Motorla Giderken Köpek Saldirinca Ne Yapmali
Reklamlar
-
öncelikle geçmiş olsun arkadaşim sakın ola durma ha bende arkadşin larin dedigi gibi yaptim bundan 5 yıl önce geldi ve isrdi hastane felan sakın ola durma giderken pek isirmak için yanaşmaz sadece dikkat çektigi için havlar peşinden koşar panige gerek yok köpegin bölgesinden çikana kadar takıp eder sonra peşini birakır
Reklamlar
-
bir ara benim de başıma geldi hemde bir kangalcıkla.... ama hiç sorun etme köpek kovucuyada gerek yok .. çıkar belinde 7*65 i havaya sık sana hepsi hepsi 1 kurşuna patlar o kadar
-
evet aslında tek cozum o gozukuyo.silahlanmak.
-
Ya hayır başında duran insan da mal olunca...En iyisi bir mermi de sahibine
-
Eksi sozluk'ten aktarmak gerekirse:
"köpekle taşak geçmeye de imkan tanıyan bir fasilitedir. şöyle ki köpek havlayarak size yaklaştığında gaz vererek ondan uzaklaşırsınız, aradaki mesafe arttığında elinize debriyaja götürerek hız keser tekrar köpeği bak ben burdayım diye uyarırsınız, köpek tekrar sizi kovalamaya başlar, yakalamaya ramak kala yine gaz verirsiniz. köpeğin iq düzeyine göre diyarbakır'dan mardin'e kadar bu yolla sürüklemek mümkündür. o artık diyarbakır değil mardin köpeğidir.
(kronstadt, 17.06.2005 17:22)
#7712987 !? "
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=%237712987%09
-
Ya boş verin bu tatlı hayvancıkları. Yalnız tecrübe ile sabittirki köpekler duran nesneleri algılayamıyorlar. Sende dur ve sakın korkma.
-
debriyaja bas üç beş kere güçlü bi şekilde ara gaz ver kaçarlar olmazsa panik yapmadan normal seyrine devam et daha da olmazsa dur kontağı kapat giderler yada susarlar biraz beklersin sonra panik olmayan hareketlerle motoru tekrar çalıştırırsın ordaysa bile bişey yapmaz yine ani olmayan hareketlerle yola devam daha da olmaz sa sende onu kovalamaya başlarsın deneyimlerimden çıkardığım dersler hepsi yaşanmış durum da garantili yani
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
-
Son gaz Kaçmalı yoksa motora bir şey olabilir biz önemli değiliz motor önemli olan ___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
-
-
tabii cok ta lezzet aldıkları kesin ki tada bakmak icin ısırıyolar.
-
yahu arkadaslar da bu sabah hasekıye gıdıyoz uyku sersemi sabahın 5 i sokaktan cıktım 100 metre gıttım gıtmedım bı havlama sesı tabı bızım hanım tırsma pozısyonunda ama bı ses gelıyo dersın kangal surusu kafayı bi çevirdim yani sesi olmassa yemın ederım kedi sanar insan çektım motoru kenara stop ettim motoru indim aşşaa kedi kılıklı it sesli mahluk önde ben arkada tabi benden hızlı cıktı bende yedi ceddine rahmet okuya okuya yola devam ettim.....
-
şüphesiz bu konuda bndn deneyimlisi yoktur.14-15 yaşında 50lik motorla iki kişi zaten zor çekio motor bi de köpekler başıma belaydı.hiç durmicaksn abi üzerine sürüceksin kaçmazda vururum demeyin muhakkak kaçarlar.rahat olun.
-
benim ehliyet calismasi yaptigim alanda bir sokak kopegi vardi, tam onunden geceerken surekli havlayip ustume atliyordu. Yontem basit, yavaslayip onun sakinlestigi anda gazlamak)) Her seferinde bunu yiyordu....
-
sağlam bi devil yada akrapovic egzos takicaksin. ii ses çıkarcek yani. köpek gelince Redline yaptınmı heralde köpek toz tuman olarak havaya karışır
-
Köpeğede bağlı tabii Kocaman bi taneyse gazla küçükse hoşşşşttttt de gider köpek havlayınca korkma hırlayınca kork...
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
-
benimde başıma böyle bi olay gelmişti ben sahil tarafında bi işim vardı fenerbahçe tarafı desek daha iyi olur orda bi yer var ismini unuttum ama restorant gibi bi yerdi ben motorla deniz kıyısına kadar indim.motoru çalıştırmamla birlikte biri arkamda biride önümde olmak üzere 2 köpek çıktı.ama pekte niyetleri iyi gibi gözükmüyordu ben gaza birden bastım bi ara yavaşladım viraj vardı virajı alim derken duvara sürttüm motoru o anda nerdeyse arkamdaki köpek üzerime atlıyordu çoz ucuz kurtardım ama motorun yan tarafı çizik içinde kaldı bizde cana geleceğine mala gelsin dedik ama bu köpekler bazen saldırabiliyorlar dikkatli olmanızı tavsiye ederim
-
En sağlam taktik
Durmalı yada duracak kadar yavaslayıp kopekle diyaloga girilmeli (utanmıyormusun olm falan gibi). Bagırmaya bile gerek yok. Dikkat, deneyin edin kopekler donen lastige gıcık. Yavaslayınca ve uzerinde bir insan oldugunu anlayınca onlar için kovalamanın bir esprisi kalmıyor.
dayanamadım bır kopekli anımı anlatacam ;
Askerdeyken Mardin kızıltepede, gece gorevindeyiz. (ben yedek subay tim k.) Gecenin yarısı sanayi sitesinden goruntü aldık gidin bakın dediler. 5 km araziden cıt cıkarmadan alcak alcak isaretleşe isaretlese yaklastık. Sitenin duvarına geldik.
Gece gorusle ıcerıyı ınceleyıp sessiz sessiz pozisyon alıyorduk. arazıden 10 15 tane kopek havlaya havlaya uzerimize geldi.
biz bir saattir o kadar sessiz gelmisiz surune surune, ve ıcerıde cok muhtemel tehlikeli sahıslar var. kopek korkusu diger tum korkulardan ustun geldi . 20 kısı anam anam diye dagıldı sıtenın ıcıne.
bende duvardan kontrolsuz atlarken telsizin sapı gozume geldi, lensim dustu.
zar zor toparlanıp kovaladık kopekleri. sonra tabi gizlenmeye falan gerekde kalmadı. kabak gibi asfatltan yuruye yuruye donduk.
sonra ben yanıma bı cavus bıde fener alıp aynı yolu gerı dondum ve lensı buldum dusurdugum yerde( dustugu yere bır tas koymustum fenerle donup bakmak ıcın. mecburdum cunkı istanbuldan sıparıs verıp gelmesı 3/4 gun surecekti)
genede severim itleri
-
ölü numarası yapın belki işe yarar
-
o numara ayılar için değilmiydi
-
01 Nisan 2006, 16:38
Köpek kovaladığı zaman önce hızlanıp daha sonra fren yapıp yavaşlamak lazım bu zaten hızlanan köpeğin senkronizasyonunu bozar.Köpek ne yapacağına karar veremez Motor kadar hemen hızlanamayacağından dolayı tekrar basıp oradan uzaklaşılır.....
Everything goes the way it should...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler