ago tatmini yapıyo köpekler böle =)aslında amaçalrı sadece oyun
( bak senn bilmiyoduk öle mi sahi)p
ago tatmini yapıyo köpekler böle =)aslında amaçalrı sadece oyun
( bak senn bilmiyoduk öle mi sahi)p
[SIZE="4"]die young and make a beautiful corpse[/SIZE]
bu topic çok komik olmuş ya baştan sona okudum gözlerim yaşardı gülmekten
çömün çömün çömerseniz bişey yapmaz
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
yok sıkıcaz iki atne topularına =p
[SIZE="4"]die young and make a beautiful corpse[/SIZE]
Arkanızda yolcu varsa her ihtimale karşı cebinde birkaç tane kaya parçası bulundursun
MoToR ve nihatf'nin dediği yöntemi devamlı kullanıyorum.
Kırsal bir bölgede giderken 3-4 köpek birden bana saldırdı. Benim üzerimde tam koruma olduğu için de ısırılmaktan fazla korkmadım ve aniden durup debriyaj sıkılıyken 5-6 kez yüksek devirde gaz verdim. Zaten susturucumu söktürmüştüm, çıkan korkunç sesten köpekler nereye kaçacaklarını şaşırıp birbirlerine çarpa çarpa panik içinde dağıldılar.
Ben zaten bu yöntemi trafikteki diğer köpekler için kullanıyorum. Kornamı HİÇ kullanmıyorum. Sağdan veya soldan bir araba benim şeridime girmeye başladığı anda camları kapalı olsa bile beni duymasını sağlıyorum. Hemen şeridine geri giriyor. Yandan da geçerken kim bu psikopat diye bana garip garip bakıyor.
:::::::))))))))))))))))bu güzeldi.Arvasi3 adlı üyeden alıntı
ben de korkarım köpekten bi arkadaşla şehir dışına gittik meriç kıyısı tarafına o bi yola girdi bende arkasından devam ettim bir köpek sürüsü çıktı abicim sanki ormandayız bildiğin kurt sürüsü ::)) gibi bizim ki geçti ben kaldım nasıl geri döneyim diye hesap yapıyom yetişirler mi diye ::))) çaktırmadan döndüm allahtan uzaktılar koşmadılar bile düşünün ne kadar korkuyorum.böyle bir durumda ne yaparız.
motoru bırakıp kaçmalı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
halbuki motorda oturuşumuz çömeliyomuş izlenimi vermesi lazım ama hayvan anlamıyo
abi defalarca düştüm köpek yüzünden
bunun çaresi yok heralde
en iyisi görünce yavaştan düşmek
onlar düşmekten zevk alıyo
düşünce seyretmelerinden belli
kardeşim sizde ona havlayıııınnnn !!!! hepsi bu zaten o geçirdiği şokla bayağı bi sakinler tabi çok sağlam havlamanız lazım ama şöle kurt köpeği gibi felan emin olun öle baka kalıyorlar hayvancıklarr ya da tek tekere kaldırın motoru mantık olarak köpekten büyük görüneceğiniz için susar herhalde ha bi de enson çare var ama pek tavsiye temiyorum biraz acılı eğerki havlayan köpekçik sağlam bişeyse ve kaçma şansı yoksa inin aşağıya motordan ve en az acıycak yerden az bişe dişletin kendinizi o kadar zaten sonra gider o )))))
Sollamak marifet değil!!!
Önemli olan sağından geçmek...!!!
arkadaslar size kesin bir çözum malum bazı kangallar motor boyunda diyelim bir koyun sürüsünün yanından yada uzağında geçeceksiniz surunun cobanı orda ve sizi görup ilgilendiyse problem yok ama görmediyse motoru durdurup cebinizden maytabı cıkarıp kopeğin yakınına atın kopek aynen kuzu.ben yayla gezilerınde hep bu yontemı kullanıyorum.sakın köpek kovucu denemeye kalkmayın hayvan yakında ise daha saldırgan oluyor.
çözüm 1: size köpeğe havlayın ama sesiniz köpekten kuvvetli çıksın
çözüm 2: motoru tekteker kaldırın ve öle bekleyin mantık olarak köpekten büyük görüneceğiniz için bişe yapmaz kaçar ( sanırım) zaten yaparsada en fazla ısırık ve motorun altında kalan kırık bacağınızla felan uğraşırsınız
çözüm3: (bu biraz acılı bi yöntem pek tavsiye etmiyorum aslında) acil durumlarda motordan inin ve en az acıycak yerden köpeğe doğru uzatın ısırsın zaten o bu anlamsız ikramın şokundansonra bişe yapmaz ...!!!
Sollamak marifet değil!!!
Önemli olan sağından geçmek...!!!
aynı sekilde benide kovaladı arkamdaki arkadas kafasından kaskı cıkarttı basladı köpe kaskla vurmaya sonra pesimizi bıraktı
Köpekten kaçmayıp durursan olayı çozersin.Kolay gelsin
[img]http://www.myehost.de/resim/images/rzO67955.jpg[/img]
Foruma bak bi köpek kaç sayfa yazdırmış helal olsun
Rüzgarı hisset...
Epeydir girmemiştim.Yorumlar çoğalmış önerilere saolun dostlar.
ŞAMPİYON FENERBAHÇE...MONDİAL 150 ZAT...
aynı şey benimde başıma geldi dün çapraz gittim hayvanı bu sefer ben kovalamaya başladım insan ister istemez panik yapıyo
Yawww kardeşim bi OŞŞŞTTTT diyceksiniz bak nasıl kaçıo
yawwww kardes köpek sivas kankallı neyapacaksın
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
bence direkt kaçmalı
Acımadıki, acımadıki
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)