Bir Siftah'da bizden... :(
Reklamlar
-
Merhaba
Bugün JaNTi ile motorla gezmek için evden çıktım. Göbekten dönerken dikkat ettiğim Siyah Lincoln marka cip birden önüme hareket etti adam soluna bile bakmadan göbeğe giriyor. Neyse ben viraj içinde refleks olarak fren yaptım ve neticede motor bi güzel yattı. Gerçi fren yapmasam cip'e ortadan girecem. neyse ben yere yapıştım tabi kask, elimde eldiven üstümde mont, altımda çift kat pantolon falan hiçbir çizik olmadı, kırıkta yok çok şükür ama kaburgam ve sol bacağımın üstü ezildi ve ağrıyor. Neyse bu arkadaş yanıma geldi ben kendime bakıyorum o anda varmı başka hasar diye, bu geçmiş olsun falan dedi hop atlamış gittmiş. Ben sonra fark ettim tabi. Motoru kaldırdık motor altımdan gidince direk gidip lincoln'ün arka tekerlek ve tamponuna ön taraftan çarpmış. Ön far, 1 ön sinyal, km saatim ve gidonda da hafif bir eğilme var. Sonra JaNTi geldi yanıma sağolsun bayağı yardımcı oldu biraz sohbet falan sonra eve sürdüm motoru. Kendisine burdan tekrar teşekkür ediyorum. Yarın götürüp servise bırakacam. Bakalım ne kadar masraf çıkacak. Bu arada koruma demiri kesinlikle takılmalı benim ayak şu an sağlamsa onun sayesinde. Allah cümlemizi korusun. İyi bir ders oldu bana duran arabaya bile güvenme.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Reklamlar
-
hocam büyük geçmiş olsun..
-
geçmiş olsun, allah beterinden korusun
-
Ewt çoook geçmiş olsun
-
Sağolun arkadaşlar. Allah cümlemizi korusun bir daha yaşatmasın. Çok kötü birşey.
-
geçmiş olsun arkadaşım
-
geçmiş olsun kardeşim
allah büyük kaza göstermesin
tabiki koruma demirlerinin hem bacaklar için hemde motor için çok büyük koruma faydası vardır
-
-
makine dikkat et baba...allah korusun erken frenle motor yere yatınca jipin altına girmekten kurtulmuşsun galiba...adanadan bi sen birde janti var zaten...öperim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
-
Kardeş çok geçmiş olsun umarım böyle şeyler olmaz hiçbirimiz için!!!
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Makine, gecmıs olsun dostum.
-
mete_han, valla fren yapmasaydım veya nasılsa ben önce geçerim deseydim muhtemelen direkt cip'e çarpar ve üstünden uçardım. Bence yatması çok daha iyi oldu. Hem bende az hasar var hemde motorda. Allah'a şükrediyorum.
Tüm arkadaşlarada teşekkürler. Allah cümlemizi korusun arkadaşlar. Millet çok dikkatsiz araç kullanıyor. Aman dikkat diyorum.
-
geçmiş olsun, vigrajda yapacak pek bişey kalmıyo maalesef.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
gecmis olsun kardes
-
Güzel ve faydalı yazılarıyla tanıdığımız Makine arkadaşıma geçmiş olsun , Allah tekrarını göstermesin diyorum.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
Geçmiş olsun dostum, Allah beterinden saklasın. :(
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
-
geçmiş olsun
-
Gecmiş olsun makine. Allah beterinden korusun...
Mondial 125 MT > Mondial 250 MCT > Kawasaki EN 500 > Yamaha FZ 6 (naked) > Şu an Honda CBR 600 f
-
çok gecmis olsun, daha buyuk kazalar yasamazsın umarım..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler