Motorla Giderken Köpek Saldirinca Ne Yapmali
Reklamlar
-
23 Şubat 2006, 00:21
Durup ineceksin motordan yerden bir taş veya sopa alacaksın ilk önce! Sonra köpeğin kafasına kafasına vuracaksın o sopayla beynini aslfalta yapıştıracaksın! Sonra hıncını alamadın değil mi? Leşini bıçakla parçalayacaksın! Böyle saçma soruya böyle cevap . Topuklıcaksın abicim başka ne yapılabilir ki ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Reklamlar
-
23 Şubat 2006, 00:38
ccbbdd adlı üyeden alıntı
yaw niye öldürdün köpeği yazık günah
tamam tamam öldürmem iki taş atar giderim
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
23 Şubat 2006, 00:57
arkadaslar www.atlaskamp.com girin satin alin bu forumda kapanir boylece yillardir arardim gecen buldum guzel alet
-
23 Şubat 2006, 00:58
-
23 Şubat 2006, 01:43
gdm adlı üyeden alıntı
arkadaslar
www.atlaskamp.com girin satin alin bu forumda kapanir boylece
yillardir arardim gecen buldum guzel alet
forum neden kapansın yav topic kapanır belki. ayrıca linkte bişii yok şöyle versen daha iyi olur.
http://www.atlaskamp.com/index.php?p...&urun_id=10372
ilginç bi alet ama giderken işe yaramaz. anca motordan düştükten sonra işe yarar
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
23 Şubat 2006, 02:36
[B][I][/I][/B]KULDAN BELA GELMEZ HAK YAZMADIKÇA HAK BELA VERMEZ KUL AZMADIKÇA
-
23 Şubat 2006, 03:32
Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşın yazdıklarına katılıyorum en iyisi bi tane sıkacaksın
-
hakkat kabus gibi oluyolar.gecen tekme attım az daha dusuyodum.bazen uuuşşştt diye bagırıyorum ama her kopek baska tepki veriyo.cidden bi yol bulmak lazım.
-
işe yarıyo
arkadaşlar bir bayan arkadaştan aldım köpek kaçıran aletten yürürken denedim yatan hayvan veya yürüyen hayvan hapşırır gibi davranıyo ama 3 metreye kadar yaklaşmanız veya yaklaşması lazım ...motorda denemedim...benim başıma geldiği zaman ya gazlıyorum yada durup yerden taş vb. şeyler alıp on atarmış gibi yapıyorum..
-
acemiliğimi köpekler sayesinde attım ben hele gece sesi geliyo kendi görünmüyo. virajda falan bi asılıyorum gaza panikle, yatmaz dediğim açılara yatıyorum. bi gün alıcam karşıma bi tanesini, uzun uzun anlatıcam, sorucam nedir sizin olayınız diye. bunların yaptığı i.neliktir abicim!
ha diyosanız nasıl kurtulunur, burda denilenlerin hepsi işe yarar. isteyen yavaşlar durur, isteyen topuklar kaçar.. hiç tasvip etmesem de isteyen geçirir odunu kafasına. ama durup seversek o köpek için diğer motorcuları da rahatlatmış oluruz diye düşünüyorum.
-
Hiç bir köpek gözü dönmüş bi erkek kadar zararlı olamaz...
Benim asıl korktuğum o pislik,budalalar,,köpek de ne kiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
ben köpek tacizine uğrayınca tam gaz sıkıyorum redline girince köpegin ödü kopuyor o yoluna ben yoluma
-
geçen gün banada başladı hav hav hav paçamın dibinde agzına tekmeyi yiyince ai ai yaptı kaça kaça
-
hayırdır dishy fena kızmıssın?
-
abi onu bunu bilmem. görür görmez basacaksın gaza ve mümkün oldugu kadar bagıracazksın. s. g. laaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diye. heyecanınızda yatısıyo hem
-
ben bikere beni kovalayan köpeen paniğiylen yerden taş alıp gittim köpee kovaladım kaçtı salak hayvan deneyin dicem ama sizin köpeklşer daha cesur falan çıkarsa daha kötü olabilir
-
-
Bu Yüzden Bende çok Tehlikeler Atlattim.en Iyisi Yol Açiksa Gazlamak Ama Trarik Veya Sikişiklikta Durmak.zaten Iyi Kafayla Durup çok Köpek Kovaladimo Zaman Kedi Oluyolar
-
sarapci adlı üyeden alıntı
hayırdır dishy fena kızmıssın?
kızgınlıktan ziyade çok yakın zamanda bende kavuşuorum motoruma
akşamları geç gidicem evime düşünüorum erkek görünümlü (!) köpeklerle nasıl başa çıkacağımı...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
peki dostum sana saldıran köpek kaç yapıyordu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler