torku cok daha yüksek.Bızım arkadaşın pert aeroxu bıle 115 görüyor.İstanbuldan bir çok kişiyle konustum düzde 110 görüyor diyorlar.Bende anlamadım gitti...Bide abi seneye öss yi kazanırsak pederin sözü cbr 600 rr alıcak altımda tek scooter olarak aeroxum kalıcak onada kendı içinde kral yapıcam

Motosikleti
    speedfight 2
    Ahmet Bana Senden Tavsiye Bendede Speedfight2 Var Castrol Tts Kullan Bende Bi Yerden Valvoline Buldum 1 Lt Ama Bunu Bir Kerelik Kullanıcam çünkü Ant Da Başka Yok Sen Castrol Tts E De3vam Et

Motosikleti
    Tts kullanmadım daha castrol 2t ler var benzınlıkte satılan.Tts ler sanayide bulunuyormus gitme imkanım olrsa gidip alıcam.

Alıntı yakamoz_072002 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    canım karddeşim senin ustada iş yok herhalde 10305 km gelen motor daha ne kadar açılacak ben anlmadım benim anlamadığım gibi senin ustada bi arıza var galiba

desene senin ustada aynı benimki gibi benimkindede zaman kavramaı yok sabaha alırsın dedi bir parçayı 3 hafta sabahaı geçti üstünden tık yok valla sen bi ustaya takılıp kalma bence başka ustalara da göster

bu arada 100 cc ye yapacağın masrafı koy cebine git kendine majesty 400 yada burgman 400 al ne dersin daha eyi değilmi
    sevsem su burgmanları tıpı hosuma gitmiyor benım ıstedığım aynı aerox tıpı kucuk motor fakat güçlü motorBide heves bu seneye pederın sözüyle cbr 600 geçcez scooterımda o cbr 600 den farksız olmasın dımı

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)