GENÇ KAPTAN
o motora ne olmus öyle ön sıfır,egzoz kestırılmıs,arka çamurluk iptal edilmiş güzel olmuş yapanların ellerine saglık makıne senın mi? birde o parcaları geri eskı halıne getirmeyide düşündünü mü amaca yanı ön amortisor kestirdiysen eger patlamadıysa birde yenisinin fiyatını sorup kestirseydin ama genede güzel olmuş paylaşım işin teşekkürler
[B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
[B]31 L 6351[/B]
NNOOSS
bu motor benim çok yakın bi arkadaşımın.
motorun hikayeside bi o kadar geniş.anlatmak uzun sürer.
en yakın zamanda yeni stilde fotolarını ekleyecegim.
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
hadi hayırlısı kardeşim beklıyoruz yeni fotoları
[B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
[B]31 L 6351[/B]
h2o; Burgman dediğin motordan Türkiyede var mı? Suzuki Burgman mı oluyo şimdi bu?
gençkaptan; O motorun hikayesini gerçekten merak ettim. Bir de yapılanların etkilerini nasıl yapıldıklarını zaman ayırır yazarsan sevinirim.
Benim arkadaşım bir manyak.
kafasına eseni anında yapar bir gün yerle arasında mesafe olmadan görürsünüz alt grenajı sürte sürte diger gün ise cros motorlar gibi yüksek.
100.000 km devirmiş bi motor markası boatian 125 cc fakat sonradan ufak oynama yaparak 150 cc ye çevirdik.
yeni fotoları en geç haftasonuna yükleyecegim bakalım hangi halinde göreceksiniz şuan arkadaşım satmayı düşünüyor. müşteri arkadaşlar özel mesajdan iletişime geçebilir.
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Buyrun beyler!
Fotoğrafların köşesinde yazılı sitede beğeneceğinizi umduğum çok güzel kareler var.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)