Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

ölmüş AKÜLERİ diriltme yöntemleri

REKLAM ALANI

Yuasa YTX12-BS 12V 10Ah 150 x 87 x 130 156 YTL
    yukarıdaki aküye 280 ytl çekiyorlar izmir de ....
    Biraz insaflısı araya arkadaşı koymama rağmen 220 ytl den milim kıpırdamıyor ...
    Ben de gittim boch akü aldım ...
    120 ytl ...
    Amma pahalı be kardeşim ........

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    transalp650 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    02 SONRA 06 ENSON YİNE TRANSALP 650 2008
    KONUYU AÇAN KİŞİ OLARAK işten yeni geldim vanda görev yapan memur bir arkadaşımı hava alanından almaya gidiyorum ama aklım aküde şarap dediginiz ise 2 ytl 5000usd lik bir şarap degil ve işe yaramadıgını anladım. ilginiz için teşekkürler ortalama 200 ytl bir aküye vermektense içini yaptırmanın yollarını arayacagım.
    Herşey hayat standarlarına bakar kim istemez elimi sürmeyeyim de yenisini alayım diye.
    Neye Nasıl Bakarsan Onu Öyle Görürsün.

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Alıntı _OLD_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Değerli Kardeşlerim,
    Videoyu izleyenler,şarabın markasına dikkat ettinizmi? "Fat Bastard" yani "Şişman P*ç" veya "Şişman Alçak".Bu ifadeler olayın tartışılacak bir yanı olmadığını anlatıyor.Şişe etiketi zaten olayın düzmece bir şaka olduğunu gösteriyor.
    Gelelim toz amonyak'a.Nasıl bilgisayar denince önceden herkesin aklına IBM gelirdi.Ammomium Bicarbonate (NH4HCO3) da bizde toz amonyak olmuş.Pastacılıkta pasta tabanı ve kurabiye yapımında kullanılıyor.
    Asitli suyu dökülüp içi yıkandıktan sonra aküye saf su konulmaz,ASİTLİ su konur.Bu işlemin kapasitesinin bittiğine inanılan değil,çok kullanılmamış olmasına rağmen bir veya iki gözü kısa devre olmuş akülere denenmesi fayda sağlayabilir.Plakalardan kopabilen kurşun zerreleri plakalar arasında kısa devreye sebeb olabilir.Yıkayarak bunu giderebiliriz.Kurşun plakaları elektron yayamayacak duruma gelmiş akülere ne yapsanız fayda etmez.
    İyi geceler.
    mustafa abim yenisini alsak dahamı ucuza gelir diye düşünüyorum ne dersin
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

Motosikleti
    Yaya
    Aha Biri şarap dedi

220 ytl'ye kaç şişe köpek öldüren alırım biliyor musun?
    motorada gerek kalmaz zaten ...
    Counter Strike'cilar buraya
    www(dot)dostsunucu(dot)com

Motosikleti
    Yamaha YBR 125 City
    Alıntı transalp650 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    KONUYU AÇAN KİŞİ OLARAK işten yeni geldim vanda görev yapan memur bir arkadaşımı hava alanından almaya gidiyorum ama aklım aküde şarap dediginiz ise 2 ytl 5000usd lik bir şarap degil ve işe yaramadıgını anladım. ilginiz için teşekkürler ortalama 200 ytl bir aküye vermektense içini yaptırmanın yollarını arayacagım.
    Herşey hayat standarlarına bakar kim istemez elimi sürmeyeyim de yenisini alayım diye.
    Şimdi ben yanlış anlamadıysam. Bir şekilde hepimizin içinde motosiklet aşkı var ve bizi yakıp kavuruyor.
    Biz ayaklarımızın üzerinde durduğumuz sürecede bu böyle olacak.
    O zaman bizde motorumuzun gönlünü yapalım...
    Her halükarda motorunu alıştımak için aküye ihtiyacın yok mu var...
    Hemen akla gelmiştir benim yok ayak marşı ilede çalıştırırım demek isteyen olmuşturda. Oda hafiften karizmayı çiziyor..

Ben ne yaptım sizinle paylaşayım...
    İçinden uzatma kablosu çıkan ve kablonun ucundada fişi olan bir akü şarj aleti aldım...
    Hiç olmassa ayda bir kere akümü şarj ediyorum...
    Uzun sürede motora binmeyeceksem aküyü şarjda bırkıyorum...

Hemde aküyü motordan sökmeden... Çok kolay oluyor..
    Aküye sık sık para vermektense bir akü parasının çeyreğini şarj aletine verdim.
    Oldu bitti...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)