Merhaba arkadaşlar.
Nihayet ehliyetime kavuştum bu gün. Polis amcaların bu gün değil yarın gel laflarına alışarak günlerce ertelenen ehliyet işim nihayet tamamlandı.
Artık bende trafikte hak sahibiyim. Bende korkusuzca çevirmelere girebileceğim .
Madem ehliyeti aldık arkadaşlarla çıkalım dedik. Bende bu fırsat biraz şehir içinde dolaştıktan sonra otoyola çıkalım biraz motoru açalım falan düştük yollara .
Yolda baktım çevirme. Polis amca hemen el feneriyle işaret edip beni durdurdu. bende kask var arkamda artçıda var. Ehliyetim ruhsatım hazır ve gösterilmeyi bekliyor . Ama polis amca bana "Geç geç" dedi bende "Göstereyim abi " dedim sonra devam et falan diye üsteleyince kırmadım bende .
Ehliyeti aldık ama daha gösteremedik. Neyse. Otoyola çıktık ama ters rüzgar vardı ve çok şiddetliydi pek fazla hız yapamadık. Ama şehirdeki berbat yoldan sonra kaymak gibi asfalt hem bana hemde motoruma iyi geldi.
Ve durmadan yaptığım en uzun yolu yapmış oldum (30 km) . sonra tekrar memlekete döndük ve evlere dağıldık.
Ehliyetime kavuştuğum için çok mutluyum. Ehliyeti almayanlar veya önemsemeyenlere bir daha düşünmelerini tavsiye ediyorum. Çünkü cebinizde bu lisans olduğu zaman kendinize bir güven duygusu geliyor
Okuduğunuz için teşekkürler . İyi forumlar