Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Soğukkanlı olmalısınız
Elmadağlı nasılsın...memnunmusun yerinden...bi geçici görev patlatayımmı hocam sana...kuzdensakom itinayla devreye sokulur...herkes anlayamaz bunu...kriptolu mesajdır...
selamlar...iyi nöbetler...memleketini söyle sana nereye gideceğini söyleyeyim...
Teşekkürler Mete_han... Ama bu hafta acil mesajla M.S.B. Sağlık Şb'e tayin oldum...
Kuzdensakom'a ne kadar yakınsın( hani lazım olursa )...Ben Ankara'lıyım ama gönlüm İzmir'de Yanlış anlama tayinden çok memnunum...Ha bu arada köpecik derdi de tayin yüzünden rafa kalktı...Dazer2 işeyarıyor gibi...
valla dostum ben bir zamanlar muhasebe personeliydim...YKM de...neyse muhasebe müdürümün eniştesi Aydan Erol çıkmaz'mı...ilk zamanlar anlamazdım 3 yıldızın ağırlığını...sonra jeton düşüyor ortamda...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
iki el havaya kurşun at tamamdır bak bakim it kalıyormu şahsen bana olmadı ama olursa en iyi çözüm yolu odur yani yada biber gazı tam burnuna ağzına filan
Arkadaşlar belki saçma gelecek ama ben hep deniyorum işe yarıyor.İyice yavaşlayın gerekiyorsa durun.O da ansızın duruyor ve size bakıyor.Sonra yavaş yavaş yolunuza devam edin.Köpeğe el sallamayı unutmayın.
köpekler:!!!!!! vur gitsin ne düşünücen
Valla bi redline yaptınmı sesten öle bi kaçıyolarki
anlatamam
Söz Uçar Yazı Kalır...:cat:
durun , motordan inin , sevin
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Çok ilginç yaa hepsi birbirinden ilginç olaylar ve kişiler okurken epey güldüm,gerçi ben yeni üye oldum,genellikle okumakla yetiniyorum,bazen de katılmak ii oluyor..banada geçen haftalarda bir köpek saldırısı oldu iki kişi akşam üzeri sakin bir şekilde ana caddede giderken arabaların arasından çok sessiz bir şekilde köpek yanımıza yaklaştı önce bana saldırdı ayağımı salladım korkar gibi yaptı derken arkamdaki arkadaş birden bağırdı,o farketmeden onun ayak parmaklarına dişlerini geçirmiş öyle ki ayakkabısının üzeri diş izinden yırtılmıştı...köpek gitti ama olan ona oldu...sordum neden dikkat etmedin görmedin mi diye tel. konuşuyormuş dikkat etmek lazım....
kafasina bi tekme islem tamam aman dikkat edin dusmeyin
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
bence hiç bişey ! hatta bırakın kovalasınlar ayağına falan yaklaşsınlar ben bızzat yaşadım yaşıyorum hatta bazen normal yol duruken ben dolaşıp onların olduğu yoldan gidiıomkı heycan yaşım gıgıg acayip heycanlı oluooo Adrenalın
Bostancı sanayinin arkasında bir işim vardı. Yavaş sokak arasından geciyordum.
Yüzü siyah bir kurt köpegi . Haylaya havlaya motorun yanına geldi.,
Yavaş yavaş sürerek devam ettim. Bir süre sonra gelmedi.
Ama formda hiç yokmuş gibi yapın tavsiyesi işe yaradı.
etkili çözümlerden ikincisi , sizde ona havlayın belki söylenmişte olabilir
geyik bi yana bende ilk seferlerde bir iki sefer düşüyordum , panik olmadan normal şekilde sürmeye devam edilmeli fikrine katılıyorum, peace sells..
abi ben söyleyecektim onu yaa
etkili bi yöntem köpek özellikle aynı yerden gelip geçtigini farkederse motorun sesini duyar duymaz hazırola geçiyor.bişey yapacagından deyil bağırıp çağırıp oranın patronu oldugunu zanneder sürekli
UYGULAMA_ köpeğe 150 200 metre yaklaşınca eger arkada artçı varsa derin bi nefes alır hazırlanır.bağırma moduna geçer.köpek kesinlikle sizin tam önüze atlamaz tam geçeceginizde bağırarak koşmaya başlar.tam o sıçrayacagı anda
arkadaki köpeğe dogru son gücüyle bagırır.(havlama olursa daha etkili olur)
sonuç köpek korkudan neye ugradıgını şaşıp kaçacaktır.
not:denenmiştir
çorlu gezisi dönüşü baya bi muhabbete girdik ama bana pek birşey yapmadılar deer;_152 ve Hammer'i çok sevdiklerini biliyorum
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Tanrılar sesimi duydu herhalde bu hafta tayinim M.S.B'a çıktı dert mert kalmadı rahat rahat binecem Ankara içinde...Ha bu arada Mete_han 3 yıldız gerekirse söylerim. Bu tayin 5 yildızlık oldu. Görüşmek dileğiyle MSB'a beklerim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)