Arkadaşlar dün akşam polis durdurdu ve scooter motorumu ehliyetsiz kullandığım için mahkeme tutanğı hazırladı ve p.tesi günü mahkemey çıkıcam motorumu bağlamadı motor babmın üzerine babamı cağırdım geldi aldı A2 si var. Tahminen nekadar yazarlar.
Arkadaşlar dün akşam polis durdurdu ve scooter motorumu ehliyetsiz kullandığım için mahkeme tutanğı hazırladı ve p.tesi günü mahkemey çıkıcam motorumu bağlamadı motor babmın üzerine babamı cağırdım geldi aldı A2 si var. Tahminen nekadar yazarlar.
hacım gecmıs olsun.saglam bı ceza yıcen.hazırlıklı ol.yaklasık 600 ytl kadar.
peki bunu taksitlendiriyolar mı?
bi bilginiz var mı?
kardeş afiyet olsun taksit falan yok şu var taksit taksit ordan oraya koşarsın artık.kardeş madem ehliyetin yok polis durdurdu basıp geçsene yakalarsa farketmedim dersin bu bir şansdır.kafanda kask varmıydı yoksa öylesinemi durdurdu
geçmiş olsun kardeş bursanın neresinde durdurdu bendede ehliyet yok o zaman dikkatli olmak lazım valla yoğurtlu 600
Geçmiş olsun en azından bi 700ytl yazarlar toplam
DURUŞUNA KIZLAR, GİDİŞİNE YOLLAR HAYRAN !!!!!!!!!!!!!
\"AYAR İYİMİ\"
abi kask takın ehliyet yoksa
ben iki kere yedim
3sünden zor yırttım
biraz koşuşturuyorsun o
mahkeme felan yok direk cezayı yatırıyorsun
geçmiş olsun arkadaşım
Valla polis ptesi günü buttime git dedi orda belli olacak dedi kaç ytl yazarlar
"emre1159" hem sen ceza yiyeceksin hemde ruhsat sahibi ehliyetsiz birine motor kullandırttığı için ruhsat sahibi de ceza yicek. Yine de geçmiş olsun
AS150-T1
35 S 1973
Kaskom War Derdim Yok
arkadaşım geçmiş olsun. aynı cezayı bende yedim. savcının karşısına çıkıyorsun. ehliyete başvurdum ama henüz alamadım diyorsun. savcı iyi niyet belirttiğin için bir aylık hapis cezası ve bunun günlük 20 ytl den karşılığı olan 600 ytl'lik cezayı kesiyor. Bu cezayı her yere yatıramıyorsun, bunu iyi sor. çünkü ben tam bir gün yatıracağım yeri aradım. kanun yeni olduğu için savcılar bilmeyebiliyorlar. vergi dairesine gittiğinde sana nasıl yatıracağını soruyorlar. peşin yatırırsan 450 ytl taksit ile yatırırsan 600 ytl yatırıyorsun. senin durumda bir farklılık olup ta motosiklet senin adına olmadığı için artı 188 de ekleyebilirler. 600 ytl yi ise 4 eşit taksitte 4'er ay ara ile yatırıyorsun. ben henüz ilk taksidini yatırdım. ikinci taksit ise önümüzdeki ay. tekrar geçmiş olsun.
600ytl ceza ekstra olarak mahkeme masraflarıda yazılabilir, ama 600 kesin
Bu bir tutku... yıllar geçsede... o motor hayatından belki bi çok şeyi alıp götürsede ondan vazgeçmek imkansız.. o bir kadın gibi ..
Ehliyetsiz olarak trafiğe çıkın ; sonra da gelip burada ehliyetsizlikten ne kadar ceza yediğinizi anlatın...
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
yani 250 vermedin ehliyet almak için.... şimdi 700 milyon gidiyo.... hayırlısı ..tekrarında motorla aynı paraya gelicek....offf... bu sana ders olur işallah..
hakikaten geçmiş olsun. parasını geçtim uğraşması daha büyük dert
Mutlaka al ben bu çarsamba koydum cebime kafam rahat ama kardesimin de almasi lazim bu onemli
Sadobey
arkadaşlar bu sabah gittim trafik müdürlüğüne babama yani araç sahibine yazılı olan 188 ytl cezayı verdiler elime. Saat 2 dede mahkeme var benim cezam ozaman belli olacak
Ah bide yaşım tutsa ehliyeti hemen alcam ama haziranda gel diyo tüm sürücü kursları
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)