bişey kalmamış, bende sorun var sanmıştımalt tarafı 2 amortisör keçesi 2 fren merkezi, bi bilye bide km teli değişicek
bişey kalmamış, bende sorun var sanmıştımalt tarafı 2 amortisör keçesi 2 fren merkezi, bi bilye bide km teli değişicek
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
niye olum ben gecen akşam bağdat caddesnden bahcesehır yaptım cekılıyor yanı...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
gel seni benim ustaya götüriyim...
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
motoru bi versinde başka ustaya giderim bundan sonra. bu akşam gidip ağlasam mı motorumda motorum diye acır belki
nerde senın usta... toplanıp gıdelım dövelım senın motoru alalım...
bizim mahallede abim sayılır bakalım bugüne söz vermişti vermişti. parçalarda tamam. bi amortisörleri toparlıcak. bitirir işallah bugun.
hadi bakalım inşallah...
işallah abi. zaten olmadı dookie abimize göndericez motoru da anlaşamıyoruz ben tok o tok olmuyo
erdem kış geldi len sezon bitti. zincir takar binersin artık
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
sezon bitti dediğin mayısa ne kaldı bu arada sana bi tek şey diyorum "fazer"
takasa yanaşmıyo fazerciler cıbırla
ben diyorum 2500 verim bana ver 3500 yaza satarım
erdem öldurme olum sende cıbırı yaza bende ondan alabılırım 1 tane... benım zatı verıp uste 1000 lıra ateşleyıp kapatırım 1 tane...
Abi ben tok alıcıyım yada granada + 1.5 lira verim hurdadanda kurtulmuş olurum. az vuruklu bişeyi yok
Erdemd;
Bu motorlar benim de hoşuma gidiyor.
Fikir almak için sormak istiyorum;
Değişen parçalara ne kadar verdin?
Bir de, mahsuru yoksa söyleyebilir misin, işçilik ne tutuyor?
Rulmanlara baktırmanı tavsiye ederim şiddetle.
Karbüratör diyecektimki, sen zaten temizletmişsin.
Birde çok masraflı bir makinedir diyeceğim ama sen zaten farkındasındır.
Hayırlı olsun, güle güle bin..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Almış olduğun motor oldukça eski, umuyorum sorun yaşamazsın. Bundan 12 sene öncesinde kullanılmaya başlanmış bir yarış motoruyla neler yapıldığını tahmin ediyorsundur. Eski motor işe yaramaz demiyorum ama MT'de bu tip motor alıp çok sorun yaşayan birkaç arkadaş tanıdım. Eğer çok samimi bir ustayı tanıyorsan ona iyice bir göster derim.
Birkaç tavsiyede bulunayım, altımdaki motor yarış motoru deyip gaza gelip aksiyon yapma. Teknoloji sürekli ilerliyor, unutma ki bundan 12 sene öncesinin teknolojisi var altında. Özellikle frenlerini çok zorlayacak hareketler yapma. Bundan birkaç sene önce 4 motor olarak sahilde gazlarken kırmızı ışık yandı ve senin motorun aynısından kullanan bir arkadaş bizim gazımıza geldi, biz ışıkta durduk, o motoru durduramadı, en az 15-20 metre ileride durabildi. Az kalsın soldan gelen arabalara giriyordu. Tabi ondan önce arkadan o hızla bana patlıyordu, bir karış yanımdan geçti. Seni de kaybetmek istemeyiz..
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Nasıl "Çok masraflı".
Yani, parça ve işçilik fiyatları mı yüksek?
Yoksa; motorun limitleri zorlanırsa mı çok masraf açıyor?
tanıdık oldugundan.
ön fren merkezleri 2 adet 250 lira
ön amortisör keçeleri 60 lira.
ön bilye 1 adet 20
yağ 50 lira
işçilik 50 lira
fren merkezi bozuk olmasa bence para tutan bişey yok.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)