kulaklık kısmını kaskın dış yüzeyi ile yumuşak kısmı arasına mı yerleştiriyoruz? yoksa direk kulağamı?
çünkü ben normal telefonumun kulaklığını kulağıma yerleştirdiğimde her kaskımı taktığımda kulağımdan çıkıyordu.
kulaklık kısmını kaskın dış yüzeyi ile yumuşak kısmı arasına mı yerleştiriyoruz? yoksa direk kulağamı?
çünkü ben normal telefonumun kulaklığını kulağıma yerleştirdiğimde her kaskımı taktığımda kulağımdan çıkıyordu.
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
sünger yapının arasına giriyor diye biliyorum bende bu şekilde hem seni rahatsız etmiyor sürüş esnasındada kaskı takıp gidiyorsun
konuyu başından beri takip ediyorum sonuç ne olucak çok merak ediyorum gelirse uygun bi fiyattada olursa kaçırmam işin açığı
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
100-120 ytl olacaksa, beni de yazın listeye.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
bende aynı fikirdeyim
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Yaw bu memlekette cep telefonuna 1000 ytl küsürlük telefgona para yetirebiliyorlarda böölesine faydalı bir aleti almaya zorlanıyoruz.. valla ben alırım..sırası gelsin ..
valla bedava gibi...
bi dünya şeye para harcıyoruz,en azından güvenlik faktörü ve iletişim föktörü gibi 2 tane önemli unsur var!
üstelik bu fiyata 2 tane....
bende alıyorum...geldiğinde haberim olsun yeter.buda telf. no:0216-476-18-76
üreticinin satışıda epey pahalı 349 dolar çiftli paket 40 doları nerde gördünüz ben bulamadım
http://www.gimotocanada.com/acatalog...one_Units.html
arkadaşlar elinde garanti belgesi olan varmı benzer ürünün ithalat için hazırlamamız gerekli bi kopya olursa elimde çok daha kolay olucak yada bi magazadan rica edicem fotokopi cekicem ama anket sonuçları umut verici demekki getirsek elimizde kalmıcak en azından hepimizinde işine yarıcak gelişmeleri burdan yazıcam aslında gümrük olayı olmasa 1 günlük iş ama malum bürokrasi arkadaşlar.
39.9 olan şey kask montaj aparatı ayrı olarak alınırsa mesela 3 kaskınız var aleti söküp sürgülü olduğu için istediğiniz kaska takabilmek için tek alındığında perakende 189 dolar kask montaj aparatı dahil olarak tabi bu perakende fiyat
http://www.interbike.ca/interphone.html
bide takılışı hakkında merak eden arkadaşlar için yazıyorum kaskın köpük kısmında çogunda kulak kısmında bi bosluk vardır kulaklık incedir bu nedenle tam kaskın süngeriyle köpük kısım arasına girer
konuyu tam takip edemedim ama, bi sorayım bu telsizlerin çifti mi 100 ytl civarı olucak, yoksa tek olarak mı satılıyor?
slm arkadasım bende alırım ne zaman getirmeye dusenyorsun?
[B]joker[/B]
[B]live to ride-ride to die[/B]
bence ucuz gibi duruyo eğer tam fiyat konusunda bir anlaşırsak bende alıcam,
BODRUM JANDARMA YUNUS EKİPLERİ için 4 ( ADET ) isteriz,
kullandığımız kasklar 3 ADET NOLAN N 103
1 ADET NOLAN N 102
tüm ekibe almak istiyoruz,ancak tam fiyatı öğrenmek istiyorum
Noldu ya ses soluk çıkmadı hala haber bekliyoz...
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
ya arkadaş noldu bu interkom ithalat işi...valla 1 aydır celluları ve diğer markaları araştırıyorum,hepsi bir kazık...senin bahsettiğin 100 TL-120 TL gerçekten komik rakamlar,almıyacak olanlara şaşıyorum.Keşke getirsende bizde faydalansak....:queen:
Ben kesin alırım... Fiyat çok ucuz.
ONUR SUAL... SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ KARDEŞİM!!!
"ONUR"umuzu KAYBETMEYELİM..
eşim ve kendim için ben de alırım.
beni de ekleyin listeye.
Eleştirmek ile saçmalamak arasında çok ince bir çizgi vardır...Dikkat etmek gerekir..!!
Carpe Diem & Smile
Mutlaka Getir Sen Satılır Ofiyata Bu ürün Merak Etme
benide yazın..bitti işte kalmadı 240 tane eridi stoklar..
'
[COLOR="Blue"]
JustBe..[/COLOR]
bende kesin alırım, bir pakette çiftli ürün çıkıyor sanırım.
Buradan konuyu takip edeceğim, %100 garanti ben alırım...
1881 -193
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)