abi saol bu iş yoğunluğunda gülme çok hoş...bence sen köpeğe daha fazla bağır o senden korksun , şöyle örnek vereyim...
NÖÖLLÜÜÜYYOOOOLAAAAAAYNNNNN HHHHHAAAAAYYYTTTT TTTEEE YYYYÜÜÜÜÜRRÜÜÜÜÜ LAAAAAYNNNNNNNNNNNN. GİBİ....
abi saol bu iş yoğunluğunda gülme çok hoş...bence sen köpeğe daha fazla bağır o senden korksun , şöyle örnek vereyim...
NÖÖLLÜÜÜYYOOOOLAAAAAAYNNNNN HHHHHAAAAAYYYTTTT TTTEEE YYYYÜÜÜÜÜRRÜÜÜÜÜ LAAAAAYNNNNNNNNNNNN. GİBİ....
choppersile, geçmiş olsun benim gbi düşmemişsin ben geçen hafta düştüm valla bunlar yüzünden,artık bunları görünce yakın geçiyorum yavaş geçiyorum yeltenirse durup üzerine sürüyorum kaçıyorlar valla
her zaman demişimdir o mahallenin mafyası onlardır bırakın motoru başka köpek bile giremez her gün geçerken rüşvetinizi verin onlara kemiktir, çukolatadır bakın sizi nasıl kolluyolar
ERASER WİLL COME BACK
kesinlikle motorla giderken saldırırsa ani hareket etme hemen dur yoksa köpekle alt alta üst üste güreş tutarsın benim gibi
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
Motosiklette bezbol sopasi tasicaksin kopek yaklasinca inceksin alacaksin sopayi iyi bir gerilippppppppp sopayi firlatcaksin o kosup getirmeye gidince sen yola devam edeceksin nihahahaha.Beni bisiklet surerken kovalamislardi panikten vites degistirmeye calismistim, panikle vitesi 1 takmistim deli gibi pedalliyordum ama bisiklet bir yere gitmiyordu, kopek geliyordu bisikleti birakip kacaktim ama sonra takdiri ilahinin verdigi gucle vitesi buyuyup uzamam bir oldu. Sonra fantezi olsun diye hergun ordan gecerdim.Kopekle yakalamaca kovalamaca oynardik neyseki hic dusmedim)
[b]***BIR GUN BENDE ESECEGIM...[/b]
BoneXXX, Geç oldu dostum yatsana yarın iş yok mu?
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Eğer devamlı geçtiğiniz yolda devamlı sizi kovalama huyu olan bir köpek varsa ve bu huyundan pek vazgeçmeyecek gibi duruyorsa sokağa-caddeye girerken ve köpeğin görüş alanına girince motoru durma noktasına kadar yavaşlatın ve o hızla geçin, köpek hala sinirli ise kontağı kapatın, ya da o koşmaya başlayınca siz durun. Bir süre sonra salaklaşacak ve kovalamayı kesecektir.
Kimi arkadaşların değişik aparatlarla köpeğe vurmak, birşeyler fırlatmak gibi hayvana zarar verebilecek uygulama önerilerine şiddetle karşı çıkıyorum Ayrıca ne ekersen onu biçersin, senin bugün kafasına vurduğun köpek yarın bu güdüyle gördüğü her motorcuyu düşman olarak düşünecektir ve belkide birini ısıracaktır. Sevgi ile yaklaşırsanız tüm sokak köpekleri uysallaşır. Korkmanız gereken köpekler sahipli köpeklerdir. Ruhsal dengesi bozuk biri tarafından eğitilen köpeklerden herşeyi bekleyebilirsiniz. Gariban sokak köpeklerinin tek derdi karnını doyurup başını sokup uyuyabileceği bir yer bulmaktır. Sizi ısırmakla uğraşmak gibi lüksleri olmaz (siz ısırılmak için çok kaşınırsanız ayrı).
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Abicim Volkan'la sinavi sonrasi bulusmadan geliyorduk ya da 30 Agustos'tu bulusmasi donusuydu hatirlamiyorum. Constantine ve Volkan'in ici bosaltilmis eksozu denemek icin taktiklari donemdi iste. Maltepe'de viraj alirken kopek saldirdi. Ne yapacagimi sasirdim. Volkan'in hareket sadece 2 aragaz yapmak oldu. Birden patlayinca egzos kocaman kopek kuyrugunu kisip kacmaya basladi. Cok akillica bir hareketti Hala oradan geciyorum ama kopek hic saldirmiyor Gecen gun Kentucky den yiyemedigim tavuklari goturdum cok sevindi.
Sadobey
öneriler için herkese teşekkür.Şiddet içerenler hariç...
ŞAMPİYON FENERBAHÇE...MONDİAL 150 ZAT...
valla ben giderken karsıma cıktıkları zaman gazı kesiyorum aval aval bakıyor eger saldırmaya kalkısınca gaza basıp kacıyorum tabi bu nereye kadar köpek plakamı aldı bidaha bırakmaz peşimi
Hemen duruyorsun ve hoşt diyorsun olay bu kadar. Köpek de hemen geri dönüyor. Panik yok yoksa düşersin. Büyük köpeklerle tecrübe !
köpek en fazla 40 km hızla koşsa 60 a çıksan yetişemez
Aynı olay benim başıma geldi,köy yolunda patika sürat yapman imkansız,gayet serin debriyajı sıktım gazı sonuna kadar açıp kapadım motorun sesi hayvanın sesini bastırdı ve kaçtı garibim.Panik atak tehlike yaratır,bu arada eyong dostuma katılıyorum.Okşamaya gelince koyun sürüsünün yanında korumalık yapan kangal köpeğini asla okşamaya kalkmayın onların okşamaları çok kötü sonuçlar doğurur. i:
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Ya arkadaşlar köpek motoru benden korktu kaçıyo diye takip eder bunu arabaya da yapar hızlı koşan birinede .durmak en basit çözüm hatta sprey koanyalar varya yürüyerek bir yere giderken yanınızda bulunsun herhangi bir köpek saldırısına uğrarsanız köpeğe doğru sprey kolanya püskürtün hemen uzaklaşacaktır köpek kolanya kokusunu hiç sevmez
en azgın köpek bile kaçar Veteriner tavsiyesi ve gerçek ben denedim kendi köpeğimle gezerken (ispanyol Coocker) yanımda devamlı bulundururum hiçbir köpek yanaşamaz .
14lüyle kaafasına bitane sıkılır, yada gaza basıp kaçıldıktan sonra geri dönülüp arkladan veya ödnen farketmez çarpılır, yanlış oldu özür dilrim deyip olay yerinden uzaklaşılır.
=p
[SIZE="4"]die young and make a beautiful corpse[/SIZE]
bu nasıl bir yorum ya ??
bi arkadas anlatmisti. racing motorla yavas giderken kopek saldirmis. bi ara gazi yapmis, egsozdan cikan sesi duyan kopek kacmaya baslamis...
İşte , çözüm budur. Bende şahsen aynı çareye başvururum.federal adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)