bugünkü gezide saldırdılar üstüne koşuyo koşuyo yarım metre kala duruyo bişey yapmıyo bunlar benim önümdeki motora saldırdı bana dalsa tekmelicektim ayaamı hazırladıydım
bugünkü gezide saldırdılar üstüne koşuyo koşuyo yarım metre kala duruyo bişey yapmıyo bunlar benim önümdeki motora saldırdı bana dalsa tekmelicektim ayaamı hazırladıydım
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
Çok büyük geçmiş olsun...NeQs adlı üyeden alıntı
Asıl problem bu zaten paniğe kapılmamak lazım...Yoksa 2 teker üstünde denge menge kalmaz.....
ŞAMPİYON FENERBAHÇE...MONDİAL 150 ZAT...
Köpek görünce huylanıyorum. Issız bir yolda giderken 2 köpek farkettim. Bir tanesi oldukça iriydi.
Kaçmanın tehlikeli olacağını düşündüm, Yavaşladım, olmadı durdum.
Küçük olanı benimle ilgilenmiyor ama, büyük olanın ne yapacağı halen belli değil.
Bakışıyoruz, artık korkmak yerine "acaba ne olacak merakına döndü olay."
Kask kafamda. Köpeğe tehditkar bakmaya başladım, içimden şiddet duyguları geçerek devam ettim bakmaya.
Hayvan, kitlendi adeta. Daha önce hiç benzetemediği manzara karşısında , yolun diğer tarafına geçti. İçimden daha şiddetli fikirler ile bakmaya devam ettim ki,
Hayvan KUYRUĞUNU KISTIRIP UZAKLAŞMAYA BAŞLADI.
Bakışımı görmüş olduğunu sanmıyorum ama belki düşüncelerim, belki benim kararlı duruşum, belki başka bir his hayvanı yenilgiye uğrattı.
Bana saldırsaydı ne olurdu?
Motor çalışıyordu ve ben başarabilirsem hızla kaçacaktım.
Kaçamasam da AVCI BIÇAĞIM hazırdı, son çare olarak.
ŞU BAŞIBOŞ KÖPEKLERE BİR ÇÖZÜM VAR AMA elektronik köpek kovucular işe yarıyor mu acaba?
Kullananlar bilgi vermeliler.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
arkadaşlar bu benim ihtisas alanıma giriyor.ilkinde motorum uçuruma gitti.ikincide çocukla ben motordan uçtuk.üçüncüde ise köpek mort motor pert kol bilekten kırık.nasıl diye sormayın oluyor.her yolu denememe rağmen hangi cins köpeğin nerede ve nasıl davranacağı belli olmuyor.konuyu yeni farkettim ve çok uykum var.3 kez başıma gelen kazaları anlatacağım ama şimdi olmaz yatıyorum.sabahın 5 inde olmaz değilmi.kusuruma bakmayın.köpeksiz sürüşler.
SEVGİ SAYGI HOŞGÖRÜ
Oooo yazik olmus motorlara da size de. Gecmis olsun valla.
Abi sen sadece Pentium_Killer degil motorkiller da olmalisin ya.
Anlat su anilari merak ettik
Arkadaslar yazmis ya her kopek farklı karakterdedir diye.
Eger sizi taciz eden kopek sokak kopegiyse durun, konusun, host diyin.Vaktiniz yoksa eger, hafif yavaslayip sonra aniden hizlanin. Arkanizdan iki havlar o kadar.
Ama eger bir dag-koy yolunda, bir yazlik bolgesinde falan "Alan Koruma Kopekleri" ne denk gelirseniz cok fazla yavaslamamanizi oneririm. Tüm coban kopekleri, bullmastif, Kangal,rottweiller ve biraz da pittbull bu alan koruma icgudusunu tasirlar. Bunlar saldirdi mi hic durmayin. Cunku onun korudugu alana girmissinizdir. Gazlayin bir şekilde kaçarsınız panik yapmadan. Zaten onun alanından cikinca pesinizi birakir bunlar. Sizinle derdi kalmaz.
bu dediklerim kopegin arkadan gelmesi ya da yol kenarindan havlamasi durumundaki onerilerdi. Benim asıl merak ettigim kopek tam sürüs istikametinizin ortasinda dikililmis havliyorsa kontra teknigi mi uygulayacagiz yoksa kelimeyi sahadet mi getirecegiz?) Cunku bazilari gerceketen kacmiyor ustune surseniz de...
Arkadaslar,
burada
köpek kovucu diye bişi var
60 ytl ye kıyan birisi alip, deneyebilir
Bu başta yazılmıştı ama tekrar cevaplandırayım. http://www.hepsiburada.com/productde...uctid=spordz09
adresinden 38 YTL'ye bir "köpek savar" satın alabilirsiniz.
Motosikletlerin standart donanımına bile dahil edilebilir abs + köpek kovucu +...delitay adlı üyeden alıntı
valla kardeş öncelikle geçmiş olsun sonra gelelim soruna
-önce hoşt de
-sonra söv! ( tavsiye deilmesede)
-baktın olucak gibi hızlan bas geç ( ama önüne bak köpeğe değil)
-baktın halen peşinde üstüne sür ama ezme bak bu önemli benimde köpeğim var hayvan düşmanı değilim!! sadece korkut
-aslında koırnaya basmakta çözüm olabilir
-e artık halen geliyon in motordan kovala
-aslına bakarsan şu av aletleri dükkanında satılan köpek kovucu baya işe yarıyo haberin olsun
Kask tak!
acaba olu karga gibi bi olu kopek mi assak motora gorunce tırsarlar filan.
chess adlı üyeden alıntı
nasıl bişeyki bu alet?????
ŞAMPİYON FENERBAHÇE...MONDİAL 150 ZAT...
saldırırısa ezerım onu saka saka canı sagolsn
Yeni yine yeniden
valla biz yıllar önce kardeşimle bisikletle giderken azman gibi bi çoban köpee feci şekilde saldırmıştı ve kardeşimi nerdeyse parçalıyodu. nasıl ısırmadı hayret ettim. insafına geldi heralde.ondan sonra biz de ertesi akşam 3 kişi ,inşaattan kalas alıp köpee daldık.köpek gibi kaçtı.bence en iyi çözüp çok dikkatli olmak ve o mahlukların olduğu sokkatna bile geçmemek. ama köpek kovucu hede den alıp cepte taşımak da fena fikir değil.
Bi topuklarım.o biçimm...
önümdeysedeeee..........hımmm bi düşüniim yazarım sonra muhahhaaaa
arkadaşlar beni dinleyin bu işin tek çözümü var önce iyi bir kung-fu kursuna gidip köpek stilini öğrenin daha sonra karşınıza köpek çıkarsa sessizce yaklaşın ve en sert bakışınızla ona korkmadığınızı ima edin. köpekcik bunu yerse kurtardınız yemezse iş en iyi kungfu yapana kalmış demektir .. bunuda atlatamazsanız tüm gücünüzle bağırın tiz bir sesle çığlık atın buda olmazsa topukla kardeşim ne duruyon ....
valla ben bugune kadar hep insan stilini kullandım başarılı oldum. diyelim ki köpek ciddi şekilde havlıyor ve yaklaşıyor. aynı karşımda insan varmış da tepem atmış gibi hayvanı ciddiye alıyorum kavgadan 3 saniye önceki gibi sert şekilde dönüp ayağımı yere vurup tüm gücümle ana avrat küfür ediyorum,ciddi şekilde tırsıyolar. ama bunu hep gariban sokak köpeklerine uyguladım.okkalı bir kangal ya da azman gibi bir kurda hiç denk gelmedim,,,onlar bu tribimi yer mi bilmem. umarım da müşarraf olmayız kendileriyle.
onların ustune motorla yurudukmu kacarlar ezılmeye nıyetlerı yok
Yeni yine yeniden
olecek........
Yeni yine yeniden
beraberinde sen ve motorun da hasar görürsünüz o kadar dimi
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)