bi tanesinde zaten kapama tuşu yok
ötekinde ise motor kapalı olsa bile far düğmesi açık
bi tanesinde zaten kapama tuşu yok
ötekinde ise motor kapalı olsa bile far düğmesi açık
ben parkları açıyorum hava kapalı olduğu zamanda kısaları açıyorum
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
Hiç kapanmıyorki, hep açık
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Akü Zayıf olduğu için çok açmıyorum akşama doğru açıyorum.Sonra marş basmıyor karızma çiziliyor
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
ben de sürekli açık tutarım, gündüzleri de özellikle uzun hüzmeleri açık tutarım,
zaten yeterince fark edilmiyoruz :(
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
Benimde sürekli yanık kapalı olduğu zaman bi eksik hissediyorum 2 takım Ampul eskittik ama olsun hem görüntü güzel hem farkedilmemizi kolaylaştırıyor...
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Motora binerken yapılanlar.
Anahtarı kontağa bas
Marşa bas
Farları yak
Gaza bas
Tekirdağ-Çorlu
evet benim motorumun farlarıda otomatik olduğu için hep açık ama gündüzleri uzunu açıyorum
demek ki otomatik yanmasa vay halimize
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
Eskiden sorarlardı hep farların acık diye şimdi alısıyorlar yavas yavas benim farlar her zaman acık uzunları acıyorum genelde uyuyan cok oluyor cünkü FARINIZDA YOLUNUZDA ACIK OLSUN
Ey kardeşim! Sen fikirden ve düşünceden ibaretsin. Senin varlığın bunlardandır. Geri kalan sinir ve kemiktir ki, onlar hayvanlarda da vardır.
Mevlana
Gece Gündüz Motor Otomobil Kamyonet Daima açık, Ev 19:30 - 24:00 arası )
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
valla ne dıyem uzun suredır moto kullanıyorum pek fark etmez dıye onemsemedım ama yorumlar fıkrımı degıstır dı artık ben de gunduz acacam konu yarar lı ıdı tskkur ler
kendimizi biz motorluyuz demek için bende acıyorum. farlarımı.
MuraD THSDLN
Gaza basmadan yaptığım iş farı açmaktır. Hem motora ayrı bir hava katar farlar açık gitmek, hava meraklısı arkadaşlar sırf bu yüzden açsınlar bari
xenon varken süperdi yaa adam beni resmen daha iyi farkediyordu zaten hondalarda far kapanmıyor
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
istesem de kapatamıorum zaten
Benim de açık farlarım. Yazılanlardan sonra gündüz uzunda tutacağım.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Kullandığım tüm motorlarda farlar zaten otomatik ama gündüzleri Uzunları yakıyorum
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
güzdüz gerek kalmıyor fazla elektirik faturası ödüyorum
:thumright
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)