Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

YARDIMMM...! (Kymco Agility 125)

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar,

Kymco Agility 125 cc. almayı düşünüyorum.. Yaptığım araştırmaya göre süspansiyonunun sert olması dışında bir eksi yönünün olmadığı bilgisine ulaştım.. Gerçekten bu Kymco Agility 125 cc. scooter'ın süspansiyonu dışında hiç başka EKSİsi yok mu? dedikleri gibi hiç yedek parça sorunu yaşamaz mıyım? Tecrübeli arkadaşların cevaplarını bekliyorum.. Bu scooter'ın hem kullanış, hem motor ve kasa, hem de yedek parça olarak ARTIlarını ve EKSİlerini yazarsanız çok memnun olurum..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 600f,hyosung gt250r
    Artısını eksisini zaten araştırmışsın anladığım kadarıyla.Gözün kapalı al hatta yeni çıkan city i ısrarla tavsiye ederim çok daha kıvrak güven verici.yoltutuşu frenleri çok iyi.normal agility alacaksan süspansiyonu evet sert ama motorda dökülme olmuyor ayrıca lastik havalarını biraz indirerek biraz daha konforlu sürüş elde edebilirsin.Bu fiyata daha iyisi yok.Yedek parçada ben sıkıntı çekmedim ihtiyaç olmadı çünkü servisteki ustanın dediğine göre yedek parça ve temini en iyi ve kolay olan firmalardan biriymiş...

Alıntı 345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Artısını eksisini zaten araştırmışsın anladığım kadarıyla.Gözün kapalı al hatta yeni çıkan city i ısrarla tavsiye ederim çok daha kıvrak güven verici.yoltutuşu frenleri çok iyi.normal agility alacaksan süspansiyonu evet sert ama motorda dökülme olmuyor ayrıca lastik havalarını biraz indirerek biraz daha konforlu sürüş elde edebilirsin.Bu fiyata daha iyisi yok.Yedek parçada ben sıkıntı çekmedim ihtiyaç olmadı çünkü servisteki ustanın dediğine göre yedek parça ve temini en iyi ve kolay olan firmalardan biriymiş...
    bilgilendirme için çok teşekkür ederim.. evet dediğin gibi City modeli bana da daha iyi geldi, bana daha iyi gelmesinin sebebi ; Tekerleklerinin daha büyük olması Ama City'nin ikinci eli daha pek yok, olanlarda sıfırına yakın fiyatlarda Ben ikinci el alacağım için ve ayırdığım bütçe de 1.500 YTL. civarı olduğu için Agility 125 düşünüyorum.. Çin mallarının sıfırını alıp 1.500 YTL. ödeyeceğime, kaliteli bir motorun ikinci elini alıp 1.500 YTL. ödemeyi daha mantıklı buluyorum.. Arabamda da hep aynı mantıkla alım satım yapmışımdır

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)