Kışın Motoruna Park arayanlar Buraya!
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar uzun süre bu konuyu KOnuştuk park sorunu Olanlar..Bİrçoğumuz Kışın Karda Ve kötü havalarda kullanmak istemiyoruz Motorlarımızı..Kimimizin otoparkı var(Süper)Ama ya olmayanlar?Motorlarına branda Çekip Kapı önlerinde Bırakanlar....? Bende sizlerden biriyim artık(Daha önceden öle diildi Evin Otoparkı vardı kapalı) Neyse bugün İzinliyken dedim bi araştırayım İ*Park la görüştüm Motoru abone olup Bırakmak için...Kimlik fotokopisi Ve Ruhsat fotokopisi veriyorsunuz Ve bi Form dolduruyorsunuz aboneliğe başlıyorsunuz..Yanlız Önemli 1 Not: Kayıtlar ve araç kabulu Ayın 1 ile 5 i arasında! Yani bu günlerde yaptırılmalı..istediğiniz zaman alın bırakın Sorun yok 7/24 serbest aracını alıp ihtiyacınızı Görün..Ben düşünüyorum bırakmayı..Düşünenlerede Şimdiden iyi icraatlar :-)
Fiyat Aylık: 30 Ytl...Motosikletler İÇin....(Bizide İLgilendiren O)
*Dipnot:İlk ayı peşin alıyorlar....
myspace.com/pashakzlrecordz
Tıkla dinle
Reklamlar
-
zaten evimize yakın otoparklarda 40 ytl civarı. 3 aylık peşin verirsek onlarda 30a düşebilir gibime geliyor..
-
Ben 75 veriyorum açık otoparka, yakınımda başka otopark yok maalesef ve şimdi kapalı otoparkı olan ev arıyorum...
-
draggy adlı üyeden alıntı
Ben 75 veriyorum açık otoparka, yakınımda başka otopark yok maalesef ve şimdi kapalı otoparkı olan ev arıyorum...
Çok veriyorsun Arkadaşım yer neresi? o kadar fazla veriyorsun
Tıkla dinle
-
-
rapertuar adlı üyeden alıntı
Çok veriyorsun Arkadaşım yer neresi? o kadar fazla veriyorsun
her halde dolar kuru üzerinden ödeme yapıyorlar... o ne fiyat öyle bee??
-
draggy adlı üyeden alıntı
Acıbadem de...
Benim iş yeride acıbademde :-) Neyse daha uygun 1 yer bulabilirsin yani fazla o para aga zaten hiçbinmiosan götür kadıköydeki katlı otopark a falan ver..Hem açık yermiş bak 75 ytl Fazla hatta abartı
Tıkla dinle
-
-
ExTReMa adlı üyeden alıntı
En iyi garaj benim garaj
Günlük 5 ytl
Motoru istediğin zaman alamıyorsun
Almak için karakoldan izin belgesi gerekiyor.
Üzeri açık yağmur yağıyo
Çiziliyo zaten motor dolu heryer
Ücret peşin değil motosikleti alacağın zaman hepsini birden ödüyorsun
6 ay motoru almazsan motor yediemine geçiyo
Nasıl güzel dimi neresi diye sormayın söylemem
niye bağlattın makinayı:D
-
Evrak eksikliği + Ses+ hız v.s.
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
ben wallahi salanun ortasına çekiyorum
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
Evime yakın bulabildiğim tek garaj bu, Her gün Kadıköy e gidip gelmem hele akşam 3 -4 arası geldiğim günlerde daha fazlaya patlar, ben kapalı otoparkı olan ev aramaya devam edeyim
-
Bencede ara O motora vercen parayla 2.motor alırsın uzun sürede
Tıkla dinle
-
75 iyimiş arkadaşım ortaköy de 100 veriyordu aylık sonunda güvenlikli bir siteye taşındı kurtuldu
rapertuar benim de motor için kışlık mekan bulmam lazım dediğin yer nerede yakınsa oraya bırakayım, ben kartal dayım, olmadı bi branda ile arkadaşın siteye atıcaz
[B][COLOR="Red"]Hayatında birkez motora binip de zevk alan insan bir daha hiçbirşeyden zevk alamaz...[/COLOR][/B]
-
Ben de ispark'a bırakıyorum yaklaşık 6 aydır.Hem kapalı.Soğuktan,yağmurdan etkilenmiyor, hem de gözüm arkada kalmıyor çalınır mı acaba diye.Aylık dediğiniz gibi 30 ytl bir ücreti var ki bu hiç bir şey değil.Günde 1 lira motorumdan değerli mi?
Not:İspark'a ilk kayıtta 25 lira vererek abonman kartı çıkarıyorsunuz.Depozitolu olduğundan daha sonra çıkmak isterseniz kartı verip paranızı alıyorsunuz
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
Büyük şehir gerçekten zor...Şükür memleketime döndüm ne park sorunu ne trafik nede motosikletim ıslanacak derdim var.Çekiyorum garaja sıfır km gibi duruyor.
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
Arkadaşlar iyi güzel hoş söylüyorsunuzda isparkında her yerde kapalı otoparkı yokki :(
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
-
motosiklet icin 75 ytl park..
kawasaki er5
yamaha xjr 1300
-
Evet arkadaşlar İsparkın Her yerde kapalı otoparkı yok ama Ümraniyede 2 Yerde katlı otoparkı var Ve büyük çok katlı otopaklar...Kartal tarafında bilmiyorum varmı die Malum kış gelio artık herkes bişeler etmeli motorları için..Ayağımızı yerden kesen modeli-markası he ne olursa olsun motorlarımıza iyi bakmalıyız :-)) Mhyen arkadaşın dediği gibi günde 1 ytl e motorunuz İstediğiniz Yerde....Sizinde içiniz Rahat
Tıkla dinle
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler