Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
11. sayfa BirinciBirinci ... 910111213 ... SonuncuSonuncu

Motorla Giderken Köpek Saldirinca Ne Yapmali

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    350 beyaz cava....hemde stylee...
    yahu ben hiç patlatmadım sadece çözum önerısı olarak söledım....
    sadece bıdefa evın orda denedım bıdahada yapmadım....
    benıde cok köpek kovaladı....benım gara cavam ıcın sorun yok azıcık gazı acıncık köpek kayboluo gıdıoo....bence kımse ıcın köpek sorun olmaz...saatte 70 km yapacak değilya köpekler....
    keske babamın kafasına carpsaydı... hem aklı basına gelmıs olur....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Dabanvay 125cc
    Valla bende bi tane mondial 50 cc var bir gün gece 24 de onun la işe gidiyordum tam rampada motor iice bayildi ve iki tane köpek bana sardı kaçsan kaçılmaz çünkü motor gitmio :( umutsuzluk içinde durdum. Ve birden aklıma motoru bağladığım zincir aklıma geldi. bu arada köpekler halen daha hücumda zinciri kaptığım gibi bende onlara saldırdım bir kaç kere onlara doğru zinciri savurdum. Sonuç: köpekler pardon abi bi yanlışlık oldu dercesine bakıp kaçtılar . Ama bu deneyimi bi çoban köpeği yada rod vider gibi bir hayvan ile yaşamak istemem . Allah hepimizi böyle olaylardan korusun. Tavsiyem sizde motorunuzda kolay erişebileceginiz bir yerde zincir bulundurun.
    ::sigara:: 35 NAC 79 ::tutkuy::
    AL Bİ YBR, BİN GEBERE GEBERE :cat:

Motosikleti
    HYOSUNG
    kendi korumak tabiki önemli bu arada bahadinli arkadaşım çok haklısın saatte 70 km yapamaz köpekler durmak saçmalık tan başka bişi deil,ayrıca bilmeyenlere bildirmek isterim yeni çıkan Anayasa kanunun 5199 nolu maddesine göre artık hayvanlara darp etmek kötü muamele etmek işkence vs her türlü şey yasak ,kanuna aykırı ,hapis ve para cezası ile yargılanıyorsunuz benden sölemesi hakkınnda şikayette bulunan ve gören biri olursa uğraşırsınız
    [B]KAPI ÖNÜNE KONAN BİR KAP SU CANLARIN HAYATINI KURTARIR[/B]

benimde başıma geldiydi.4 tane köpek karlık köyünde bana dogru koştular bende debriyaja basıp gaz verince nasıl kaçtıklarını görecektiniz.koşan köpek aniden durup geri hamle yapmak isteyince kaydılar fln çok komikti

Motosikleti
    et4 150 vespa.silverwing400 honda
    köpekler 70km sürat yapmazlar doğru bazı cınsleri hariç ama siz 90 la bile gıtseniz yolun kenarına yatan köpek cok ıyı zamanlama ile bır anda pacanıza diş gecirip takılabılır çizmeniz olsa bile gerisini düşünmek bile istemem nıtekım koyde sık bulundugum için bunu ncok örneklerini gördüm buda akıllarda kalsın motorcu arkadaşlar

killing_machine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Yzf R1 05
    bizim arkadaşın 100 lüğüyle yolda giderken takıldı köpek arkadaşım köpeğe tükürdü bende tekme salladım (gelmedi ama) sonra köpek kaçtı gitti .ilerde durup arkadaşıma baya bi gülmüştüm.
    MoToCroSS RuLeZZ

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    yaw ne korkaksınız kele...madem cok korkuyonuz....bı torba kemık alın....dıreksıyonun oraya goyun...köpecikler gelınce atın önune yisin.....

yahu basın gaza gıdın yaw....

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bonnie&clide

senin dediğin doğruda o senin dediğin hayvanını gerektiği gibi zapteden için köpeği sen bırakacaksın o köpek bana saldıracak bende aman hayvan zarar görmesin diyecem ..önce hayvan sahipleri hayvanlarını gerektiği gibi önlem alarak gezdirmeyi öğrensin .. parkta bahçede o pitbulları salanlara öle bi kıl oluyomki ..katil kardeşim o hayvanlar zaten çoğu avrupa ülkesinde artık yasaklılar ..tasma ile dahi sokağa çıkartamıyosunuz..

köpeği alıp sokağa salan hayvana arabamı çarpar motormu çarpar düşünmeyen bilinçsiz sahiplere sesleniyorum siz önleminizi alın ..yoksa biz alırız gerekli önlemi
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    Dorado Akida 125 cc Scooter
    yeni çıkan Anayasa kanunun 5199 nolu maddesine göre
    anayasamız ne zaman 5199 madde haline geldi
    eğer doğru ise vay halimize
    [CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
    motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    bide şey var....hoşt köpek...kış kış kış.....falan fılan... bide cık kapıya dıyolar

Motosikleti
    Honda Shadow '07
    Tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum..Metehen 1998 yılından beri bizim oralarda çalışan kalmadı gibi ama ilgine teşekkürler...Sanırım benim anladığım birkaç kez oyoldan gidip gelmeye çalışacağım olursa devam olmazsa motoru ankarada bırakacağım....

Motosikleti
    kanun sadece sahipli köpekler için degil tüm köpekler için geçerli bunun altını çizelim sonra saldıran köpeklerin çoğuda sokak köpekleri ayrıca moderatör bbrr alınacak önlemin ne oldunu yazarsa ögrenmiş oluruz .köpegine sahip olmıyan kişi hem karşı tarafa hemde kendine zarar verir ve maddi manevi tazminat la ceza kanunlarıyla karşı karşıya kalır

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    her medeni ülkede olduğu gibi olması gereken sokaklarda ve yollarda başı boş köpek olmamasıdır.. (evcil hayvan barınakları)
    sahipli köpeklerin ise sahipleri tarafından nasıl dolaştırılabileceği zaten bellidir.
    Ben şu an apartmanda oturduğum için köpek besliyemesemde yıllarca köpek besledim . ama hayvansever olmakla hayvan beslemek arasında ince bir çizgi vardır..

Motoruna atlayıp giden adama saldıran köpek için o motoru kullanan elbet önlem alacaktır..
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    sordugum alınacak önlemın ne oldugu ıdı ama cevap açık degil acık olsunkı bızde uygulayalım bılelım ayrıca hayseverolupta hayvan beslıyen kişide çizgi kalmaz

_alp_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VTX 1300
    Benim de birkac kere basima geldi. Her seferinde gazi acip pacayi kurtardim (hem mecaz, hem gercek anlamda )

Genellikle gazi acinca benim motorun sesinden korkuyorlar . Ama bir keresinde korkmamislardi. Virajli bir koy yolundaydim (Beytepe koyunun icindeydim, Ankara'da bilen bilir) daracik toprak yolda keskin bir viraj vardi, ustune bir de karsidan araba cikti. Ben arabaya carpmiyim diye yoldan cikiyordum az kalsin. Depoya kapandim vs. zaptettim sonunda motoru. Siz siz olun gazi acmadan once yolun musait oldugundan emin olun.

Motosikleti
    HYOSUNG
    Anayasa 5199 nolu maddeyi isterseniz netten bulabilirsiniz,hayvan beslemek ve hayvan sewmek arasında ne çizgisi var haa ewet bazı cahiller için farkı olabilir hane şu şimdi barınakta beslenen korsan adlı eşşek vardıya bilmeyenlere anlatiim, köylü arkadaşına kızdığı için önce eşşeği 2 gözünden bıçakladı sonrada öldüresiye döwdü etraf ta sözüm ona insan die geçinenlerde seyirci kaldılar.
    Pitt bullara gelince herşey yetiştirmeye bağlıdır yeraltı yapılan köpek dövüşlerinde kangallarda kullanılıyor ve alman kurtlarıda.Hatta insanlar sokak köpeklerini arka ayaklarını kırarak köpeğin önüne atıp antreman olarak kullanıyorlar,barınak olayına tamamen karşıyım ,çoğunun durumu çok kötü açlıktan birbirlerini parçalıyorlar,bu dünyada siz yoksunuz sadece ,dünyayı paylaşmayı öğreneceksiniz.!!!Bir canlıyı alıp 1 metrelik kafeste tüm yaşamı boyunca tutma hakkını size kim vermiş???Artık al ,kısırlaştır,bırak projesi birçok yerden destek görüyor ,bazı acımasız belediyeler striktin denilen zehirle bir köpeği 8 saat acılar içersinde kıwrandırarak acıdan kasılıp can çekişirken ağzından köpükler gelerek öldürüyorlar buna kimin hakkı var ??Bu dünya yanlız insan için yaratılmadı,insan ,hayvan ,doğa iç içe yaşamayı öğrenmek gerekir.
    Şu anda balinalar ,ve yunuslar sebebsiz yere acılar içinde katlediliyorlar ve binlerce kedi köpek kürkleri için canlı canlı elleri ayakları kesilerek yüzülüyor.
    Buna kimin hakkı var !!! Balinalar okyanusu temizleyen memelilerdir ,yakında ne doğa kalıcak ve dünya .
    Ankarada kanları canlı canlı alınıp tüm kanı boşaltıncaya kadar atlara nasıl can çekiştirdiklerini hatırlatırım serum yapmak mantığı ile..
    Buna kimin hakkı var!!!
    Evet zincirsiz,tasmasız gezdirmemek konusunda haklısınız bende karşıyım buna,ama önlem almazsanız alırız ne demek zarar vermek bu kadar kolay ve doğru olanmı ?keskin sirke küpüne zarar die bir lafı hatırlatmak isterim..
    Şiddet eken kan tohumları toplar , kan tohumları toplayanda çoluğuna ,çocuğuna ancak şiddeti öğretebilir..
    [B]KAPI ÖNÜNE KONAN BİR KAP SU CANLARIN HAYATINI KURTARIR[/B]

Bugün de dahil bir kaç defadır denediğim yöntem, şayet köpek sakin ve bana bakınarak geçiyorsa ben de hızımı iyice düşürüyorum,
    1. viteste sessizce neredeyse yürüme hızında geçiyorum ve hiç bir şey yapmıyorlar.(Neyse ki motorum da sessizlik konusunda tescilli. ) Bugün 3 tane kuçu ile karşılaştım bu yöntemi uyguladım yine ve ben sağ onlar selamet. Netice de hayvan motorun agresif sesine kıllanıyor bence. Motorum yokken ben bile mahalle aralarından bağırta bağırta geçenlere kıllanıyordum, köpeğin hassas kulaklarıyla kıllanmaması ne mümkün. "Ulen kulağımı ....tin şimdi ben seni dişlemez miyim?" diye düşünüyor olabilir kuçucuk

Bu arada bonnie&clide sözlerine sonuna kadar katılıyorum. Çok haklısın! Ama şu da var ki, kendini eğitememiş insanın hayvan beslemesi bence rasyonalite dışıdır! Çünkü hayvanı da eğitemez. Sadece özentiden hayvan besleyen ama sadece besleyen başka da bişey yapmayan tipler var caddelerimizde maalesef.
    Bizim toplum olarak ihtiyacımız olan en önemli şeylerden biri sakin olmaktır. O da genellikle belli bir olgunluğu gerektirir ki yine en başa döneriz yani EĞİTİİİM!
    (O filmdeki, yani Warren Beatty'nin canlandırdığı karakter Clyde'dı yav . harika da bir filmdir. Neyse konu sapmasın )

blackberry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kırmızı Şeytan...
    sayet ben ayaklarımla dekmeliyorumbüyükdeğilse tabi.köpek geldimi sakin olucan panik yapmadan defam edeceksin.zaten köpek hızlı gittiğimiz<den dolayı kavrayamaz dişleri..
    Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....

Hammer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250
    BBRR e katılmamak elde değil.

Birincisi köpek alıp bakmayı beceremeyenler ve sokağa salanlar,

İkincisi hava olsun diye aldıkları vahşi köpeklerini tasmasız çoluk çocuğun parkların içinde ağızlıksız dolaştıranlar.

Üçüncüsü artık belli saatlerden sonra evimize sokağımıza girmemizi imkansız kılan başıboş sokak köpeklerine karşı hiç bir çare geliştirmeyen belediyeler.

Sonuncusu da ortalığı yerli yersiz ayağa kaldıran hayvanseverler.

Hepimiz gerektiği kadar hayvanları seviyoruz.Fakat yukarıda saydıklarımın neticesinde bana ,malıma,sevdiklerime bir zarar gelmesi ya da gelme ihtimalinin ortaya çıkması halinde dahi ne bilmemne kanununun bilmem kaçıncı maddesini dinlerim ne de etraf ne der derim.
    "Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

heyferhatbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 (2006)
    Motorla Giderken Köpek Saldirinca Ne Yapmali??? abi sen bilirsin colum cocum var acı bana diyip duygu sömürgesi yapmalıyız. yok köpek ikna olmazsa nolcağı malum paçadan ısıracak en iyisi köpekLi bölgelerde gitmemek, yada hızlı gitmek yada motoru bağırtata gitmek benim başıma hiç gelmedi çünkü köpeği görünce U dönüşü yapyorum sizde yapın işe yarıyor
    [CENTER][B]YoLLarda BuLurum Seni...[/B][/CENTER]

11. sayfa BirinciBirinci ... 910111213 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler