Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Scooter Kullananlar (Resimler-Modifiye vb.)

REKLAM ALANI
    mrsago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 (12)
    Alıntı h2o adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende beğendim walla boyamanın maliyeti ne kadar tuttu acep?

[/IMG]
    işçiliğini ben yapmıştım parçaları söküp takması zımparası falan sadece siyah yerleri boyatmaya 50 ytl işçilik verdim 100 ytl de boya masrafım oldu
    ya sev ya terket...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150

[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

Motosikleti
    MONDİAL 150cc HS RACİNG MOTORS (kırmızı)
    GENÇ KAPTAN
    o motora ne olmus öyle ön sıfır,egzoz kestırılmıs,arka çamurluk iptal edilmiş güzel olmuş yapanların ellerine saglık makıne senın mi? birde o parcaları geri eskı halıne getirmeyide düşündünü mü amaca yanı ön amortisor kestirdiysen eger patlamadıysa birde yenisinin fiyatını sorup kestirseydin ama genede güzel olmuş paylaşım işin teşekkürler
    [B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
    [B]31 L 6351[/B]

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    NNOOSS
    bu motor benim çok yakın bi arkadaşımın.
    motorun hikayeside bi o kadar geniş.anlatmak uzun sürer.
    en yakın zamanda yeni stilde fotolarını ekleyecegim.
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

Motosikleti
    MONDİAL 150cc HS RACİNG MOTORS (kırmızı)
    hadi hayırlısı kardeşim beklıyoruz yeni fotoları
    [B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
    [B]31 L 6351[/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    kaskolu kymcoxciting250
    Alıntı mrsago adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işçiliğini ben yapmıştım parçaları söküp takması zımparası falan sadece siyah yerleri boyatmaya 50 ytl işçilik verdim 100 ytl de boya masrafım oldu
    bayağı ekonomikmiş..

Motosikleti
    Kymco Movie XL 150
    h2o; Burgman dediğin motordan Türkiyede var mı? Suzuki Burgman mı oluyo şimdi bu?

gençkaptan; O motorun hikayesini gerçekten merak ettim. Bir de yapılanların etkilerini nasıl yapıldıklarını zaman ayırır yazarsan sevinirim.

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    Alıntı 45Kasabalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    h2o; Burgman dediğin motordan Türkiyede var mı? Suzuki Burgman mı oluyo şimdi bu?

gençkaptan; O motorun hikayesini gerçekten merak ettim. Bir de yapılanların etkilerini nasıl yapıldıklarını zaman ayırır yazarsan sevinirim.
    Benim arkadaşım bir manyak.
    kafasına eseni anında yapar bir gün yerle arasında mesafe olmadan görürsünüz alt grenajı sürte sürte diger gün ise cros motorlar gibi yüksek.
    100.000 km devirmiş bi motor markası boatian 125 cc fakat sonradan ufak oynama yaparak 150 cc ye çevirdik.
    yeni fotoları en geç haftasonuna yükleyecegim bakalım hangi halinde göreceksiniz şuan arkadaşım satmayı düşünüyor. müşteri arkadaşlar özel mesajdan iletişime geçebilir.

Motosikleti
    Mondial 151RS
    Valla bilen biliyo kaza yaptım ama toplattım aynen bu halde yine motorum ;)
    SORMAK İSTEDİĞİM BİŞEY VAR.ARKA DEĞİLDE ÖN AMARTİSÖRLERİ 4-5 cm alçaltmak istiyorum.acaba kendimiz yapabilirmiyiz.bilgisi olan varmı?
    ,
    ,
    ,

Buyrun beyler!

Fotoğrafların köşesinde yazılı sitede beğeneceğinizi umduğum çok güzel kareler var.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler