Allah Razı olsun kaza bela vermesin sana ve tüm motorculara verse bile az hasarlı versin
Emeğine sağlık.
Allah Razı olsun kaza bela vermesin sana ve tüm motorculara verse bile az hasarlı versin
Emeğine sağlık.
Paylaşımınız için teşekkürler.
Kask almayı düşünen herkesin en az 2 defa okuması şart
Eline sağlık hepsini keyifle okudum bilgilendirici ve guzel olmuş
Merhaba ,
1 ay içerisinde Cbr 250R alma planım var kask konusunda kararsızım ,
Sizce bu bana ve motora uyarmı koruması nasıldır , : http://www.motosikletim.com.tr/index...uct&pid=302682
ICON VARIANT BIG GAME KASK
Dört tekerlek bedenini, iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
1.350 Tlye kadar limitim var düzgün bir şey arıyorum tavsiyeleriniz varmı acaba ,
Renk : Siyah kırmızı beyaz olabilir Agırlık olarak siyah
Dört tekerlek bedenini, iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
Merhaba, tavsiye istemişsin yanıtsız kalmış, ben cevap vereyim ama çoktan almışsındır belkide.
3 farklı kask kullandım ve en sonunda nolan n87 aldım, ilk kask ls2 ff351 yaklaşık 525 TL olarak hatırladığım kasktı, motosiklet aksesuarları sitesinden kafa ölçümü alarak almıştım, sonra d-ring bağlantısı olduğu için bell vortex kullandım, onuda aynı yerden aldım. En son aldığım n87 diğerlerinden kat kat üstün, malzemesi ve işçiliği süper bir kask, fiyatlarda fena değil. Tercih meselesi tabiki sevecekler var sevmeyecekler var.
Hjc kask önerdiler almadım ama sonradan okuduklarima göre en çok satılan kasklardan... Bir çok özelliği ile, testleri ile kendini kanıtlamış bir kask, IS-17 ve FG-17 modellerine kask almaya karar vermeden bir bakın, bir çok özelliği bildiğiniz kasklardan daha iyi, kullanan bir daha vaz geçmiyor, benim tercihim nolan n87 oldu o başka...
Bu video'yu seyredin: https://youtu.be/cDMJ0lZVTu8
Ben iki hafta önce HJC IS-17 aldım. Tüm teknik detaylarını araştırarak almıştım. Kask birkaç gün önce elimden bir şekilde kayıp düşüverdi. Vizör fırladı ve vizörü tutan kaskın iki yan tarafındaki plastik kilitler kırıldı. Neyse 45 tl ye plastik kilitleri yeniledik. Vizör sağlam sıkıntı yok ama sadece tam ön tarafında derin üç tane çizik var. Rahatsız etmese de değiştirmek için fiyat sorduğumda 230 TL dediler. Bu kask kesinlikle şahane ama almak isteyenler bu detayı akıllarında bulundursunlar
Tek nefeste okudum. Altın değerinde bir konu emeğinize sağlık aydınlandım.
Konuyu tekrar up'layalım da, görmeyenler bir okusun.
Faideli konu.
Herkes yeni başladım nasıl kask alayım diye soruyorsa önce burayı hortlatmak lazım. Moderatörler bu başlığı sabitleseler daha iyi olur aslında.
Değerli ve önemli bir konu başlığı. Ara ara çıksın yukarılara inşallah.
Her kask arayan arkadaşın okuması gereken bir yazı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)